reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

niespodzianka
przejdzie to przejdzie! mam taką nadzieję bo jak nie to tragedia będzie, mój mąż jeszcze nic nie mówi ale czasem spojrzy tylko na mnie jak na umysłowo głęboko upośledzoną :-D
ja ostatnio dwa dni pod rząd przypaliłam garnek jak coś gotowałam ... i za każdym razem się wypierałam że to wcale nie jest przypalone hahah.. chociaż było czarne jak węgiel i śmierdziało :) :)

reklama
Asiaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkie trzymamy

Tialana gratuluje dziewczynki :) I z pepowina pewnie wszystko bedzie ok, moze pani dr jakis zly kat zlapala

Kamila powodzenia na usg :)

Wszystkim dziewczynkom, ktore dzis ida do lekarza zycze samych pomyslnych wiesci i niesamowitych wrazen.

Wczoraj nie bardzo chcialo mi sie pisac - chyba z nadmiaru wrazen ;) Bylam u znajomej - tez ciezarowki i tak sie zastanawialysmy dlaczego kobiety w ciazy zazwyczaj robia sie takie "nieogarniete". Ja mam ostatnio tak, ze zapominam o czyms, albo nie moge sie wyslowic, bo brakuje mi slow. Poza tym robie jedna rzecz, przerywam, zaczynam nastepna. Ciekawe czy mi to przejdzie? :-p

No właśnie oglądała ją z każdej możliwej strony i pod każdym możliwym kątem, mała strasznie rozrabiała ale na każdym ujęciu widać było tylko dwa naczynia, mówiła że to drugie może mieć ba4rdzo cięką ścianę ale to i tak nie pozwala mi być spokojną o jej zdrowie

Dzień dobry
katrina115: Bardzo dziekuje za sms'a :tak: Dziewczyny naprawde ciesze sie ze o Nas pamietacie:tak:

Przepraszam ze sie nie odzywalam,ale niestety nie mam za bardzo czasu aby wejsc na neta.. dlatego tez nadrobie Was dopiero po powrocie do domku..

jesli chodzi o ciaze to U Nas niestety najlepiej nie jest .. :( Moj ginekolog badajac dzieciaczki powiedzial ze jedno wazy 230g,drugie 215 (dal nam nadzieje ze wszystko jest jak najbardziej ok)
natomiast dzisiaj bylismy na prywatnej wizycie u bardzo dobrego lekarza, i ten mimo ze wykluczyl zespol podkradania (ttts) , powiedzial ze wystepuje u Nas inny zespol tak zwany SIUGR (selektywne zahamowanie wzrostu jednego z plodu) :(:( dziewczyny ciezko mi jak na ta chwile cokolwiek napisac.. lekarz powiedzial ze jest duze prawdopodobienstwo ze stracimy naszego mniejszego chlopczyka :(:(:(:(:(:(
jestesmy zalamani, mimo ze wciaz wierze i chce wierzyc nadal ze wszystko jeszcze sie jakos ulozy, i bedziemy mieli Nasze Dwa malenstwa przy sobie !!

tak bardzo sie boje.. najgorsze ze nic nie mozemy zrobic, jedynie czekac Modlic sie,i patrzec jak wszystko sie rozwinie... :(

wiekszy chlopczyk jak na dzien dzisiejszy wazy 413g , mniejszy 261g ..

Dziewczyny prosze trzymajcie za Nas kciuki i modlcie sie za Moich Dzielnych Facetow !!!!!

Asiu my tu wszystkie będzie trzymać kciuki za Twoje maleństwa, a ja modląc się o swoja kruszynkę będę pamiętać i i twoich synach

Dziewczyny po naszej wczorajszej wizycie możecie dopisać kolejna dziewczynkę do czerwcowych maluszków, będzie córcia

Niestety czekają nas podatkowe badania, będziemy mieć robione badania prenatalne bo prawdopodobnie malutka ma pępowinę dwunaczyniową a taka często wiąże się z wadami rozwojowymi dziecka
Gin mówiła że przez chwilkę chyba widziała to trzecie naczynie ale małą tak się wierciła że gin miała problem ją dokładnie obejrzeć i za każdym razem na ujęciach wychodziła dwunaczyniowa. Serduszko, żołądek i pęcherz są w porządku ale to nie wyklucza że mogą być jednak jakieś wady
Dziś się dowiem gdzie i kiedy mamy mieć zrobione badania

Dziewczynki trzymajcie się wszystko będzie dobrze zdrowia dla was
:-)
Kamila powodzenia trzymam kciuki od zeszłej wizyty.:-)

To zrozumiale, ze sie martwisz, ale mam nadzieje, ze niepotrzebnie. Usg pokazalo, ze narzady w porzadku, wiec moze rzeczywiscie sciana trzeciego jest cieniutka i ciezko ja zobaczyc. Tym bardziej, ze obraz usg nie jest przejrzysty.

Witajce :)

asiaa_- wszystkie bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki, by za 5miesiecy i wiecej ten mniejszy rozbijal misie na glowie wiekszego :tak:;-) mysle, ze dzisiejszy postep, plus trzymanie reki na pulsie da owocne rezultaty :-), kurcze tak strasznie malo na ten temat w internecie, ale w sumie to dobrze, nie czytaj niczego, trzymaj sie opinii lekarzy i tyle- jestesmy tu z Toba!

tialana- gratuluje dziewczynki, zobaczysz, z ta pepowina to pewnie tylko pomylka zaskoczyliscie pewnie mala i nie zdarzyla sie przygotowac, wiesz jak to jest z babkami ;) wiecznie za malo czasu na przygotowania ;-)

Dziewczyny, ile kaw dziennie wypijacie?
Ja juz swoja koncze i taka bym miala ochote na nastepna :wściekła/y:
Chyba sie przerzuca na bezkofeinowa i bede mogla sie nie upijac do woli :confused2:

Sicil ja unikam kawy, chociaz mam ochote. Zgaaaagaaaa. Jesli wierzyc zabobonom to moj maly bedzie owlosiony jak malpka.

Kasiulka owocnego spotkania z dzidziolkiem &&&

reklama
Do góry