reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

witam;)
No cóż dołączam do grona rozkładających przez przeziębienie... w gardle mam masakre, przełykać nie mogę, aż na oczy mi "siada". Ciekawa jestem, czy można w ciąży cholinex czy cos takiego a głupio z takim pytaniem do ginki dzwonić.

Jeśli chodzi o bóle brzucha to też mnie dopadają. Ciężko je opisać raz kłucie, raz ucisk. Miałam tak zawsze podczas miesiączki taki ból a potem do łazienki goniło i teraz tez tak jest.

Ach jak ja bym chciała, żeby ktoś nade mną polatał. Pomasował, upichcił coś pysznego. Samej mi się nie chce;)

reklama
NIEZAPOMINAJKA - cholinex chyba odpada, nie wiem dokładnie ale zawsze na ulotce jest a jak nie to babeczka w aptece napewno Ci cos podpowie;-)

A ja z racji dziesiejszego gina to chyba az zajde najpierw na zakupki dla małego, jak szalec to szalec:tak: A jesli głupia babe uszczęsliwia nawet pieluchy tetrowe to czemu nie ??:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie przyszłe mamy czerwcowe :) Wpadłam do Was na moment... z sentymentu :) Rok temu to ja byłam w 20 tygodniu ciąży, a teraz mam już przy sobie 7 m-cznego łobuziaka :) Pozdrawiam

ps: Niezpaominajka, Buziak ma rację, cholinex odpada. Zostaje jedynie tantum verde. A najlepiej pół szklanki ciepłej, przegotowanej wody z jedną łychą wody utlenionej. Płukać tą miksturą kilka razy dziennie. Pomaga.

Ostatnia edycja:
A ja z racji dziesiejszego gina to chyba az zajde najpierw na zakupki dla małego, jak szalec to szalec:tak: A jesli głupia babe uszczęsliwia nawet pieluchy tetrowe to czemu nie ??:-D:-D

No ba! :laugh2:

A ja bym się musiała wybrac do miasta i jakieś buty na sobotnie wyjście kupić, bo w starych szpilkach raczej nie wytrzymam... :baffled:
A tak a propo to wczoraj przeżyłam szok - pierwszy raz tej zimy ubrałam stare kozaki. I prawie nie mogłam ich dopiąć! :szok: To znaczy, że łydki mi przytyły!!! To one w ciąży też tyją? :szok: Normalnie czułam się jakbym w butach ortopedycznych chodziła ;-)

zima1.jpg

dla tych co fb nie maja ( Sicil:p) kawalki o Wlochachw szczegolnosci kojarza mi sie z Twoim mezem :p

Evka dziękuję za informację;) z tą apteką to poczekam na męża bo nie będę wychodziła na ten mróz bo całkiem mnie rozłoży.

Dziewczyny ja jeszcze na zakupkach nie byłam, ale mam o tyle dobrze, ze moja mama handluje używanymi ubranami, dzięki czemu zawsze jestem zaopatrzona w ciuchy jak zreszta w szyscy u nas;) no i moja mama jak juz sie dowiedziała, że będzie chłopiec to oszalała;) używane ciuszki są naprawdę fajne no i w przypadku mojej mamy wychodzi prawie jak za darmo;) wstawie zaraz na odpowiedni wątek fotki co niektórych rzeczy;) co prawda tylko parę sztuk mam w domu, reszta jeszcze u mamy. Niektóre ciuszki to już na takiego większego bobo ale się pochwalę a co;)

Wypiłam właśnie herbatę z miodem i cytryną. Idę chyba po kolejną

niezapominajka ale weź sobie przepłukaj gardło wodą z wodą utleniona naprawdę pomaga ja tak robiłam jak miała straszne kłopoty z migdałami i mi o tym sposobie powiedział taki stary laryngolog

reklama
mamina tylko że u mnie i świeże i suszone owoce odpadają, siłownia też bo nie mam gdzie iść na tą siłownie najbliżej jakaś porządna to we Wrocku a kilkadziesiąt km tam mam, spacery też nic nie pomagają, a warzywa jem codziennie i nic nie dają niestety :-(

jak jadłam normalnie to kupa była codziennie

Do góry