reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buziak jak umyłaś łepek to daruj sobie dzisiaj dworek - jak jutro zrobisz rundkę wokół domu nic się nie stanie.

Esperanza nie ja nie mam.

Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi

reklama
na polsat2 jest kabarte skeczów męczących!!! kocham ich!!! :rofl2: zajebiste skecze maja:-D Sruba /śruba 2 jest niesamowite

albo wesele

Kabaret Skeczów Męczących - Wesele by Pemos22™ - YouTube sikałam:happy:

waris - jeszcze nie byłam, bo włosów nie dosuszyłam i same schły a że długe to musze odpocząc, ale zaraz wychodze tak na chwile wiec szaaaału to nie będzie:happy: kuuurwa truskawek mi sie chce a całe zezarłam wczoraj - 3paczki z czego 2szklanki wypił P:baffled:

co ja piszę???:eek::baffled: ODCZEKAC:rofl2:

Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?

CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-) :tak:

WARIS - ja od 10grudnia leże w łóżku:baffled: wiec jak juz na dzis zaplanowałam to nie podaruje :crazy: a czapkę mam ładną - wełniana kolorowa:happy: tym bardziej ze ja w tą i spowrotem;-)

Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi
Dawaj przepis! ;-)

co ja piszę???:eek::baffled: ODCZEKAC:rofl2:

CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-) :tak:
No ja się nie zdziwiłam, że po umyciu głowy musisz odpocząć :-D

Ja też któregoś dnia chciałam "zajrzeć" i doznałam szoku, że już prawie własnego podbrzusza nie widzę, choć brzuchol wcale nie jest jeszcze duży :szok:

Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.
Ja właśnie jestem strasznie blada i się zastanawiam, czy u mnie w ogóle będzie widać...

odpoczac tez przyszłam na BB :-D:-D:rofl2:

macku - słowo Ci daje, ze pod koniec ciązy depilowałam małą z lusterkiem. I jej dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie widziałam:happy:

Też macie takie spierzchnięte usta???
smaruję, smaruję smaruję a one za 5 minut znowu suche.
świetnie cię rozumiem bo ja też zaczynam się już załamywać, najgorsze jest to pękanie w kącikach :wściekła/y: nigdy tak nie miałam więc nawet nie wiem czy to zajady czy co...

Wiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala :)
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe
kochana mam nadzieję że konsultowałaś to z ginem, nie żebym się jakoś specjalnie znała ale z tego co wiem to nie każdy wysiłek czy ćwiczenia są dozwolone :tak: ale na pewno mądra z ciebie dziewczynka i sama sobie nie zaszkodzisz

Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?
już :szok: strasznie szybko bo z tego co wiem to raczej w III trymestrze ale może każda ma inaczej, ja w każdym razie jeszcze nie mam

no ja jak sie ostatnio przygotowywalam do gina, tez sie niezle nastekalam by dotrzec tammmmm :baffled:
az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem :confused2:
ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek :tak:
Ahhh co za upojna noc dzis bedzie ;-)
Ja i moj kochany-poduszek
maz idzie w odstawke ;)

A ja wlasnie w ramach szukania i znalezienia sobie zajecia wstawilam szarlotke do pieca. Taka jak lubie: jabluszka wlasnorecznie uprozone, kruszonka na wierzchu, cienkie kruche ciasto na spodzie... Mniamusne:-)

reklama
Do góry