zaza26
Fanka BB :)
buziak to wesoło z tymi Włochami miałaś
alijenka gratuluję córeczki!!!
kamila gratuluję synka!!!
nie przejmuj się, bo mam również podobnie i lekarz powiedział, że to normalne
Avo skoro z ciebie taka wróżbitka, to ja tez poproszę o płeć, bo mój gin to pewnie dopiero na połówkowym coś powie na ten temat, a to dopiero w lutym będzie:-(
a co do tego zaleconego solarium, to bardzo mnie to zaciekawiło z tej racji, że odkąd jestem w ciąży przeżywam zmasowany nawrót atopowego zapalenia skóry, a solarium zawsze mi pomagało, no ale teraz nie wolno, no chyba że jednak wolno, w czwartek mam wizytę, więc jak nie zapomnę, to zapytam się mojego gina co on na to...
alijenka gratuluję córeczki!!!
kamila gratuluję synka!!!
Zaczynam się trochę martwić :/ Nie dośc , że nabawiąm sie jakiegoś wstrętnego przeziębienia to od 3 dni odczuwam dziwne sensacje w dole brzucha, szczególnie gdy siedzę i chodzę. Takie kłucie, i do tego lekki ból w kroczu. Martwi mnie to bo wcześniej nie miałam nic podobnego. I sama nie wiem czy to dlatego, że mi sie wszystko rozciąga w środku czy też coś nie tak z dzidzią :/ Dzwonilam do lekarki to kazala mi podpoczywać i brać podwójną dawkę magnezu. Macie też takie objawy? Jakoś nie umiem sie wsłuchiwać w swoje ciało, od dziecka jestem hipochondrykiem i na każde dziwne objawy biegne do lekarza. Na dodatek przez to osłąbienie katarem wyszlam dzis na 5 min na pocztę i prawie zemdlałam......
nie przejmuj się, bo mam również podobnie i lekarz powiedział, że to normalne
Avo skoro z ciebie taka wróżbitka, to ja tez poproszę o płeć, bo mój gin to pewnie dopiero na połówkowym coś powie na ten temat, a to dopiero w lutym będzie:-(
a co do tego zaleconego solarium, to bardzo mnie to zaciekawiło z tej racji, że odkąd jestem w ciąży przeżywam zmasowany nawrót atopowego zapalenia skóry, a solarium zawsze mi pomagało, no ale teraz nie wolno, no chyba że jednak wolno, w czwartek mam wizytę, więc jak nie zapomnę, to zapytam się mojego gina co on na to...