reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i nie mogę się doczekać relacji:happy2: Z zachcianek to ja mogłabym cały czas jeść czekoladę, choć dzisiaj rano miałam ochotę na mambę:-p Ja będę kwadratowa w tej ciąży jak nic :baffled:

A u mnie kolejny objaw ciąży niezaprzeczalnie, taka byłam radosna dziś i pozytywna i nagle w ciągu 15 minut siedzę i chce mi się ryczeć, przygnębienie mnie przygniata swoją ciężką dupą. Nic się nie stało, jakieś tam tylko takie mini powody, których normalnie bym nie zauważyła, zwykłe i codzienne zachowania mojego męża doprowadziły mnie niemal do szału! Dobrze, że wziął dziecko i poszli sobie. Oczywiście spać mi się odechciało.

edit, do tego to co czuję teraz na żołądku to są chyba mdłości

U Was też juz brzuszek jest widoczny? Ja nie mieszcze sie juz w zadne spodnie. Mam wrazenie,ze w pierwszej ciąży tak szybko nie bylo widac.
Planuje powiedziec szefowi o ciąży za miesiac, ale jak tak dalej pojdzie to sam sie domysli.

Dziewczyny, ja własnie wróciłam od ginekologa (jestem już po drugiej wizycie) - serduszko naszej fasolki pikało na usg jak szalone i nasz maluch ma już 5,5mm długości od główki do pupy:-)
Dostałam kolejne 3 tygodnie zwolnienia, 10 listopada kolejna wizyta!

Jestem przeszczęśliwa!

Ja po trzech dniach chodzenia w dresie, założyłam swoje spodnie takie co były luźne w pasie, a tu niespodzianka..., na razie pewnie jest to objaw nie ciąży, tylko niepohamowanego apetytu...ech muszę się pogodzić z tym, że niedługo zobaczę przerażającą liczbę na wadze:baffled:

Yosevina gratuluję !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Huśtawki nastroju mam cały dzień.Raz jestem milutka, raz wkurzam się na mojego M.Tez mam białe uplawy i jest ich raz dużo raz mało.Właściwie są raz białe raz ze tak powiem waniliowe, podobno normalne.Na dodatek zrobiła mi się w buzi wielka afta i nic nie mogę jeść :no: A mycie zębów to jest dopiero wyzwanie. Najgorzej ze niczym nie mogę smarowac tak na wszelki wypadek żeby nie zaszkodzić fasolce. Poza tym bolą piersi choć nie tak bardzo jak wcześniej, rano czasami mam mdłości lekkie .W pierwszej ciąży byłam tak senna ze zasypialam na stojąco, teraz jakoś mam problemy z zasnieciem ale rano wstaje wcześnie.Dziwne :confused:

Dziewczyny, ja własnie wróciłam od ginekologa (jestem już po drugiej wizycie) - serduszko naszej fasolki pikało na usg jak szalone i nasz maluch ma już 5,5mm długości od główki do pupy:-)
Dostałam kolejne 3 tygodnie zwolnienia, 10 listopada kolejna wizyta!

Jestem przeszczęśliwa!

Josevina cudnie !!!! Bardzo się cieszę z Twojej Fasolki z bijacym serduszkiem :-D

reklama
Do góry