reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

niooo mi się właśnie teraz przydaje ten bar i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!

a do tego mam przymusowy spacer, no chyba że deszcz pada to wtedy autem jadę choć teraz już nie pojadę bo moje kochanie wczoraj rozbiło autko, kij z autem całe szczęście że jemu nie stało

U mnie brak motywacji na wyjście...choć tak fajnie napadało, że aura kusi..może skoczę po kartki na dzień babci i dziadka i wyślę...

Dobrze, że nic się kochanemu nie stało!!

niezapominajka - witam kolejnego siusiaka :-)

reklama
Mi z tym napinaniem lekarz powiedzial tyko tyle, ze miednica sobie cwiczy, ale takie napinanie powinno byc jednak kazdorazowo zbadane, czy wszystko ok :tak:

Ale fakt, ze ja przy tym mialam bol takie jak przy lekkim okresie i takie szczypanie czasem w pochwie

moj na to powiedzial, ze jak dalej bedzie sie ten brzuch tak napinal to na nast. wizycie zbada mnie na foteliku - poki co to jakby zlekcewazyl:-(

Witam mamusie;)
Ojoj jak mnie dawno nie było, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście. Niestety mam na głowie sesję, egzaminy i trochę nie ogarniam ostatnio, przez co ciągle siedzę w książkach.

Oboje z maleństwem czujemy się wspaniale;) Brzuszek rośnie, juz nie ukryję, że noszę w sobie szczęście;)
A ruchliwe moje dziecię, że oj oj;) cudne uczucie;)

No i wg najswiezszych informacji będę miała synka;)
Bardzo żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco ale mam nadzieję, że to już niedeługo.

Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki i ich skarbki w brzuszkach;)

Trzymajcie się;*
Gratulacje :-D

niezapominajka- gratulacje! nastepny sisior :tak:

gosiaczek30- wiesz, nie przejmuj sie, bowiem nawet jesli jest to cos z szyjka (ale to rzadko sie zdarza) to poki co mozesz np sama zapobiec czy zatrzymac ewentualne problemy poprzez oszczedzanie sie :tak:
tak Ci powiem, ze moze to zle, ale ja czasem wyolbrzymiam u lekarza, w sensie ze jak cos mnie boli (pochwa) to mowie ze nie raz dziennie, a dwa- i tak boli a lekarz inaczej podchodzi- bo jakby nie bylo oni takich boli czy napiec maja od groma i dla nich to rybka
jak plamilam 1,5miesiaca temu, to byly to doslownie takie jednorazowe kropki, ale bylam pewnia, ze mnie nie przyjmie z kropkami, wiec powiedzialam, ze na papierze troszke bylo... wiem, ze to nie do konca dobrze, ale w ten sposob zostalam zbadana i uspokojona :tak:
druga sprawa, ze mnie takei rzeczy tak przerazaja, ze podwojnie od razu widze ;)

Ostatnia edycja:
Poskakałam po paru wątkach,m to i tutaj się zamelduję :happy2:

Dziewczyny, to niesamowite, że niedawno zaczęłyśmy wątek czerwcówki 2012, a już dzielimy się informacjami, jaka płeć u każdej po kolei :-) Czas leci jak szalony, niedługo zaczną się pierwsze smsy z porodówek i zdjęcia dzieciaków :happy2:

Ja jestem od dwóch dni zmęczona i śpiąca, a ponieważ w II trymestrze powinnam tryskać energią, zaczynam się zastanawiać, czy to przepracowanie (8 h dziennie) czy jakieś symptomy cukrzycy? Jak u was z samopoczuciem?

ostatnio nie chce mi sie pisac i tylko was czytam jak cos.............;-)
ja tez poczytuje!ale tak zle sie czuje ze szkoda slow!!
dzwonilam do swojej lekarki!odebral jej maz i oczywiscie jak zwykle niczego sie nie dowiedzialam i jestem zla!!bo antybiotyk mnie czeka a ja nie moge sie z nia skontaktowac!
jutro szpital!!obawiam sie ze przez wymioty krwia moga zostawic mnie na oddziale!ale wszystko sie okaze

niezapominajka gratulacje!

Niezapominajka gratulacje :)J
a się chyba niedoczekam tego połówkowego prawie 1,5mies:( to juz bedzie 24tydzien- moze na nastepnej wizycie cos zmienie.
hmmm z moich informacji wynika że połówkowe powinno się zrobić między 18 a 22 tc ...ale skoro lekarz tak zdecydował w twoim przypadku to może tak też można

reklama
Witajcie,

macku, esperanza cc nie jest az takie straszne;-)
w razie czego nie bojcie się:-)
Ja przed pojsciem do porodu a bylam pewna, ze urodzę naturalnie ogladalam filmy z cesarki i mnie na szczescie jakos nie przerazily.
A co do blizny to ja mam taka malutka, ze prawie jej nie widać:-)
mala kreseczka zostala, nie ma tragedii.
W moim przypadku bylo to koniecznością, niekiedy trzeba ratowac matke lub dziecko i nie ma wyjścia:no: Ale da się przeżyc, a po cc czulam sie rewelacyjnie, wiadomo, ze wszystko zalezy od ogranizmu ale ja nie narzekalam:-)

niezapominajka gratuluję synusia:tak:

Iwon ja tez sie czuje wiecznie zmeczona i spac mi sie chce:-(
a jak rano mam wstac z lozka to juz mam zly humor:zawstydzona/y:

buziak ale mialas sen:szok:
mi tez niestety ostatnio snią się glupoty, np. chodze po szpitalu po cc z otwartym brzuchem

Ostatnia edycja:
Do góry