reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka - słusznie :tak:
Ironia - dzięki za wsparcie, wk się na tyle, że poprosiłam opiekunke by przyjechała też jutro - potrzebuję normalności a jeszcze milion rzeczy związanych z wyjazdem jest do ogarnięcia. Szczerze mówiąc Młoda b. lubi moją Mamę - tv Jej włącza :wściekła/y: - nie chce pozbawiać kontaktu z Babcią. Ale jak wróciła nie było pytań co w kolejne dni tylko wujek dobra rada.... :angry: Opiekunka działa ale w poniedziałek była chora, wogóle bez niej bym ocipiała chyba..... :baffled: I z domowymi sprawami i z Młodą....
Traschka - właśnie, jak Twoja Teściowa ? Imprezka naprawdę b. tania. Oby się wszystko udało. :happy:
Nie mam jakoś weny na cd pisania....

reklama
a ja wam powiem ze ciesze sie ze nie mam juz niani okazuje sie ze i bez niej mozna całkiem fajnie funkcjonować :) wiadomo nie siedze do 20 w biurze ale przychodze do domu i wieczorem pracuje :) no i zawsze 800 zł w kieszeni zostaje :tak:

HEJ:)
Ja zabiegana- jutro rozmowa, w pt praktyki. Nawet zjeść nie mam czasu- gryz jabłka w biegu a przydałoby się coś więcej...
Ściskam wszystkie, w weekend się uaktywnię- W KOŃCU NIE MAM KURSU!:-D

Majka czyli nadal w dwupaku?

u mnie taki upał że można chodzić po dworze z krótkim rękawem, a jeszcze kilka dni temu kozaki i rękawiczki były ;-)

Ironia - wiesz, mi opiekunka b. dużo w domu ogarnia - byłoby baaardzo ciężko bez :baffled:, a kosztowo to niestety Wawa jest znacznie droższa.
Młoda ma zapalenie oskrzeli i raczej do wyjazdu do żłobka nie pójdzie - aby się wykurować a potem nic nie złapać. Plus alergię jakąś - moim zdaniem wziewną. I chyba przy takiej służbie zdrowia - w tym prywatnej - raczej nie do zdiagnozowania....
A ja pospałam 21 - 1 i teraz już nie mogę :-(

reklama
Do góry