reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Gratuluje udanej wizyty na pewno poprawiłaś sobie humorek. Ja własnie położyłam mała spać i przegladam co tu naskrobałyście

Ha wy przynajmiej wiecie ze cos tam wam szaleje. A moje generlnie na usg wychodzi super ruchliwe a ja nic nie czuje :(

Do toalety latam w dzień non stop, wieczorek w trakcie seroalu który trwa około 40 minut co najmiej 3 razy a w nocy prawie w ogóle. Zdarza mi sie moze raz w tygodniu.

a ja w zasadzie nie miałam problemu z sikaniem :confused: ani wcześniej ani teraz, może po nocy muszę pilnie do toalety a w nocy to mi się zdarzyło wstać ze trzy razy i to wszystko

nioo ja zakupiłam sobie obiadek i całej rodzince i się posiliłam narazie kapuśniakiem mniaaaaaam :-D, a na drugie pierogi ruskie :-) i buraczki czerwone :-)
teraz się wycwaniłam bo mamy taki bar gdzie są pyszne obiadki i za śmieszne pieniądze za 2 porcje pierogów ruskich w każdej po 7 szt i to takie dość spore, 1 porcja zupy i surówka z buraczków zapłaciłam 11 zł to się gotować w domu nie opłaca, a mojemu wujkowi wykupiłam taki abonament i codziennie ma tam obiady składające się z 2 posiłków za 8 zł

Ja też nadal zdecydowanie częściej chodzę siku niż przed ciążą a w nocy to czasem dwa razy wstanę:szok:

Co do porodu to ja się nie boję, wiem, że dam radę, ale bardzo chciałabym urodzić naturalnie bez znieczulenia, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miałam już dwie operacje i nie chciałabym być cięta ani znieczulana kolejny raz, bo strasznie mi po tym siadł kręgosłup. Ja co miesiąc miałam takie skurczowe bóle miesiączkowe,łącznie z wymiotami, że aż chce porównać skalę tego bólu z porodowym. Wiem, że będzie dużo silniejszy, ale ciekawa jestem jak bardzo:rofl2:

alijenka - zazdroszczę tego baru, przydałby mi się teraz!!

niooo mi się właśnie teraz przydaje ten bar i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!

a do tego mam przymusowy spacer, no chyba że deszcz pada to wtedy autem jadę choć teraz już nie pojadę bo moje kochanie wczoraj rozbiło autko, kij z autem całe szczęście że jemu nie stało

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiosna idzie!!! :-)
Właśnie wiodziałam wielki klucz dzikich gęsi!!! :tak:
Po trzecie, ta czynnośc niestety strasznie zwierzęco mi się kojarzy....
Ale przecież jesteśmy zwierzętami ;-)
Gratuluje udanej wizyty na pewno poprawiłaś sobie humorek. Ja własnie położyłam mała spać i przegladam co tu naskrobałyście
Ja Ty to robisz, że raz masz suwaczki, a raz nie...? :dry:
teraz się wycwaniłam bo mamy taki bar gdzie są pyszne obiadki i za śmieszne pieniądze za 2 porcje pierogów ruskich w każdej po 7 szt i to takie dość spore, 1 porcja zupy i surówka z buraczków zapłaciłam 11 zł to się gotować w domu nie opłaca, a mojemu wujkowi wykupiłam taki abonament i codziennie ma tam obiady składające się z 2 posiłków za 8 zł
No to faktycznie fajna cena. U nas w abonamencie za dwa dnia płaci się 10 zł. I też się nad tym zastanawiałam, ale u nas by to nie przeszło, bo M za dużo je i by się nie najadał :sorry2: A poza tym ja bardzo lubię gotować.
Ale jak będzie dziecko i wrócę do pracy to zobaczymy :tak: Najlepiej to zapisać się do jakiejś stołówki przy szkole - wtedy i tanio i smacznie. :tak:

Witam mamusie;)
Ojoj jak mnie dawno nie było, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście. Niestety mam na głowie sesję, egzaminy i trochę nie ogarniam ostatnio, przez co ciągle siedzę w książkach.

Oboje z maleństwem czujemy się wspaniale;) Brzuszek rośnie, juz nie ukryję, że noszę w sobie szczęście;)
A ruchliwe moje dziecię, że oj oj;) cudne uczucie;)

No i wg najswiezszych informacji będę miała synka;)
Bardzo żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco ale mam nadzieję, że to już niedeługo.

Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki i ich skarbki w brzuszkach;)

Trzymajcie się;*

reklama
Do góry