reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
na pw ??
obojetnie albo na fb
koszulka do porodu - coś czego nie będzie Ci szkoda wyrzucić ( będzie całe brudne i zakrwawione ) , co ma duży dekolt (żeby dzidzie od razu na cycu położyć tuż po wyjęciu i jest raczej długości" za pupę"
jezusie to brzmi jak koszulka na rzez!!!!!!
Witam!
Lena ogromnie współczuję, też mam lekki sen teraz, ale u Ciebie widzę, że wygląda to potwornie męcząco :-( tak się zastanawiam czy magnez by nie pomógł, bo jest przecież składnikiem wielu leków uspokajających, np. Valerinu, może jednak warto zapytać lekarza?
Magnez pije gdzies od tygodnia.
Witam
Co do spania w nocy to nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam że jak w ciąży nie można w nocy spać, to dzidzia sobie też robi z nocy dzień. To mi kiedyś taka ciocia starowinka powiedziała.
No tu akurat sie zgadzam ;D bo jak już znalazlam ''swoja pozycje do snu'' to chyba dzidzi bylo niewygodnie bo tak sie zaczela ruszac zmienilam pozycje na chwilke przestal dzidziolek sie ruszac i pozniej znowu ;D
Jutro ide do lekarza sie zapisac to mam nadzieje ze cos poradzi. Tak na marginesie zasnelam dopiero cos kolo 5 mozna zwariowac ;oDzieeeeen dobry!
Mysle, ze jak bys moze wzięła relanium przez dwa wieczory to by sie nic nie stało, a to jest rozluźniające i sie po tym śpi... Moze spr? To jest oczywiscie wyjscie jedno/no moze dwu razowe Myślę, ze spytanie lekarza nie zaszkodzi )
Ja wczoraj tak leżałam do 2 i nie mogłam usnąc, mały tez nie spał i odczyniał i fikołki i przerózne inne ciekawe piruety az mi sie smiac chciało bo ze dwie fodziny szalał fiutek jak nic
Dzieki temu, ze nie spałam juz wiem czym zajmuje sie w nocy mój syn i mnie to troche przeraza, bo nie wiadomo czy bedzie chciał sie przestawic Nadmienie również, ze gdy tylko P położył rękę to mały zastygał w bezruchu
Alez miałam interesujący sen Jak kupowalismy dom to najważniejszą kwestia było czy nikt tu nie umarł!!!!!!!! Zrobiłam wywiad i wiem, ze nie;-)
A śniło mi sie, ze przez jakis czas nie wchodzilismy do piwnicy i zza drzwi zaczęła nas dochodzic nieprzyjemna won. Okazało sie, ze jak bylismy na wakacjach to nie wiem tylko dlaczego u nas w piwnicy, ale jakas kobieta za niewiernosc obcięła nożem przyrodzenie męża i zamknęła u nas. I on tak sie wykrwawił w naszej piwnicy a ja panikowałam, ze w naszym domu juz KTOS UMARŁ
Nie powiem, bo takie relaksujące mam te sny, ze tez chyba powinnam pomyslec o relanium
dobrze ze pojechalas do tego szpitala i ze dzidzia ma sie dobrze ;DHej Dziewczyny:-)
Jednak pojechalam do szpitala, bol wieczorem byl nie do wytrzymania:-(
Pamietam jak bylam w ciazy z Kuba mialam podobnie i to na tym samym etapie w moje urodziny dokladnie, rozmawialam z kolezanka przez telefon i wszystko ok, p chwili wstalam i mysalam, ze umieram albo rodzę:-( ciemno przed oczami, dreszcze, pot, nie moglam wyjsc na gore, zeby mezowi powiedziec na czworakach doslownie sie doczolgalam i wyszlo wtedy, ze zapalenie pecherza fakt, sikalam wiecej wtedy i wczoraj rzeczywiscie czulam tez juz bol przy sikaniu:-(
okazalo sie to samo, leze pod kolda od rana, brzuch mniej booli bo dostalam przeciwbolowe, ale jak mam isc do toalety to mam juz dosc:-( antybiotyku nie mam, przy Kubie mialam ale jak nie przejdzie w miare szybko mam sie zglosic po niego
z dzieckiem wszystko ok:-)
Brr duuuuchy. Ja do niedawna pracowalam z taka kobieta, ktora szkolila sie na medium (nie pytajcie jak to wyglada, bo nie wiem ) No i ona mowila, ze za kazdym razem jak przechodza ciarki, albo nagle robi sie chlodno, to znaczy, ze jakas dusza znajduje sie w poblizu. I mowila, ze kilkakrotnie widziala na hali mala dziewczynke. Od samych opowiesci dostawalam gesiej skorki.
