reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Czesc :-)
Podczytuje Was wlasnie na tel w tej chwili jestem w pracy na lekcji prywatnej - tez ucze w szkole;-) Mama moich 2 uczniow odkad sie dowiedziala ze jestem w ciazy przynosi na zajecia obrane pokrojone jablka, banany dzis jeszcze mieszanke orzechowa... To pewnie czesciowo hormony ale wzrusza mnie to :-) zawsze
przynosila jakies ciastka i herbate ale ta dbalosc w tej chwili jest rozczulajaca:-)
A uczen wlasnie robi sluchanke wiec po kawalku ale moge cos napisac;-)
Oczywiscie gratuluje badan wynikow i zazdroszcze - ale pozytywnie - znajomosci plci:-)
Podczytuje Was wlasnie na tel w tej chwili jestem w pracy na lekcji prywatnej - tez ucze w szkole;-) Mama moich 2 uczniow odkad sie dowiedziala ze jestem w ciazy przynosi na zajecia obrane pokrojone jablka, banany dzis jeszcze mieszanke orzechowa... To pewnie czesciowo hormony ale wzrusza mnie to :-) zawsze
przynosila jakies ciastka i herbate ale ta dbalosc w tej chwili jest rozczulajaca:-)
A uczen wlasnie robi sluchanke wiec po kawalku ale moge cos napisac;-)
Oczywiscie gratuluje badan wynikow i zazdroszcze - ale pozytywnie - znajomosci plci:-)
Miałam dziś rano wszystko od wczoraj nadrobić, ale odwiedziła mnie mama i co? I już kilkanaście stron zaległości, jesteście niemożliwe pleciugi ;P
Sicilpol, delwer, Kamila - gratulacje mam nadzieję, że wszystkie panie zadowolone z siusiaków Wiem, że Kamila chciała dziewczynkę, ale ostatnio podobno już było wszystko jedno, więc mam nadzieję, że to dobra informacja naprawdę! no i delwer, scenka z mężem rozbrajająca, zakładam, że mój by się zachowywał podobnie, tyle że on bardzo chce mieć syna i martwię się, że jak się okaże, że córa, to będzie zbyt rozczarowany.
alijenka, dobrze że bronisz honoru dziewuszek, gratuluję
Sicilpol, delwer, Kamila - gratulacje mam nadzieję, że wszystkie panie zadowolone z siusiaków Wiem, że Kamila chciała dziewczynkę, ale ostatnio podobno już było wszystko jedno, więc mam nadzieję, że to dobra informacja naprawdę! no i delwer, scenka z mężem rozbrajająca, zakładam, że mój by się zachowywał podobnie, tyle że on bardzo chce mieć syna i martwię się, że jak się okaże, że córa, to będzie zbyt rozczarowany.
alijenka, dobrze że bronisz honoru dziewuszek, gratuluję
Kam wszystko jest ok...gdyby nie luxmedowa dokładność to nawet o tym chwilowym niewysiusianiu byś nie wiedziała ;D Ale oni wszystko znajdą i chłopu wypomną! Gratuluję, że wielki i zdrowy!!!! Dwóch synów to nie jeden!!!
Avo Ty wróżko...mów mi tu zaraz...to na usg oszczędzę...
Z tymi wodami to wielkie gały zrobiłam...dobrze wiedzieć.
Avo Ty wróżko...mów mi tu zaraz...to na usg oszczędzę...
Z tymi wodami to wielkie gały zrobiłam...dobrze wiedzieć.
kasia.natka
Fanka BB :)
nawet się nigdy nad tymi wodami nie zastanawiałam a to wy myślicie że te "stare" są wydalane jak mocz? z moczem?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
nawet się nigdy nad tymi wodami nie zastanawiałam a to wy myślicie że te "stare" są wydalane jak mocz? z moczem?
takie coś znalazłam w sieci
"Wody płodowe są zawsze świeże – podlegają nieustannej wymianie. Ich wytwarzaniem i wchłanianiem zajmuje się nabłonek owodni (błony płodowej otaczającej maleństwo). Płynu przybywa i ubywa również dlatego, że dziecko połyka wody płodowe, a także robi siusiu. "
reklama