reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Miałam dzisiaj w planie coś ze sobą zrobić..:/ ogarnać się jakoś ... ale kurcze caly czas mi sie chce spac i jestem nie do życia.. chyba ciśnienie niskie... śnieg za oknem robi sie coraz bardziej szary niż biały.. :/ ja chce już wiosne.. chcę już patrzeć jak drzewa puszczają pąki jak kwitną kwiatki i jak rośnie zielona trawa:)

Mi się marzy Wrocław :)

reklama
12 lat,wyjechałam na studia i zostałam. Za nic w świecie nie wyprowadziłabym się z Warszawy :)
A Wy czemu chcecie wyjechać z Lublina?

Ceny z kosmosu a zarobki marne...możliwości rozwojowe prawie zerowe...zamiast coś otwierać, tworzyć to oni redukują i zamykają...brrrr...znajomi powyjeżdżali i chwalą sobie...

Dzień dobry!
Wstałam dzisiaj skoro świt (czyli przed chwilą) i zaraz lecę do gina. Mam nadzieje, że dowiemy się w końcu, czy to Jaś czy Małgosia :tak:

Twarda sztuka z Ciebie ;-)

Kurde piszecie o tych otrbach do szpitala... Chyba też zacznę ją kompletować. :dry:

sicilpol
też mam plan ruszyć na miasto po wizycie. Pod warunkiem oczywiście, że poznam w końcu płeć...
Zrobiłam wczoraj na obiad rybę z Twojego przepisu. Co prawda nie poszło mi z sosem, bo za rzadki wyszedł i w rezultacie musieliśmy jeść łyżkami, ale w smaku bardzo dobre! Polecam! :tak:

A dzisiaj pyry z gzikiem. ;-)
Powodzenia:-)
Wstac było warto bo to Australian Open..........9 godzin różnicy ale juz za rok będę oglądać w dzień.......
Natomiast niewarto wyjść na dwór poszłam zrobić morfologię mocz i cytomegalię JgM JgG........I zmoczyłam nogi buty do suszenia nigdzie się już nie ruszam.
...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałyście to ostanie badanie cytomegalię?

Buziak- jejku, ale to szybko poszlo, wlasnie wczoraj myslalam, ze zapomnialam zapytac sie Ciebie, jak ta ciocia sie ma? To byla siostra tesciowej? To ta, o ktorej pisalas wczesniej ze cos nie hello z nia?
Ta nasza 2dni temu wyszla ze szpitala i lezy w domu, ale lezy, zobaczymy czy i kiedy wstanie.

Ta ciocia to taka P ciocio-babcia /babci siostra rodzona, ale ze nie miałaswoich dzieci tak tescia traktowała jak syna i to oni sie nia zajmowali. Ona juz staruszka była 85lat, ale taka energiczna i żywiołowa zawsze, ze wydawała sie byc niezniszczalna.. We wt bylismy u tesciow, to jeszcze droczyła sie z blizniakami, ze mną pogadała o maluszku, z P o sporcie. Wrócilismy do domu a po ciocie przyjechało pogotowie:baffled: I w czwartek zmarła...:dry:
A ta Twoja ciocia w jakim jest stanie i ile ma lat? To Twojej tesciowej siostra???

Witam i ja:)
zaraz przyjeżdża koleżanka na kawke, a wieczorem druga przemierzy 300km, aby spędzić ze mną weekend :)

Dzisiaj miałam takie koszmary w nocy, ze obudziłam się oblana potem- już któryś raz śni mi się, ze mega krwawie:baffled::baffled:

Mówia, ze sny śnia sie na odwrót;-)
To udanego babskiego weekendu!!!

witam sie
PaulinaMaria ja też miałam to badanie
Co dzisja na obiadki będzie bo ja nie wiem co mam zrobić brak już mam pomysłów na obiad jeszcze musze prasowanie zrobić a potem odpoczynek miłego dnia laseczki do później ;-)

a ja w Warszawie od urodzenia i chętnie bym ja opuściła.Mrzy mis ie Gdynia:)
lub Międzyzdroje:)
Trzyma mnie rodzina,przyjaciele i praca.

AVO, czy Ty włamałaś się do mojej głowy? Poza "lub Międzyzdroje" podpisuję się pod każdym słowem! Tyle że nie wiem jak Ty, ale jeśli Gdynia, to tylko w SeaTowers :p

witam sie
PaulinaMaria ja też miałam to badanie
Co dzisja na obiadki będzie bo ja nie wiem co mam zrobić brak już mam pomysłów na obiad jeszcze musze prasowanie zrobić a potem odpoczynek miłego dnia laseczki do później ;-)

ja przez cały tydzień jem paluszki rybne z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Tak mnie naszło i na nic innego na obiad nie mam ochoty... może w końcu mi się znudzi ale dzisiaj muszę koniecznie zjeść bo nie przeżyję.

reklama
Do góry