Witam wszystkie cieżarówkiJestem świeżo po teście:-)
Kalkulator ciążowy wyliczył mi termin na 21 czerwca
Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze, ponieważ staraliśmy się po poronieniu ponad 2 lata o dzidziusia:-)
witaj i powodzenia! ja mniej więcej też w tym czasie termin, ok. 20go
ach ja też dla odmiany dziś pełna optymistycznych myśli, jak skumulujemy nasze dobre fluidy to może i inni się zarażą!Ja tez dzisiaj po badaniach jutro po 13 bede miala duzą czesc wynikow, bo ja juz mialam robione to wszystkie kompleskowe dla ciezarowek.. no a we wtorek lekarz i usgdzisiaj jestem pelna dobrych mysli wiec i Wam przesylam pozytwyne fluidki
))
Witajcie Dziewuszki!
Ja po wczorajszym PACmanie mam dzisiaj lenia, że ho-ho. Niestety nadal w głowie się kołuje.
Co do Usg to ja miałam robione pierwsze jak byłam na urlopie i robiłam wszystkie badania w szpitalu. Na zdjęciu mamy tylko malutką czarną plamkę. Równo tydzień później kiedy wróciłam do domu, poleciałam do lekarza, który będzie nas prowadził, a ten za punkt honoru wyznaczył znalezienie tego czego nie było widać przy pierwszym badaniu- serduszka. I bardzo żałuję, że mój mąż parkował w tym czasie auto bo gdy na monitorze zobaczyłam migający punkcik, miałam wielką ochotę wtulić się mu w ramiona. Niesamowite uczucie...
ojeju aż mi się łezka zakręciła, też już się doczekać nie mogę tej chwili
Ostatnio edytowane przez moderatora: