reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
paulinamaria - nie mam jeszcze siary. Czasem pojawi sie wrazenie jakby mi sie sutki mokre robiły, ale to chyba jeszcze nie tak, zeby wyciekało. Niektóre kobitki juz w ciązy musza używac wkładek laktacyjnych ;))

Ja niestety już bez nich chodzić niemogę:baffled:...<przyzwyczajam się>.wszystkie bluzki zaraz ufajdane .i białe staniki...wrrr .A śpicie w staniku podtrzymującym biust czy morze jakiś sportowych? Ja miałam do tej pory jeden na noc i już za mały....:baffled:

Bry:)
jezu jak mi sie nic dzisiaj nie chce. ledwo wstalam, teraz kawke pije i nie wiem czt sie znowu nie polozyc spac tak zimno wszedzie a pod kolderka tak fajnie bylo...:rofl2:mialam dzisiaj wielkie plany zeby sie rozliczyc z pitem 37 bo juz mi doszedl ten z dochodami co wysylaja. ale nie wiem czy sie zabiore. lezy na stole i sie na mnie patrzy.

tu -14 stopni, ja oczywiscie w tamtym roku zgubi;lam rekawiczki a moje dziecie jak na zlosc chce teraz z mama na dworze chodzic za raczke bo sie boi bo mu zimno:baffled: jeszcze przy wyjsciu z domu chcial zeskoczyc ze schodow a ze ma ograniczone ruchy w tych ubraniach zimowych to zjechal na brzuchu na sam dol . dobrze ze to tylko kilka( wysoki parter) i ze zeby ma wszystkie:)

Pola nie wszystkie kobiety w ciazy maja siare, niczego to nie wrozy. jak sie czujesz?

Aga , KAsiulka zdrowka dla Was!!!

Paulina ja spie bez niczego, tym bardziej bez stanika, ale musze chyba jakis chociaz jeden wiekszy ppod biustem kupic bo ciasno mi w moich. no i miseczka tez urosla czuje o rozmiar, moze dwa. 75 e:baffled: a nie widac tego wogole, teraz nosze 70 d i wszystko bokami wychodzi.mam urocze faldki na plecach ostatnio:crazy: tzn takie w ksztalt stanika:no:
KAmila fajnie ze nareszcie sie wyspalicie

Buziak witaj:)

Nie chwaliłam sie chyba jeszcze ze dzis obejrze sobie mojego siusiaka:-D:-D Dzis mam połówkowe:rofl2::rofl2:

blond - dobrze, ze małego zamortyzowały troche te wszystkie kombinezony i nic mu sie nie stało:baffled: Specjalnie dla Ciebie wkleja zdjecie mojego syna - mozesz zobaczyc co mi zafundował:tak:

reklama
Do góry