zaza26
Fanka BB :)
PS a dzisiaj gdzie jesteście? Bo chyba nie na jakiejś impresce?
ja nie, ale z chęcią bym się gdzieś wyrwała oglądam Władce Pierścienia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PS a dzisiaj gdzie jesteście? Bo chyba nie na jakiejś impresce?
Ale nie po mamusi ;-)
Witam po kilku dniach nieobecności.
Po pierwsze mąż miał urlop i ciężko było się dopchać o kompa.
po drugie większość dnia leżę z rękoma do góry bo w tej pozycji najmniej boli mnie kręgosłup.Ból jest chwilami nie do zniesienia i promieniuje pod lewą łopatkę.Czy któraś tak ma?
Mamina gratuluję córeczki Coraz więcej dziewuszek super
po drugie większość dnia leżę z rękoma do góry bo w tej pozycji najmniej boli mnie kręgosłup.Ból jest chwilami nie do zniesienia i promieniuje pod lewą łopatkę.Czy któraś tak ma?
Witam się!
U nas też ok po wczorajszej wizycie. Serduszko pięknie bije no i dostałam skierowanie na glukozę, mam zrobić pod koniec lutego. Ginka mi zaleciła dolanie trochę chłodnej wody i wciśnięcie cytryny - to zrobi się z tego lemoniadahehe...ciekawe czy zniosę to na czczo! nie kazała mi się oczywiście nigdzie ruszać i nawet krzyżówek nie rozwiązywać, bo za dużo się przy nich myśli!! jaja normalnie.
mój kazał mi przesłać Wam to:
Zobacz załącznik 433109
Nie zrozumcie go źle, on po prostu na mnie mówi kurka nioska, wiec nasze forum tutaj to wg. niego baby-kurnik ;-) i ze gdakamy sobie tutaj ;-)
Witam was .Od 6-45 jestem na nogach na 7-30 miałam dziś glukozę 75g.
Jak już dotarłam i się zagrzałam dostałam tego drinka do wypicia . Miałam wypić w ciągu 10 minut nie dłużej . Zabroniono mi brac cytrynę ponieważ obniża ona wynik...a to ciekawostka co laboratorium to inaczej.
Kazdy kobieta w laboratorium pytała się czy synek będzie bo po brzuchu widać że to nie piłeczka na dziewczynke tylko płasko na boki
A teraz idę spać bo mi słabo zjadłam śniadanko i jestem ledwo żywa
Gratuluje wam poznania płci i odwagi oraz pomyślnych wieści na wizytach.
Jeszcze tylko 11 dni i będziemy razem :-):-):-):-):-)
Dziewczęta, ja przepraszam, że jak zwyklę w innym temacie, ale nadal mam gorączkę i tak się zastanawiam czy iść do rodzinnego czy do ginki?? juz glupieje. A poza tym mam wizytę u gin w środę no i musze zrobic morfologie i mocz, a jak jestem chora, to te wyniki chyba nie będą zbyt miarodajne....
Wiecie ze Jackowski od poczatku podawał ze dziecko nie zyje, ze jest w jakims blaszanym prostokątnym kontenerze przy fabryce i ze zarzut usłyszy matka i jeszcze jedna osoba.
Sa dwie wersje, 1 ze ojciec nic nie wiedział a 2 ze znosił wózek i wyszli razem a po chwili sie rozeszli... albo ojciec dziecka albo brat matki pewnie.