reklama
buziak
Fanka BB :)
na polsat2 jest kabarte skeczów męczących!!! kocham ich!!! zajebiste skecze maja Sruba /śruba 2 jest niesamowite
albo wesele
Kabaret Skeczów Męczących - Wesele by Pemos22™ - YouTube sikałam
waris - jeszcze nie byłam, bo włosów nie dosuszyłam i same schły a że długe to musze odpocząc, ale zaraz wychodze tak na chwile wiec szaaaału to nie będzie kuuurwa truskawek mi sie chce a całe zezarłam wczoraj - 3paczki z czego 2szklanki wypił P
co ja piszę??? ODCZEKAC
Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?
CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-)
Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.Oj też bym sobie zjadła...
A robisz sama wszystko od podstaw, czy taką "gotowa" z pudełka?
Ja nie mam.
Dawaj przepis! ;-)Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi
No ja się nie zdziwiłam, że po umyciu głowy musisz odpocząćco ja piszę??? ODCZEKAC
CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-)
Ja też któregoś dnia chciałam "zajrzeć" i doznałam szoku, że już prawie własnego podbrzusza nie widzę, choć brzuchol wcale nie jest jeszcze duży
Ja właśnie jestem strasznie blada i się zastanawiam, czy u mnie w ogóle będzie widać...Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.
kasia.natka
świetnie cię rozumiem bo ja też zaczynam się już załamywać, najgorsze jest to pękanie w kącikach nigdy tak nie miałam więc nawet nie wiem czy to zajady czy co...Też macie takie spierzchnięte usta???
smaruję, smaruję smaruję a one za 5 minut znowu suche.
kochana mam nadzieję że konsultowałaś to z ginem, nie żebym się jakoś specjalnie znała ale z tego co wiem to nie każdy wysiłek czy ćwiczenia są dozwolone ale na pewno mądra z ciebie dziewczynka i sama sobie nie zaszkodziszWiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe
już strasznie szybko bo z tego co wiem to raczej w III trymestrze ale może każda ma inaczej, ja w każdym razie jeszcze nie mamWczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?
sicilpol
Ma-Ma!
no ja jak sie ostatnio przygotowywalam do gina, tez sie niezle nastekalam by dotrzec tammmmm
az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem
ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek
Ahhh co za upojna noc dzis bedzie ;-)
Ja i moj kochany-poduszek
maz idzie w odstawke
az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem
ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek
maz idzie w odstawke
MsMickey
A ja wlasnie w ramach szukania i znalezienia sobie zajecia wstawilam szarlotke do pieca. Taka jak lubie: jabluszka wlasnorecznie uprozone, kruszonka na wierzchu, cienkie kruche ciasto na spodzie... Mniamusne:-)
reklama
Mąż zrobiła co miał zrobić i nie jest już potrzebnydzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek
maz idzie w odstawke