mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Zaza wklej to do przepisowni plis, i wyjasnij czyli ze surowe ciasto kruszonkowe pokruszyc na starte jablka i tak zapiec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogole sie wazylam i mam 3kg na plusie juz
Maz 4... przegonil mnie
A nie masz czasem problemów z kupą? Mnie w zeszłym tyg. tak chwyciło - no masakra po prostu. Chodziłam zgięta w pół. Na drugi dzień było lepiej, ale ból powraca czasami. I skojarzyłam to z problemami z wypróżnianiem. Wczoraj znowu mnie bolało, ale kupacz chyba się przemieszcza ku wyjściu, bo już nie boli ;-)jeju Dziewczyny myslalam, ze teraz umrę ze strachu
Siedze sobie i nagle wstalam i poczulam taki skurcz, ze szkoda gadac. Trzymalo mnie przez jakies 10-15 sekund, usiadlam ledwo bo tak bolalo, i po chwili to samo no i teraz leze ale sie boje strasznie bo mnie kluje na dole po lewej stronie brzucha:--(
Oj ja też tak mam - chcę powiedzieć coś błyskotliwego i za chiny nie mogę sobie jakiegoś słowa przypomniećuciekam spać, bo jutro kolejny maraton przed kompem... nie idzie mi to pisanie w tej ciąży strasznie rozkojarzona jestem i ciągle się zamyślam albo nie umiem sobie jakiegoś słowa przypomnieć, chyba bobo wyssało ze mnie resztki inteligencji
Mi leci siara już od jakiś 3 tyg. ale na szczęście w małych ilościach i bez wkładek się obejdzie...Dziewczyny czy wam tez tak cieknie z piersi że aż przemiękacie....już mi biust znowu rozmiar zmienił...
Mam tak samo...Dzień dobry
Wy chyba spać nie możecie. Ja sie zmuszam, zeby nie lezec w lozku do 11 bo pozniej za szybko czas leci.