reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

tialana- no problem, no po prostu na drugi raz powiedz jej albo Twoj maz do brzuszka, godzinke z hakiem przed, ze bedziecie podgladac, by miala czas na przygotowanie sie :tak:

kasiulek- trzymam kciuki! a z ciekawosci, do ktorego gina chodzisz?

kamilka
- powodzenia!

niespodzianka- ja pije kawe, nie zawsze, bowiem troche sie boje wiec wole opic sie zbozowka, ale czasem jednak ciagnie... na poczatku maniakalnie unikalam bo sie balam, potem stwierdzilam ze skoro tutaj wloszki jednak espresso ciagna w ciazy raz dziennie, a bobo bedzie mix, to niech sie przyzwyczaja ;) co prawda pije leciutka, taka z pol lyzeczki, by posmakowac :tak:
Za to u tesciowej tylko zbozowka... bowiem na poczatku pilam tylko nia i potem uslyszalam, jak moja tesciowa z duma jakiejs kolegotce opowiadala, ze dla zdrowia pije tylko zbozowa... w ten sposob teraz musze tam zachowywac pozory :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się też z kawką i ja piję jedną dziennie z rana rozpuszczalną z mlekiem,ale zawsze tak piłam czasem w gościnie wypijam drugą.
Kamila kciuki zaciśnięte za nereczki synusia&&&&&&&&&&&&&&
Tialana jeżeli wszystkie narządy były ok to powinno być dobrze,ale oczywiście trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Asia moja sąsiadka urodziła bliźniaczki i jak była w połowie ciąży to jedna ważyła o połowę mniej od drugiej a później nadgoniła troszkę i urodziły się jedna 1800 druga 1300 ale obie zdrowiutkie są.Nistety nie wiem co to za zespół,ale jak ją zobaczę to zapytam. Wiem też że całą ciążę bardzo się martwili.będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za chłopaków.

Witam się z rana, dzisiaj na 11:15 mam wizytę, proszę trzymać kciuki :-)

Witajce :)

asiaa_- wszystkie bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki, by za 5miesiecy i wiecej ten mniejszy rozbijal misie na glowie wiekszego :tak:;-) mysle, ze dzisiejszy postep, plus trzymanie reki na pulsie da owocne rezultaty :-), kurcze tak strasznie malo na ten temat w internecie, ale w sumie to dobrze, nie czytaj niczego, trzymaj sie opinii lekarzy i tyle- jestesmy tu z Toba!

tialana- gratuluje dziewczynki, zobaczysz, z ta pepowina to pewnie tylko pomylka zaskoczyliscie pewnie mala i nie zdarzyla sie przygotowac, wiesz jak to jest z babkami ;) wiecznie za malo czasu na przygotowania ;-)

Dziewczyny, ile kaw dziennie wypijacie?
Ja juz swoja koncze i taka bym miala ochote na nastepna :wściekła/y:
Chyba sie przerzuca na bezkofeinowa i bede mogla sie nie upijac do woli :confused2:
Udanych wizytek
Ja to tylko capucinko.....kawa dla mnie to drgawki :eek:

Nie mam czasu w ogole was czytac. Tyle mam roboty. Wchodze codziennie na sekunde i nawet nie zdaze wszystkiego przeczytac.
Asiia trzeba miec nadzieje. Trzymam za was mocno kciuki. Musi byc dobrze.
Tialana na razie sie nie denerwuj. Tak jak mowi sici na usg nie zawsze wszystko widac. Na pewno na kolejnych badaniach wyjdzie ze wszystko jest dobrze.Moze akurat tak sie wiercila ze ciezko bylo zobaczyc..
Wszystkim dziewczynkom serdecznie gratuluje dziewczynek i chlopczykow.:-)

Zgaaaagaaaa. Jesli wierzyc zabobonom to moj maly bedzie owlosiony jak malpka.

Kasiulka owocnego spotkania z dzidziolkiem &&&
Kochana jak wierzyć zabobonom, to mój szkrab będzie łysy jak kolano. Nigdy w życiu nie miałam zgagi, ale za to mój L. miewa :happy:
Sicil, ja się przestawiła, a raczej zostałam przestawiona na bezkofeinową. Różnicy w smaku absolutnie nie czuję. Do tego popijam jecze inke i wychodzi razem 3-4 dziennie :-)
Asiaa wszystkie trzymamy kciuki za siłę Twojego maleństwa, a Wam optymizmu życzę i dobrych wieści
Tialana gratuluje dziewczynki :happy: z pępowiną pewnie wszystko będzie dobrze a mała zaczyna Was straszyć. Czekam na wieści z dodatkowych badań.

Kamila powodzenia na usg :)
Karamija ja jeszcze nie czuję ruchów, tylko przelewanie. Tak bardzo wyczekuję....

Idę na śniadanie. Dziś naleśniczki z serem i do tego zrobię sobie pyszną kawkę z mleczkiem :-D

Assia, blizniaki zawsze są roznej wielkosci perzeciez. Nie stracicie żadnej dzidzi! Nawet tak nie myśl. Pomodlę sie za was. Dbaj o siebie i wierz ze bedzie wszystko ok

Tatiana zrob sobie dodatkowe badania, kurcze nie wiedzialam ze musi byc 3naczynia w pepowienie. Na prenatalnym beda mieli lepszy sprzęt i wyklucza twoje obawy. Nie martw sie na zapas rybko

Odprowadziłam syna do żłobka i chyba położę się spać.
Czy tylko ja nie mogłam dziś zasnąć?
Całą noc się męczyłam...tzn. nie tak bardzo meczyłam bo do 4 rano czytałam książke, więc nawet nie zauważyłam, ze tak późno ale jak już zobaczyłam która godzina, próbowałam zasnąć do 6 i nic. Przysnęłam tylko na jakieś 15 min. i musiałam wstać żeby ubrać syna. Do tego miałam straszny reumatczny ból łydki....zawsze mnie boli jak ma sie pogoda zmienić, a przez to że zasnąc nie mogłam ból dokuczał mi jeszcze bardziej:confused2: a dzisiaj na koncert idę i wypadałoby w jego trakcie nie zasnąć :baffled:

Nie wiem czy zasnę, ale chyba spróbuję :tak:

reklama
Dziewczyny całym serduchem z Wami :* Z głową gdzieś w chmurach prosząc o zdrowie i życie dla chłopców (Asia) i o to by ta cholerna dwunaczyniowa (Tatiana) okazała się złudzeniem optycznym!!!!

Kam i Kasi powodzenia :*

Do góry