U mnie dzis leniwy dzien, filmowo, lezaco kapielowy. Jedyne co zrobilam to obiadek (bitki i ziemniaczki + ogorkowa w kubeczku). Wczoraj natomiast reinstalowalam system. Blah
Pola wspolczuje zapalenia pecherza - dobrze, ze dzidziolek ma sie swietnie. Oby szybko przeszlo.
Niespodzianka mam nadzieje ze o tych ciarkach to tylko taki zart ;O a z tym chlodem tez tak slyszalam
No Jak czytalam te wasze ''opowiesci'' o duchach to az mnie dreszcze przechodzily, ja to taka strachliwa jestem odnosnie duchow. Wierze w nie nie powiem ze nie ale nniech odemnie z daleka.
Kamila - jak czytalam Twoje ''opowiesci z zycia'' o duchac mmm tragedia takie dreszcze mnie przechodzily az sie ogladnelam czy aby nikogo za mna nie ma.
Odnosnie ciuszkow to mam ich troszke ale o tym w odpowiednim dziale.
Jak kogos pominelam, Przepraszam aaa i wybaczcie za dlugiego posta
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
mamina - przecież jak malucha wyciągną to będzie całe we krwi i innych maziach płodowych... to się nie ma co dziwić.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila - jak czytalam Twoje ''opowiesci z zycia'' o duchac mmm tragedia takie dreszcze mnie przechodzily az sie ogladnelam czy aby nikogo za mna nie ma.
ja przez te dzisiejsze wszystkie opowieści też cały czas się oglądam za siebie
zaza26
ja przez te dzisiejsze wszystkie opowieści też cały czas się oglądam za siebie
ja miałam iśc już spać, ale jakoś się waham
Ale która?moj to jest marta be
No krew się pewnie poleje ;-)jezusie to brzmi jak koszulka na rzez!!!!!!
mamina karierowiczka
CHYBA sie posram na tej porodowce ze strachu i wszystkiego
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
No krew się pewnie poleje ;-)
A wyobrażacie sobie wyjęcie z brzucha 4kg arbuza ? Trudno by było wyjąć bez naruszenia ciała
dla bardziej twardych dziewczyn polecam pooglądanie filmików jak wygląda poród takich real filmików ja się naoglądąłam w pierwszej ciaży dzięki czemu czułam się bardziej uświadomiona poolecam tez zobaczenie jak wygląda cc tak w razie czego - nigdy nic nie wiadomo. ale wrażliwym nie polecam by nie wpaść w jakąś panikę
Marto Be. wyslalam zapro na fb ale niewiem czy to Ty bo wyglądasz na zdjęciu na 19l. przynajmniej na profilowym bo innych nie widzę
Ostatnia edycja:
reklama
blond_20
Czarownica
no to tym bardzije wez jakas koszulke ktorej nie bezie Ci zal a tak powaznie to moja kumpela upierala sie ze nie da sobie lewatywy przed porodem zrobic, nie dala i sie wlasnie posrala przy wszystkichCHYBA sie posram na tej porodowce ze strachu i wszystkiego