reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

polaa katrina dobrze radzi lepiej weź coś rozkurczowego na wszelki wypadek:tak:

Zarobiłam dziś pierwszą wywrotkę na lodzie, na szczęśccie upadłam na kolano a nie na plecy czy na dupe więc nie ma strachu o dzidzię ale kolano mnei teraz boli :-(
oj pewnie najadłaś się strachu,co? ja też zaliczyłam już wywrotkę, ale na tyłek:-(

no ta kruszonka na ciescie jest naj naj, ja to zawsze odlamywalam wieksze kulkowate kruszonki

masz przepis na to ciasto kruszonkowe? z zimnym mlekiem jenyyyy to by bylo to
kurcze nie mam :-( ale jutro będę od mamy sępić :-D

uciekam spać, bo jutro kolejny maraton przed kompem... nie idzie mi to pisanie w tej ciąży:sorry: strasznie rozkojarzona jestem i ciągle się zamyślam albo nie umiem sobie jakiegoś słowa przypomnieć, chyba bobo wyssało ze mnie resztki inteligencji:rofl2:

dobranoc mamusie! kolorowych snów!:-)

reklama
ze mnie chyba tez wyssało:zawstydzona/y:

Ja juz w lozku ale zanim zasnę pewnie minie troche czasu, zdenerwowalam sie strasznie:-(

polaa i jak?

zaza trzymam kciuki za dzisiejszą wenę twórczą :tak:

Badania (mocz, morfo) robię co miesiąc. Tokso robiłam raz, ale ja chorowałam. A usg średnio co miesiąc.

Miłego dnia ;-)

Witam ...Mi moje przeziębienie powoli z oporami ustępuje piec chodzi na full a Mi ciągle zimno ehhh te stare budownictwo:wściekła/y:
Miłego dnia wszystkim:-)

Witam się porannie :D ja wczoraj pare minut po 19 poszłam spać :tak: a moje dziecko przed 17 !! oboje musielismy troche odespac te zarwane nocki... wstalismy dzisiaj o 6.30 :)
hm co by tu na obiad zrobic.. chyba krupnik:D

milego dzionka ;-)

Cześć dziewczyny!
Może założymy jakiś wspólny blog kulinarny??? Tu wciąż o jedzeniu a ja zawsze niefortunnie tu wchodzę gdy mi w brzuchu burczy a nic ciekawego nie mam.
carla
mniam, cebulowa i te naleśniki!

reklama
jeju Dziewczyny myslalam, ze teraz umrę ze strachu:szok:
Siedze sobie i nagle wstalam i poczulam taki skurcz, ze szkoda gadac. Trzymalo mnie przez jakies 10-15 sekund, usiadlam ledwo bo tak bolalo, i po chwili to samo:szok: no i teraz leze ale sie boje strasznie bo mnie kluje na dole po lewej stronie brzucha:-:)-(

Tez mam nadzieje, ze sie nie powtorzy ale jak coss to od razu jade do szpitala:tak: teraz mnie caly czas boli wiec zobaczymy co bedzie dalej

dopiero dzis doczytałam ;(
polaa - przeszło? jak sie czujesz???? daj znac!!!

tialana - miałam Ci napisac i zapomniałam:zawstydzona/y: Całe szczęscie, ze skonczyło sie tylko na zasinionym kolanie:tak: Uwazaj na siebie!!

aga - kuruj sie i nie daj rozłozyc!!!

Kamila - i co pospali???

Do góry