reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

3 tyg. Nincia :-)
Przepraszam, że takie poziome, ale nie umiem tego zmienić :sorry: w zdjęciowym zmieniłam :-)

Załączniki

• 20130405_193212.jpg
    20130405_193212.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
Silva:-D gratulacje kochana!!!
asinka jak samopoczucie???
kati u mnie dzisiaj też tragedia, jak się rano obudziłam to nie czułam nic oprócz potwornego bólu głowy:baffled: i tak do 14, potem trochę lepiej ale i tak czułam się jak zwłoki:baffled: byliście z wynikami u lekarza dzisiaj?

hej kobitki!

w życiu nie nadrobię :( przeczytałam tylko kilka ostatnich postów teraz, ale ja podobnie do trasi :-(
nie wiem kiedy się pozbieram i wrócę do normalności... wszystko mi się p... ale nawet nie zaczynam.. z lepszych wieści to od środy zaczęłam pracę, w szkole podstawowej, na zastępstwo do końca roku i powinnam się chyba cieszyć, ale nie mam nawet na to siły...

postaram się chociaż Was podczytywać w miarę na bieżąco, ale aktywniej to raczej w przyszłości... w każdym razie ściskam Was wszystkie!

Cześć:) zbiorowe dzięki za gratulacje dziewuszki!

Kasiawilde - powodzenia w nowej pracy!!! Początki są trudne, ale rozkręcisz się:)

Co do imienia dla chłopca to mamy ogromny problem, podobnie jak z Szymonem, który powstał z kompromisu raczej, po kilkunastotygodniowej walce. Mamy z M. zupełnie odmienne gusta. Moje typy to: Tobiasz, Marcel, Julian, Miłosz, Bruno, ewentualnie Mikołaj. Typy mojego M. to: Mariusz, Dariusz... a Mikołaj może być ostatecznie więc coś czuję, że z braku innych wspólnych mianowników trzeba będzie zastanowić się nad Mikołajem.

Miłego weekendu!

witajcie:)

dziewczyny po pierwsze chciałam wam z całego serca podziekować za wszytskie sms- wiadomości, które od was otrzymałam. niespodziewałam sie aż tylku słów wsparcia i bardzo wam za nie dziękuje. powoli dochodze do siebie po pierwszym szoku i mojej złości na to wszytsko i zaczynam sie cieszyć ze szczerego serca za ten mały dar od Boga. mąż powoli pęka(był tym zdruzgotany, ale podbudowałam go troche). rodzice bardzo sie cieszą a tata mał łzy w oczach. powiedziałam im,że skoro oni sie nie zdecydowali na 3 dziecko( tata moj bardzo chciał ale mama nie chciała) no to ja nadrabiam. rodzice od razu zaproponowali,żebysmy sie zamienili z nimi na mieszkania, bo oni mieszkaja nad nami i maja wiecej miejsca a siostra sie wyprowadziła i zostali we dwoje...moje koleżanki też bardzo mnie wspieraja,wiec jestem szczęśiara ,że mam tyle dobrych ludzi wokół siebie w tym WAS:) napradwe nie wiem jak to będzie bo finansowo na razie jest naprawde ciężko, pozbyłam sie wszystkiego po norbercie, nie mam kompletnie nic dla dziecka:(
no ale cóż najwyżej sie zapożyczymy. przetłumaczyła sobie,że ludzie biorą wielkie pożyczki na dom to my weźmiemy na dziecko:) moje sryte marzenie o dużej rodzinie sie powoli spełnia i niech dalej Bog sie nami opiekuje:tak:

images.jpg dziekuje wam!!!!!!!!!!!!

sliva wielkie gratulacje!!!!!!

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Marta, cieszę się, ze tak szybko udało Ci się to emocjonalnie ogarnąć. i podziwiam! Super, że masz takie wsparcie:tak: Moi rodzice nie dopuszczają na razie nawet myśli o mojej drugiej ciąży, trzecia to już w ogóle byłaby dla nich szokiem, ale to pewnie przez te wszystkie przejścia okołociążowe. Moją mamę jeszcze bardziej wykończyły niż mnie... \
Trochę Ci zazdroszczę tak licznej rodzinki i chyba wezmę się za swoje zdrowie i za rok się postaramy:-)\
Czyli na kiedy masz przewidywany termin porodu?:-)

reklama
hej wszystkim :sorry2:

ja obecna jestem w czytaniu, ale jakos brak weny do pisania :dry:

marta ciesze sie bardzo ze po tym pierwszym szoku się ogarnęliście z męzem, no i super ze masz tak ogromne wsparcie, to bardzo wazne bo daje dużo sił
trzymam &&&&&&&&&&&&& za spokojna ciąze i wierze ze wszystko bedzie dobrze, dacie rade napewno

Silva
gratulacje drugiego chłopczyka :-)

kasiawilde powodzenia w nowej pracy

traschka tulam :* napewno wszystko bedzie ok

dla całej reszty, o której nie wspomniałam - wirtualne hej
a010.gif

Do góry