blond_20
Czarownica
aaa zapomnialam napisac ze reni nie posiada wozka dla dziecka ani nosidelka i od zawsze nosi tylo w chuscie. ciekawe czym jezdzi do tvn-u? koniem???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można!. Nie wiem czy można ale wstawiam zdjęcie ;P Zobacz załącznik 430155
aaa zapomnialam napisac ze reni nie posiada wozka dla dziecka ani nosidelka i od zawsze nosi tylo w chuscie. ciekawe czym jezdzi do tvn-u? koniem???
A mnie jeszcze zastanawia jak zareaguje takie ekodziecko w przyszłości w zderzeniu z "nieekologiczną" rzeczywistością....
Lena to ja sie tez na kawke wpraszam bo zasypiam juz
Buziak patrz to dziecko ma juz 2 lata a ona jeszcze nie w ciazy?
Ja na bazie beszamelu robię różne sosy: musztardowy,chrzanowy,koperkowy.pomidorowy,pomidorowy z różnymi ziołami wtedy w zależności do jakiego dania ma być.