reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
zaza - jak sie urodzi to bankowo nie bedzie spało do 8 :-D:-D
moze chce Cię oswoic z godzina zanim dojdzie do tego głosny płacz;-)

sicilpol - co Ty gadasz???:wściekła/y: przeciez wszystko jest ok!!! Zycze udanego podgladania Mrówka;-)

Chyba czas na sniadanko:happy2:

Witam się i ja :-D
Powiedzmy że wyspana ale nie do koca :-(
Moja dzidzia coś od wczoraj mało się rusza chyba się maluch odwrócił jakoś że nie czuję :-(

Dzien dobry .Po przespanej swędzącej nocy dotrwałam do rana. O 14 dowcipna wizyta lekarska......i ostania deska ratunku przed wylotem:-(mam nadzieje że nic tam złego się niedzieje i dostane cos co do niedzieli mi pomorze.........
A tak właśnie chciałam zjeść kaszkę manne mojej chrześnicy bo mały buntownik niechciał Ja za łyżkę a ona mi zabrała talerz to się najadłam...........:tak:
No bo co dziecku będziesz zabierać tak pyszne śniadanko, przypomniało mi się jak jak byłam mała i codziennie rano krzyczałam - a gdzie moja kasa mana :-D

Witajcie :)
Ja dzis zostalam porannie skopana przez Mrowa- no nie lubi on budzike swojego tatusia, nei lubi- wpierw zostal zaskoczony i dostal czkawki, teraz byl przygotowany i mnie skopal :baffled:
Chyba to znak dla mnie, bym wstawala przed tym budzikiem

Karamija- Ja tak biore :tak:
Ale nie biore tak dokladnie na czczo- popijam lekka kawa i tak przetrzymuje 1godzine, ja mam jeszcze gorzej, bo biore euthyrox, ktory musi byc na czczo i nie laczony z zelazem :baffled:
Wiec wpierw zelazo, potem 30min po euthyrox i za 30min juz moge jesc :tak:

My dzis lecimy na wizyte o 16- polowkowe :baffled: oby bylo wszystko ok
trzymam kciukaski za połówkowe :-)

Witam i ja :) moje połówkowe za 14dni już :) mam nadzieje, ze potwierdzą chłopaka, bo inaczej będę miała niezłą chłopaczarę :)
Kurcze powinnam kopa dostać i się zabrać za sprzątanie.
A co do zelaza to mi lekarka powiedziała, ze najlepiej do sniadania z sokiem pomarańczowym wtedy nie ma problemow z żołądkiem, a ja kupiłam rozpuszczalne tabletki i nie wiem czy to dobry pomysł.

Sicilpol trzymam kciuki :)

aga teraz możesz pożegnać się z sokiem pomarańczowym :-D, wyciśnięty nawet ze świerzych owoców zawiera sporo cukru, a same pomarańcze można jeść bo wyciśnięty sok nie zawiera tam jakiś pektyn czy czego tam co niweluje cukier w tym owocu, myślę że to w tej jasnej otoczce się znajduje

aga teraz możesz pożegnać się z sokiem pomarańczowym :-D, wyciśnięty nawet ze świerzych owoców zawiera sporo cukru, a same pomarańcze można jeść bo wyciśnięty sok nie zawiera tam jakiś pektyn czy czego tam co niweluje cukier w tym owocu, myślę że to w tej jasnej otoczce się znajduje
Ups tego to nie wiedziałam :baffled::baffled:

buziak dokładnie właśnie o tym mówił ginekolog w DDTVN i też o tym wcześniej nie wiedziałam choć mi obojętnie to nie nie nawidzę soku pomarańczowego :no:

reklama
I ja się witam:-)

Powodzonka życzę tym, które mają wizyty!!

Powiem Wam, że moja mała przeszła wczoraj samą siebie. Odkąd się obudziłam to cały czas ją czułam, czy siedziałam, czy leżałam, cały czas dostawałam kopniaczki. Jak sie położyłam o 22.00 i zaczęłam rozmawiać z mężem przez telefon to tak wariowała, że myślałam, że wyskoczy mi z tego brzucha i tak dopóki nie zasnęłam. Obudziłam się dziś na siku o 5.30 a ona nadal mnie obkłada!! byłam w szoku!! chyba dziś będzie cały dzień spała, choć właśnie znów zaczęła kopać, hehe:rofl2: może będzie w przyszłości tańczyć tak jak mama!?:-D

Do góry