KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamilka - Ty konczysz 24tydz a zaczynasz tym samym 25 jacieeeee Kiedy masz ta wizyte u profesora????
Nooooooooooo
Wizyta 17 lutego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamilka - Ty konczysz 24tydz a zaczynasz tym samym 25 jacieeeee Kiedy masz ta wizyte u profesora????
No bo co dziecku będziesz zabierać tak pyszne śniadanko, przypomniało mi się jak jak byłam mała i codziennie rano krzyczałam - a gdzie moja kasa manaDzien dobry .Po przespanej swędzącej nocy dotrwałam do rana. O 14 dowcipna wizyta lekarska......i ostania deska ratunku przed wylotem:-(mam nadzieje że nic tam złego się niedzieje i dostane cos co do niedzieli mi pomorze.........
A tak właśnie chciałam zjeść kaszkę manne mojej chrześnicy bo mały buntownik niechciał Ja za łyżkę a ona mi zabrała talerz to się najadłam...........
trzymam kciukaski za połówkowe :-)Witajcie
Ja dzis zostalam porannie skopana przez Mrowa- no nie lubi on budzike swojego tatusia, nei lubi- wpierw zostal zaskoczony i dostal czkawki, teraz byl przygotowany i mnie skopal
Chyba to znak dla mnie, bym wstawala przed tym budzikiem
Karamija- Ja tak biore
Ale nie biore tak dokladnie na czczo- popijam lekka kawa i tak przetrzymuje 1godzine, ja mam jeszcze gorzej, bo biore euthyrox, ktory musi byc na czczo i nie laczony z zelazem
Wiec wpierw zelazo, potem 30min po euthyrox i za 30min juz moge jesc
My dzis lecimy na wizyte o 16- polowkowe oby bylo wszystko ok
Ups tego to nie wiedziałamaga teraz możesz pożegnać się z sokiem pomarańczowym , wyciśnięty nawet ze świerzych owoców zawiera sporo cukru, a same pomarańcze można jeść bo wyciśnięty sok nie zawiera tam jakiś pektyn czy czego tam co niweluje cukier w tym owocu, myślę że to w tej jasnej otoczce się znajduje
zaza - jak sie urodzi to bankowo nie bedzie spało do 8
moze chce Cię oswoic z godzina zanim dojdzie do tego głosny płacz;-)