reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja jakiś czas temu się kąpałam i robiłam na bóstwo przed jutrzejszą wizytą i tak się zmęczyłam, że szok! Co to będzie później...:szok:

ahhhhhhhhhhh zapomniałam powiedziec, ze to Ci sie trafiła jeszcze potańcówka co??? Ostatnie laby hehe:cool: No to juz dzis Ci zycze udanej zabawy:tak:

troszke smutne te dzisiejsze wiadomosci

no własnie dzis jakis niepomyslny dla nas dzien:eek::sorry:
oby jutro było lepiej a wszystkim dziewczynom wszystko sie poukłada, ja w to wierzę!!!

reklama
tak na szybkiego, moj wrocil z pracy z drugiej zmiany, przez caly dzien nie odbieralam telefonu a on jak pamietacie spal na dole bo zakluczylam drzwi od pokoju. i wiecie co dostalam bukiet kwiatow i duzego tygrysa maskotke w ramach przeprosin.
Porozmawialismy i dalam mu czas na ogarniecie bazy do usg polowkowego. Albo ogranicza gre do jednego dnia w tygodniu (gdzie ja sie nie czepiam ani troszke) albo gra 24/7 ile chce i traci nasze 13lat razem, wierna zona i bobiczka
decyzje ma podjac po usg na ktore pojdziemy razem.

Nie sadze aby wybral druga opcje
zobaczymy

Ja myslalam dzisiaj, ze padne, opowiedzialam mezowi, ze byla mowa o torbach do szpitala, kiedy itd.. a on swoim wszechwiedzacym tonem mowi przesaaaada ze juz.
Wiec mu tlumacze, sluchaj, nie przesada, bowiem moze sie zdarzyc, ze np ja wyladuje wczesnie jw szpitalu, kobiety leza cale miesiace i wtedy kto kompletuje torbe? Padnie na Ciebie.
Byscie widzialy to przerazenie w oczach... koniec koncem, mam za zadanie jutro zrobic liste i zakupic rzeczy do torby :eek:

mamina- co to za gra? moj wlasnie walczy dzielnie (ja za to mialam czas dla siebie), ale juz do niego dzwonilam (lenistwo) i schodzi :confused2:

Dobrej nocy wszystkim Ja o 2 w nocy wstaję miłość do sportu niestety:-):-) nielubie ogllądac powtórek ...:-)

boze powinni ci za to placic podziwiam

Odmawiasz sobie pączków w tłusty czwartek?? Ja pączki jem tylko w tłusty czwartek i wtedy jem tylko pączki :-)

o prosze co za madra kobita tak trzymaj

sicilpol

wiec jedna to gra w world of warcraft (jakies 5lat) druga to sky rim tu ma nawet zone i dom plus druga kobiete ktora jest jego ochroniarzem, tez walczy i takie tam

na pierwszej gra z ludzmi z calego swiata z niektorymi od kilku lat....dlatego nigdy mu nie skasowalam postaci mimo ze moglam.
Moj maz zalicza sie do samotnikow i raczej stroni od towarzystwa dlatego nie mialam serca mu tego zrobic

druga gra to prezent ode mnie podchoinke- gra tu sam ze soba...i ta gra ma limit czyli kiedys sie skonczy

Ja myslalam dzisiaj, ze padne, opowiedzialam mezowi, ze byla mowa o torbach do szpitala, kiedy itd.. a on swoim wszechwiedzacym tonem mowi przesaaaada ze juz.
Wiec mu tlumacze, sluchaj, nie przesada, bowiem moze sie zdarzyc, ze np ja wyladuje wczesnie jw szpitalu, kobiety leza cale miesiace i wtedy kto kompletuje torbe? Padnie na Ciebie.
Byscie widzialy to przerazenie w oczach... koniec koncem, mam za zadanie jutro zrobic liste i zakupic rzeczy do torby :eek:
a mój wręcz przeciwnie :crazy: bo też mu tak dzisiaj mówię że co będzie jak tak będziemy odkładać na później a tu nagle zonk i już a on na to że przecież sam sobie poradzi :eek: no normalnie mnie rozbraja więc mu mówię że może ja też bym jednak chciała...ehhh...nic to, zmykam
weekend w górkach więc do poniedziałku lub niedzieli wieczorkiem kochane
papa

Hej Dziewczyny:-)

Lepiej pozno niz wcale sie odezwać:-D
Nie mialam dzisiaj kompletnie czasu na kompa:-(
Przyleciala do nas teściowa:tak:
Ale tak na szybko Was doczytałam;-)

tialana, Kasiulka gratuluje coreczek:-)

Miki a Tobie parki:tak: super;-)

Kamila bardzo mi przykro ale wierzę, że bedzie dobrze, po porodzie musi byc ok:tak: Trzymam kciuki a Ty sie kochana nie zalamuj:-)
Wiem, że latwo się pisze ale musisz myśleć pozytywnie;-)

PaulinaMaria to juz niecały miesiąc do Waszego zobaczenia, szybko zleci;-)

sicilpol to torbe juz niedlugo bedziesz miala spakowaną:-)
Ja w 1 ciazy spakowalam dopiero miesiac przed porodem ale tym razem chyba zrobie to wczesniej:tak:

Co do facetów/mężow moj na szczęscie nie gra w zadne gry:-)
On w ciagu calego dnia na necie sprawdza tylko pocztę i czyta Sport:-D czasami cos wiecej ale na szczęscie niewiele:-)

Postaram się jutro odezwać ale planujemy gdzies z mezem sie wybrac i korzystac, ze jest babcia i moze zająć się Kubą:tak:
tak rzadko mamy taka okazję...

dobranoc:-)

reklama
Ja rowniez sie witam :-) Poki co deszcz i nie ciekawie,ale dzieci do przedszkola musze zawiezc i na male zakupy podskoczyc.pozniej troche mieszkanko ogarnac i tyle.Kolo 10 godz. Seem pojdzie spac,to bede miec z 1,5 godz. dla siebie :-)
Milego dnia

Do góry