reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam Was z rana - a co najlepsze .. ja wyspana :)
jak człowiek wyspany to szczęśliwy ;) Tyle nocy zarwanych a dziś.. tylko 7 pobudek !! Oby synkowi tak już zostało... :)
Od razu więcej chęci do życia :)
A co do małej Magdy - tak na dobrą sprawę dopuki zwłok nie odnajdą i sekcji nie zrobią to nie będzie do końca wiadomo co się stało.. może nieszczęśliwy wypadek a może zabójstwo z premedytacją... Dziwne tylko że ciała dziewczynki nie było miejscu wskazanym przez matkę.. Zabiła bym ją namiejscu jej męża i rodziców którzy wypowiadali się w telewizji tak strasznie załamani zniknięciem dziecka...

Właśnie doczytałam że znaleziono jednak ciało - hm co artykuł to co innego piszą...

No to tyle ode mnie na chwilę teraźniejszą :)

kasia580 gratuluję - super że macie parkę... :)

Ostatnia edycja:
Wiedziałam, że coś nie halo z tym porwaniem...ani oni bogaci ani sławni...a tyle dzieci pozostawionych pod osiedlowymi sklepikami prosi się o uprowadzenie...jest teraz aniołkiem i już nikt Jej nie skrzywdzi (*)

Witam,
w sprawie Magdy: faktycznie dakej nie wiadomo co sie stalo, czy dziecko wylecialo z kocyka czy otrzymalo pomoc jakas w nerwach... Do sekcji nic nie wiemy macie racje. No i troche do znalezienia tego wyjatkowo iskiego kocyka. Jesli to wypadek, to matka po prostu zglupiala z przerazenia ze ja oskarza. No i moze bala sie reakcji rodziny. W sytuacjach wypadkow, ktore przeciez sie zdarzaja, to przeciez wyrodna matka zawsze winna wiemy o tym. Jesli to wypadek to ona cierpi nie chcialabym jej az tak osadzac. A jesli nie wypadek, tylko premedytacja albo, co czestsze, nerwy to niestety nie pierwsze dziecko w Polsce ktore mialo wyjatkowego pecha. Regularnie w szpitalach laduja dzieci w stanach ciezkich, czasem ledwo do odratowania. Tu jest pole do dzialania dla panstwa prewencja czestrze wizyty w domu opiekunek srodowiskowych, pracownikow socjalnych nawet dzielnicowego. Warto przypomniec regionalnie bliski mi przypadek dzieci z beczki. To sie dzialo naprawde.
Zreszta, jak widzicie, dla mnie temat rzeka.

Witam w ten mroźny poranek
na spacerze zamarzły mi glutki w nosie:-D

masakra jakaś:baffled: jak w wiadomościach podali, że nie chciała się poddać badaniu wariografem, to od razu wiedziałam, że macała palce w jakiś sposób w tym zniknięciu...
swoją drogą jak można okłamywać całą rodzinę?? całą Polskę wręcz???? nie sądzę, żeby to był tylko wypadek... no ale czas pokaże czy się mylę, czy mam rację...
I ten udawany płacz przed kamerami... ech najbardziej żal biednego dzieciaczka:-(
[*]

Śpij Aniołku
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

A matka niech spłonie w piekle

a ja z osadami poczekam... bynajmniej do wyjasnienia okolicznosci, bo to tylko kwestia czasu

Warto przypomniec regionalnie bliski mi przypadek dzieci z beczki. To sie dzialo naprawde.
Zreszta, jak widzicie, dla mnie temat rzeka.

a wiecie ze ta kobieta dalej wychowuje dzieci??? To jest nasza polska rzeczywistosc:baffled:

Jak bylismy wczoraj u mamy, mowili cos w tv o tej dziewczynce od razu powiedziałam, ze mi najbardziej dziwna wydaje sie matka - kazdy płakał, babcia niemal wyła do kamery zeby oddali dziecko a matki nie widziałam. Ojciec to takjakby odpowiadał na pytania, jakis wywiad... Ciekawe czy on wiedział?
Cały czas mam nadzieje ze to był wypadek choc jak żyje śliskich kocykow nie widziałam:baffled:

Wstałam:-)

nawet jakby był to wypadek to na ogół dzwoni się o pomoc.
Przecież Mała mogła żyć tylko stracić przytomność :-(

Nie mieści mi się to w głowie.... :-( :-( :-(

reklama
Witam was
Ja co do tej historii z Madzią od razu miałam jakieś takie mieszane odczucia nie wiem ale w którymś z artykułów przeczytałam że ona potrafiła zostawić to dziecko na 2 tygodnie bez opieki skoro tak to nie zdziwiłabym się gdyby to nie był wypadek ech szkoda malutkiej iskiereczki :-(

Co do wizyt do gratuluję nowych siusiaków w gronie czerwcowych dzieciaków :-D heh się mi zrymowało

Ja już po śniadaniu na które zjadłam pączka a co ... :-D

Do góry