reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Cześć!
dzisiaj byłam na uczelni, więc ze wstawaniem pobiłam wszystkie bezapelacyjnie - wstałam o 5.30 :baffled:
najważniejsze, że ze studiami koniec, jeszcze tylko skończyć pisać pracę i się obronić, a potem słodkie lenistwo aż do czerwca :laugh2:

no bo lozko taaakie waskie, tylko 120 cm szerokosci ma...no i co spokojnie sie zmiescilismy i chyba wlasnie tam poczelismy nasze malenstwo haha:D jakby tylko o tym wiedziala:cool::rofl2:
ach te teściowe, ja swojej nie cierpię i bym jej powiedziała, gdzie wnuka/wnuczkę poczęłam:-D

polaa
u ciebie obstawiam dziureczkę

gosiaczek30
a tobie też z całego serca życzę dziewczynki bo tylu chłopów w jednym domu to przesada!!
też poproszę o wróżbę :happy:

hejka
ja się dopisuje do listy dzieciaczków u mnie narazie będzie jeden chłopak a drugie się wstydziło i jeszcze nie pokazało może w czwartek się już dowiem trzymajcie się ciepło bo zima na zewnątrz śnieg sypie i jest ładnie biało pozdrawiam :-)
gratuluję synka i czekam na wieści, aż się druga dzidzia ujawni:happy:

Co do płci dzieciaczków dziewcyzn, które mi o to pytały:)Niestety wróżka nie jestem, czasem mam takie olśnienia i one się najczęsciej sprawdzają= raz sie pomyliłam:). tak miałam w przypadku Kamili i Buziaka, po prostu któregoś razu przyszła do mnie taka myśl:)A tak na zawołanie to nie wiem...:(
w taki razie życzę natchnienia ;-)
i Avo nie łam się tą wagą tak, możliwe, że teraz przybieranie na wadze się unormuje i już tak wiele nie przytyjesz, a jeśli to woda ci się już zbiera, to po porodzie pewnie śladu po niej nie będzie. Trzymam kciuki za poprawę nastroju:happy:

reklama
Mi własnie mąż zwrócił uwage, ze jak podłączam tel do ładowarki to żeby podłączyc również ładowarkę do kontaktu:eek::eek: Powiedziałam mu, ze nie kazdy musi byc elektrykiem w rodzinie :-p
No to bym sobie telefon naładowała:baffled:

buziak- mam tez sam problem z telefonem, podlaczam go np do komputera by sie naladowal i wylaczam komputer :baffled:
ale ten stan to potem mija, prawda?

Mi własnie mąż zwrócił uwage, ze jak podłączam tel do ładowarki to żeby podłączyc również ładowarkę do kontaktu:eek::eek: Powiedziałam mu, ze nie kazdy musi byc elektrykiem w rodzinie :-p
No to bym sobie telefon naładowała:baffled:
:-D

Uploaded with ImageShack.us

Maćku tylko poszukaj sobie w necie przepisu na krem

Edit trochę za małe chyba nieczytelne spr jeszcze raz
No właśnie - doceniam Twoje dobre chęci, ale nic nie widzę. Znalazłam już jakiś przepis w necie... Ciekawe jak mi wyjdzie...

reklama
sicilpol - U niektorych mija zupełnie i bezpowrotnie a u innych w stopniu nieznacznym zostaje:rofl2: Zdarza sie rowniez ze zostaje i sie rozwija z kazdym dniem coraz bardziej (moja tesciowa) albo mozna sie tym rowniez zarazic i zachorowac na to nigdy nie będąc w ciąży (moj mąż). Nie zostało to jednak zdiagnozowane czy u niego to zjawisko wrodzone czy nabyte:happy: Mam nadzieje ze Ci pomogłam:cool:

Do góry