reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Buziak- jejku, ale to szybko poszlo, wlasnie wczoraj myslalam, ze zapomnialam zapytac sie Ciebie, jak ta ciocia sie ma? To byla siostra tesciowej? To ta, o ktorej pisalas wczesniej ze cos nie hello z nia?
Ta nasza 2dni temu wyszla ze szpitala i lezy w domu, ale lezy, zobaczymy czy i kiedy wstanie.

Ide sobie tez zakupic jakies mazidlo na ryjek, co by maly za 6miesiecy sie nie wystraszyl, jak zobaczy mame bardziej pomarszczona niz on :baffled:

Witam
wczoraj byłam ale doczytałam zonk a dziś i tutaj.

Dziewczyny wszystko już napisały ja ze swojej strony mogę przyłączyć się do ich słów - będzie dobrze choć wiem że ciężko Wam jest się pogodzić z diagnozą - trzymajcie się i myślcie pozytywnie.

Pozostałym kobitkom gratuluję poznania płci choć jak widać nie ona jest najważniejsza.

Z drugiej strony to dobrze że są takie fora gdzie można się podzielić i radościami i smutkami, komuś po prostu wygadać albo kogoś pocieszyć. Raz pocieszamy, innym razem to my jesteśmy pocieszane i to jest super.

Mój nie gra na kompie więc tu problemu nie mamy co do torby to zamierzam spakować tak jakoś w marcu/kwietniu.

Z przyziemnych spraw dziś przyszła mi spódnica którą kupiłam na allegro oczywiście za duża i znowu nie mam w czym hasać no nic szukam dalej ale już mniejszej.

Witam i ja:)
zaraz przyjeżdża koleżanka na kawke, a wieczorem druga przemierzy 300km, aby spędzić ze mną weekend :)

Dzisiaj miałam takie koszmary w nocy, ze obudziłam się oblana potem- już któryś raz śni mi się, ze mega krwawie:baffled::baffled:

Ja też miałam dziś głupi sen w którym śniła mi się moja Śp. babcia.Obudziłam się po 3 i wierciłam długo zanim znowu zasnęłam.

a ja w Warszawie od urodzenia i chętnie bym ja opuściła.Mrzy mis ie Gdynia:)
lub Międzyzdroje:)
Trzyma mnie rodzina,przyjaciele i praca.

Kasiulka gratuluję córeczki:)

Miki super, że parka:)

mnie się sniło dzisiaj, że cofnełam się o 6 lat wstecz i jak mółam mojemu M,że bedzie miął dwie córki Liliankę i Natalkę to nie chcial mi wierzyć- hahahah:)

Ja wczoraj nie zjadłam nic słonego i dzisiaj an wadze pół kilo mniej....ja chyba zatrzymuję wodę, bo po 10 godzinach siedzenia mam mega spuchnięte łydki i troche kostki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dojeżdżałam do Wa-wy do pracy przez rok 100km. Kiedyś bardzo lubiłam jeździć szczególnie na zakupy teraz jesteśmy w Wa-wie może jakieś 5 razy w roku i to wtedy kiedy musimy. Obrzydła mi - wszędzie daleko, wszędzie tłumy,a w markecie w kolejce można stać godzinami, masakra.

Do góry