reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzisiaj przez zupełny przypadek weszłam do Pepco. Oczywiście mnóstwo promocji, większość ubranek dla niemowląt po 5,7, max. 10zł. No i nie mogłam się oprzeć. Ale najlepszy był mój mąż. Co prawda sam wybrał kilka rzeczy, tyle że łapał się na rozmiar 74! Żeby go nie urazić spokojnie powiedziałam mu, że troszkę mniejszych rzeczy musi szukać, ale kolorki to znalazł śliczne. I gdy mu pokozałam rozmiar właściwy to zbladł i ledwo co powiedział: "To takie małe Ono będzie???" Odpowiedziałam, że tak. A on an to: "To ja jego do skończenia roku nie dotknę". :-) Ryknęłam na cały sklep śmiechem.

Maćku - skoro nam dodałaś latka (plus 1), to naszym dzieciom też powinnaś, one tez sie "starzeją". I rozumiem, że data rozwiązania jest taka jak była na początku z OM - czy zmieniamy ją wg połówkowego USG??

Dzisiaj przez zupełny przypadek weszłam do Pepco. Oczywiście mnóstwo promocji, większość ubranek dla niemowląt po 5,7, max. 10zł. No i nie mogłam się oprzeć. Ale najlepszy był mój mąż. Co prawda sam wybrał kilka rzeczy, tyle że łapał się na rozmiar 74! Żeby go nie urazić spokojnie powiedziałam mu, że troszkę mniejszych rzeczy musi szukać, ale kolorki to znalazł śliczne. I gdy mu pokozałam rozmiar właściwy to zbladł i ledwo co powiedział: "To takie małe Ono będzie???" Odpowiedziałam, że tak. A on an to: "To ja jego do skończenia roku nie dotknę". :-) Ryknęłam na cały sklep śmiechem.

jak urodziłam chłopcow, na sali lezały z nimi inne bliżniaki - tez malutkie. Codziennie zajmowała sie nimi mama, w pewnym momencie pielegniarka kazała ojcu przewinąć jednego, zbladł i faktycznie łapa taka typowa do łopaty i do takiej dzieciny;-) Myslałam ze sie chłop popłacze;-)

Maćku - już się poprawiam, jak nam dodasz po roku, to dzieciakom naszym też (właśnie zauważyłam, że ja tez jeszcze taka młodaaaa).

maćku wysłałam Ci priv odnośnie listy czerwcowych mamuś :-) i dopiero teraz spojrzałam na twój suwaczek i wychodzi, że jesteśmy dokładnie w tym samym momencie ciąży :-)

:-D:-D:-D:-D

reklama
Maćku - skoro nam dodałaś latka (plus 1), to naszym dzieciom też powinnaś, one tez sie "starzeją". I rozumiem, że data rozwiązania jest taka jak była na początku z OM - czy zmieniamy ją wg połówkowego USG??

ja nie mam dodanego 1 roczku :eek:
Jeszcze nie zmieniałam wieku, bo nie chciałam nas postarzać ;-) Ale jak tam chcecie...:-p
maćku wysłałam Ci priv odnośnie listy czerwcowych mamuś :-) i dopiero teraz spojrzałam na twój suwaczek i wychodzi, że jesteśmy dokładnie w tym samym momencie ciąży :-)
:tak:

Do góry