verita ja ostatnio też wstaję tylko raz w nocy i jakoś też ostatnio nie czuję dzidzi :-(
Łączę się w bólu znieczulenia na własne dziecko Why on taki nieruchawy od dwóch dni???????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
verita ja ostatnio też wstaję tylko raz w nocy i jakoś też ostatnio nie czuję dzidzi :-(
Ale przecież jesteśmy zwierzętami ;-)Po trzecie, ta czynnośc niestety strasznie zwierzęco mi się kojarzy....
Ja Ty to robisz, że raz masz suwaczki, a raz nie...?Gratuluje udanej wizyty na pewno poprawiłaś sobie humorek. Ja własnie położyłam mała spać i przegladam co tu naskrobałyście
No to faktycznie fajna cena. U nas w abonamencie za dwa dnia płaci się 10 zł. I też się nad tym zastanawiałam, ale u nas by to nie przeszło, bo M za dużo je i by się nie najadał A poza tym ja bardzo lubię gotować.teraz się wycwaniłam bo mamy taki bar gdzie są pyszne obiadki i za śmieszne pieniądze za 2 porcje pierogów ruskich w każdej po 7 szt i to takie dość spore, 1 porcja zupy i surówka z buraczków zapłaciłam 11 zł to się gotować w domu nie opłaca, a mojemu wujkowi wykupiłam taki abonament i codziennie ma tam obiady składające się z 2 posiłków za 8 zł