reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

czesc dziewczyny

ja tylko na chwile bo tyram po 10 godzin i padam na twarz już żeby nie napisać gorzej...byliśmy u lekarza
po pierwsze wszystko ok, poza tym SYN więc bedziemy mieć parkę, fiutka pokazał ślicznie za to buźkę zakrywał:-D waży 349gr i rozrabia....buziaki dziewczyny i lece robić kolacje

gratuluję synka!!!! kurcze ale za to tyranie powinnaś po dupsku dostać :-p

mamina będzie dobrze:tak:

ja dzisiaj szukalam prezentu dla kolezanki, troche mi zeszlo i sie mega zmeczylam. nie wierzylam ze to powiem kiedys ale chodzenie po galerii juz nie nalezy do przyjemnosci:/ a przymierzanie spodni w sklepie to juz w ogole koszmar!!! ale kupilam sobie pare luzniejszych rzeczy przy okazji, bedzie zapas na przyszle miesiace bo juz w nic sie nie mieszcze, porazka co rano i prawie ryk przed szafa... moja figura xs odeszla w zapomnienie!

a ja nadal lubię chodzić po galerii, bo po drodze są kfc, burger kingi i lody grycana :-D

reklama
A ja dalej sie upieram, ze najlepszy to jest budyn waniliowy haha:-D:-D
az mi slinka cieknie ale nie mam w domu:-( a maz wlasnie wraca z pracy i zamiast mu powiedziec jak dzwonil to ja nic, a pytal sie co chce. Kurde:/ zaraz bedzie w domu i lipa

mamina
powodzenia, nic sie nie boj.
Ja mam w srode i tez troche sie boje :zawstydzona/y:

poszlam sie myc a maz w tym czasie sobie zrobil zupke chinska i cala zjadl. pachnie nieziemsko w calym pokoju!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobranoc wszystkim

Bo ja taki bojak jestem, olac plec grunt zeby dzidziok byl zdrowy. Chyba nie bede oddychac przez cale usg

Assia

Nie martw sie jak cos tfu tfu jak cos to wiesz u mnie mozesz zanocowac gdyby bobaski byly w dublinie wiec jedno zmartwienie mniej

Masakra po prostu. Chociaż matka od początku wydawała się być dziwna i jakoś mało przekonywująca gdy mówiła "oddajcie moje dziecko"

reklama
Do góry