reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam po kilku dniach nieobecności.
Po pierwsze mąż miał urlop i ciężko było się dopchać o kompa.
po drugie większość dnia leżę z rękoma do góry bo w tej pozycji najmniej boli mnie kręgosłup.Ból jest chwilami nie do zniesienia i promieniuje pod lewą łopatkę.Czy któraś tak ma?

Mamina gratuluję córeczki:-D Coraz więcej dziewuszek:) super

Witam po kilku dniach nieobecności.
Po pierwsze mąż miał urlop i ciężko było się dopchać o kompa.
po drugie większość dnia leżę z rękoma do góry bo w tej pozycji najmniej boli mnie kręgosłup.Ból jest chwilami nie do zniesienia i promieniuje pod lewą łopatkę.Czy któraś tak ma?

Mamina gratuluję córeczki:-D Coraz więcej dziewuszek:) super

Mamina- gratuluję córeczki:)

co do bół kręgosłupa piersiowego i łopatki to j mam takie bóle czasami, nie moge ręka ruszyć przez chwilę- mam tak szczególnie jak źle siedzę....

:no:

A ja Władcy pierścieni nie ogladałam ani razu i nie zamierzam w ogóle oglądać.

Witam się!

U nas też ok po wczorajszej wizycie. Serduszko pięknie bije:-D no i dostałam skierowanie na glukozę, mam zrobić pod koniec lutego. Ginka mi zaleciła dolanie trochę chłodnej wody i wciśnięcie cytryny - to zrobi się z tego lemoniada:tak:hehe...ciekawe czy zniosę to na czczo! nie kazała mi się oczywiście nigdzie ruszać i nawet krzyżówek nie rozwiązywać, bo za dużo się przy nich myśli!! jaja normalnie.

na lemoniade to nie licz hehe;-)
a mi powiedziano, ze pomalutku moge sie przejsc /tu chodzi o to by sie nie wysilac nie biegac nie skakac i krzyzowki tez rozwiazywałam, ale dla mnie to nie wysiłek tylko relaks:-D

mój kazał mi przesłać Wam to:
Zobacz załącznik 433109

Nie zrozumcie go źle, on po prostu na mnie mówi kurka nioska, wiec nasze forum tutaj to wg. niego baby-kurnik ;-) i ze gdakamy sobie tutaj ;-)

do awatarka Ci pasuje ten kogut:-D

Witam was .Od 6-45 jestem na nogach na 7-30 miałam dziś glukozę 75g.
Jak już dotarłam i się zagrzałam dostałam tego drinka do wypicia . Miałam wypić w ciągu 10 minut nie dłużej . Zabroniono mi brac cytrynę ponieważ obniża ona wynik...a to ciekawostka co laboratorium to inaczej.

Kazdy kobieta w laboratorium pytała się czy synek będzie bo po brzuchu widać że to nie piłeczka na dziewczynke tylko płasko na boki
A teraz idę spać bo mi słabo zjadłam śniadanko i jestem ledwo żywa

Gratuluje wam poznania płci i odwagi oraz pomyślnych wieści na wizytach.
Jeszcze tylko 11 dni i będziemy razem
:-):-):-):-):-)

mi pozwolono z cytryna i miałam nie dłuzej jak 5min;-)

Nie wiem od czego to zalezy czy od rejonu czy nie ale ja zawsze słyszałam, ze piłeczka jest na chłopca a na boki to dziewczynka.
Ja mam piłeczki;-)

Dziewczęta, ja przepraszam, że jak zwyklę w innym temacie, ale nadal mam gorączkę i tak się zastanawiam czy iść do rodzinnego czy do ginki?? juz glupieje. A poza tym mam wizytę u gin w środę no i musze zrobic morfologie i mocz, a jak jestem chora, to te wyniki chyba nie będą zbyt miarodajne....

do ogólnego powinnas pójsc..

mamina - gratuluje dziewuszki!!

Wiecie ze Jackowski od poczatku podawał ze dziecko nie zyje, ze jest w jakims blaszanym prostokątnym kontenerze przy fabryce i ze zarzut usłyszy matka i jeszcze jedna osoba.
Sa dwie wersje, 1 ze ojciec nic nie wiedział a 2 ze znosił wózek i wyszli razem a po chwili sie rozeszli... albo ojciec dziecka albo brat matki pewnie.

Padam

reklama
Wiecie ze Jackowski od poczatku podawał ze dziecko nie zyje, ze jest w jakims blaszanym prostokątnym kontenerze przy fabryce i ze zarzut usłyszy matka i jeszcze jedna osoba.
Sa dwie wersje, 1 ze ojciec nic nie wiedział a 2 ze znosił wózek i wyszli razem a po chwili sie rozeszli... albo ojciec dziecka albo brat matki pewnie.

Nie wiem czy to ten sam ale też jakiś wróżbita mówił, że prawda zaszokuje opinie publiczną.

Jak padasz to idź połóż się kobitko i odpocznij.
Ja też spadam, m. wrócił z pracy więc trzeba z nim ze dwa zdania zamienić przed snem.
Dobrej nocki pa

Do góry