reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

forever - jak tak czytam to czasami mam wrazenie ze lepiej nie miec zadnej pomocy z ich strony...jak to moja mama mówi : zamiast pomocy wybij se oczy :-D chyba bym ześwirowała albo którąś zatłukła.. :confused: a opiekunka działa jeszcze?

ja sie witam wiosennie :D wrocilam wczoraj od dentysty i auu... przed wizyta nawet nie wiedzialam ze mam dziurke a teraz mnie zab boli :baffled: co za dentysta :)

pracuje na turbo obrotach zeby domek jeszcze ogarnac i pobawic sie na polu ! uwielbiam wiosne to co zajmowalo mi 8 g robie w 5 :) :-D

a 25 zaczynam majówke :D jedziemy do kołobrzegu na wesele :) :-D

reklama
a ja sama z Szymkiem. Marcin wylecial w nocy, wraca w czwartek. jedyna sensowna opieka dla moich dzieci - moja mama, ma zapalenie oskrzeli. Tak wiec Marysia pojechala dziś rano do teściów, zostaje do jutra wieczora:baffled: pierwszy raz tam będzie sama, bez nas i jakoś mi z tym dziwnie. martwię się o nią choć przecież na pewno wszystko będzie dobrze. A do Szymusia przychodzi po południu ciotka zebym mogla poprowadzć zajęcia. i tez mi słabo, on ostatnio płacze jak tylko ktoś inny niż mama wexmie go na ręce. może będzie spał...

martadelka chrzciny robimy w knajpie, połowę płaci teść. Najbliższa rodzina to u nas 25 osob, nie zmieszczę ich choćbym nie wiem jak się starała. ale teść nam wytargował cenę 40zł za osobę więc nie ma tragedii. nie zajęłam się niczym do tych chrzcin, wszystko załatwiają teść i Marcin. ja nawet nie wiem jakie menu wybrali:zawstydzona/y:

madzioolka, mrsmoon alez wam zazdroszcze takich wakacyjnych dylematów! Ja byłam w Grecji, Turcji i Tunezji - z tego wszystkiego oczarowala mnie Turcja, ale byliśmy w bardziej Europejskiej czesci, w Oludeniz. Hotel bardzo kameralny, 30 pokoi. Właściciel znal każdego po imieniu:)

forever hmm... szczerze współczuję tych przejść z babciami.

marta jak super, że ty w takim dobrym nastroju:) Zawsze marzyłaś o trójeczce, ja myślę że tak musiało być i tyle. A słonko u nas też piękne tylko świeci mi w okna i w domu mam już 26 stopni:baffled:

andariel 5 dni brrr... pomimo tego, że M działa mi na nerwy jak nie wiem to jednak przy dzieciach jest pomocny. Nie bardzo sobie wyobrażam jakbym miała tyle przetrwać.

Trasia i jak tam minęło Wam popołudni? Szymuś zaakceptował ciocię?
Fajnie że teść Was wspomógł przy organizacji chrzcin :) a powiedz jak teściowa, jak się czuje, na jakim etapie leczenia?

Nam teściowa pomaga w wyborze miejsca wyjazdu wakacyjne - ona jako osoba która co sezon lata na dwie wycieczki zagraniczne przecież się zna... i każde miejsce które nam poleca owszem było na wysokim standardzie.... ALE 10 lat temu.... teraz jest, jak to mówią w rodzince.pl, syf gile i porosty :-D i większość biur już nawet nie organizuje tam wyjazdów :-)

hej
padam po ciężkim dni, konsultacje z rodzicami przeżyłam z jedna matką sie tak pokłóciłam,że mnie przepraszała poźniej poł godziny, ale mnie wkur.....a, ale sie nie dałam

trasia no nastrój generalnie mam dobry, ciesze sie tym dzieckiem choć z drugiej strony ogarnął mnie taki żal,w szkole wszyscy przeżywaja nową dyrekcje, to czy zostaną a ja.....tak chciałam sierozwijac jakoś zawodowo, pracować i na razie nic z tego, wiec na razie troche sie smutkuje

madziolka
nie zamierzam isc na zwolnienie, jestem za uczciwa, na razie dobrze sie czuję i chce chociąż powystawiać tym dzieciakom oceny na koniec roku, musze wytrzymać jeszcze miesiac, oczywiście jak będzie cos nie tak to pojde na zwolnenie, na razie pracuje, chce odejść z twarzą a nie kombinować jak koń po góre

tak o sobie ale jakoś weny nie mam

cześć
wiecie, że mi aż głupio wpadać tu do Was i opowiadać tylko co u mnie, ale mam taki nawał pracy, że nie wyrabiam a popołudniami i wieczorami M. pracuje na ogrodzie a ja z Matim... laptop chyba nam sie sypie :-( a na kompie z Matim nie odpisze bo on chce swoje piosenki na You Tube oglądać...
w pracy siedze teraz 3 razy w tyg po 10 h - bo przyjmujemy deklaracje śmieciowe...
masakra!!!
sorki, ze sie wpiepszam ale brakuje mi rozmów z Wami :-:)-:)-(
Madzioolka jak test robiłaś nowy?
Trasiu jak laktacja?
Asinka Tymek już zdrowy? może ustalimy kiedy byśmy mogli sie spotkać?
Marta jak sie czujesz?

hej! zasypiam na siedząco ;/

Kati juz nie robiłam, okresu dalej brak a do gina jestem zapisana na 29 kwietnia ale muszę przełozyć bo edziemy na majówke na mazury ;/
A chociaz płaca Ci za te nadgodziny??

dzień dobry!
tylko Madzioolka jest? a gdzie reszta???
Madzioolka nie wyspałaś się czy Maja poszła późno spać? ależ cudna pogoda!!! u nas jutro ma być 25stopni!!!:szok: fajnie, choć za gwałtownie ta pogoda się zmienia

Witam!
Pobudka o 8 :-) o dziwo Tymek dał Nam pospać. Zresztą jak śpi w kombinezonie, to nie wyjdzie sam z łóżeczka, bo już wyskakuje górą. Ninka zaczęła ładnie przybierać - w pon. ważyła 4600g. Kolejne ważenie w pon. Ale znalazłam na Nią sposób co do jedzenia. Karmię 2 razy, bo przy pierwszym razie zasypia. Butelka poszła w odstawkę, bo nie chciała z Niej pić, a mm też nie chciała. Zauważyłam, że tu wakacyjnie... Ja wczoraj znalazłam fajną ofertę na grouponie na 8 dni na Chorwacji dla 4 osób, nie wliczając w to dzieci za 829 zł. Same noclegi i pojedziemy na początku czerwca albo od 1.06.albo od 8.06. Musimy tylko jeszcze 2 osoby chętne znaleźć, żeby jechać na 2 auta.
Kati Tymek już praktycznie zdrowy. Lekki katar został. W sumie my już wszyscy zdrowi, więc czekamy na propozycje spotkania :-)
Madzioolka i Ty tak wytrzymasz? Ja bym leciała po test następny :-p
Martadelka i jak Emi zniosła rozłąkę? A jak Ty?

Maja chodzi ładnie spać, nie narzekam, tylka ja senna od rana do wieczora :p
Asinka nie chce mi się :p ile się można w kreski gapić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja w pracy byłam, ale tez zasypiam dzis na stojąco i mnie troche muliło rano. teraz zaliczylam zmłodym spacer ale wpadlam wypic kawe bo nie mam sily isc i zaraz idziemy dalej na poszukiwanie traktoraów- miłości mojego syna

Do góry