reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzięki Kochane za wsparcie :*

Przespałam się z tym wszystkim i już jest Ok. Nie załamuję się, bo mam jeszcze Syna który potrzebuje mnie i mojej uwagi.. jest już dużym i mądrym dzieckiem więc nie chcę żeby widział, że jestem smutna. Spaliśmy razem.. nagle się obudziłam a Syn głaskał mnie po brzuchu... ledwo przytomna zapytałam co robisz? A on mi na to: Tam jest Miman (Milan) :) On dopiero jest na etapie uczenia się mowy więc bardzo mnie to rozczuliło :)

Jestem spokojna.. bo przecież już nic zmienić nie mogę choćbym bardzo chciała.. teraz wszystko w rękach natury.. Nie chce niepotrzebnie fundować maleństwu nerwów... i tak nic to nie da.
Kamila tak trzymaj to na pewno będzie najlepsze dla maluszka

Ja dzisiaj też już po wizycie przytyłam jak narazie tylko 2 kg dzieciaczki mają się dobrze i będzie parka także bardzo się ciesze z tej nowinki a mój mąż cały w skowronkach że będzie dziewczynka. USG połówkowe mam dopiero za trzy tygodnie także to będzie mój 23 tydzień
Gratuluję córci i synka

Kamila trzymaj się ciężko mi cokolwiek napisać ale napisze to że nie zasmucaj się i tu pisz z nami tu na Nas możesz liczyć !!!!!!!!!:-):-)

Miki i Kasia gratuluję

W Poniedziałek rezerwuje bilet na 12 luty i w Walentynki już będe tzn . będziemy w objęciach z tatusiem....
:-)

Kamila trzymaj się ciężko mi cokolwiek napisać ale napisze to że nie zasmucaj się i tu pisz z nami tu na Nas możesz liczyć !!!!!!!!!:-):-)

Miki i Kasia gratuluję

W Poniedziałek rezerwuje bilet na 12 luty i w Walentynki już będe tzn . będziemy w objęciach z tatusiem....
:-)

no to super!!!! :-)
Wkoncu co?;-)

A ja tłusty czwartek bede miała w sobote.. W poniedziałek sie o tym dowiedziałam i od poniedziałku sie slinie:confused2:

KamilaLublin - trzymaj sie kobitko wierze ze wszystko bedzie dobrze. Jestem z Toba:tak:

asiia - ja i cala moja rodzinka trzymamy kciukaski za ciebie i bobaski:-) bedzie dobrze :tak:
miki - gratuluje parki:-)
kasia - rowniez gratulacje:-)

Ostatnia edycja:
asiia_ kurcze musi być dobrze!!!
Tialana trzymam kciuki za kolejne USG, na którym się okaże, że wszystko jest OK, no i gratuluję dziewczynki!
Kamila strasznie mi przykro, musisz być dzielna, i tak jak piszą dziewczyny z jedną nerką można normalnie funkcjnować,
dziewczyny życzę Wam trzem dużo spokoju i bądźcie dobrej myśli - wiara czyni cuda! :tak:

Kasiulka_1980 gratuluję córeczki!!!

Niespodzianka mam tak samo, totalna kaleka ze mnie teraz i o wszystkim zapominam, nawet jąkam się czasami :happy:

ania2004 nie przejmuj się ja od poniedziałku też idę na L4,u mnie też na mnie też krzywo patrzą na mnie z tego powodu, ale nikt nie robi nic, żebym chciała dłużej pracować, niewygodne krzesło od którego wysiada kręgosłup, 8h przy kompie i coraz więcej do zrobienia, bo każdy coś ode mnie chce "zanim odejdę", więc odchodzę:-p

miki3274 gratuluję udanej wizyty

PaulinaMaria super wieści i jak romantycznie:happy:

ja już po wizycie, pisałam na wątku wizytowym ,ale napiszę jeszcze tu, że wszystko w porządku, tylko niestety się bobo nie ujawniło, także płeć poznam dopiero na połówkowym (albo i nie ;-) ), które mam 14 lutego

Tak jeszcze to mało do Mnie dociera teraz Mnie martwi że zaczęłam odczuwać ból kości ogonowej przy siedzeniu dłużej jak godzina czyli w autobusie a co dopiero w samolocie dużo spacerowania Mnie czeka..
W srode połówkowe popytam doktorka jak przeżyć podróż i jakie jeszcze badania tam na miejscu choć jeszcze przed wylotem zalicze u niego wizytę napewno .
A dziś na ciucholandzie znalazłam śpioszki na 62 cm z kubusiem puchatkiem tak wiec posiadam już 3 pary i każda w cenie koło 3-4 zł:-)

reklama
Do góry