forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - oczko Młodej wygląda lepiej - przynajmniej jak ją odwoziłam do mojej Mamy wczoraj po 18 - kolejne wariackie popołudnie, ale ogarnęłam. Mam nadzieję, że u Was zdrowotnościowo ku dobremu idzie. 
Silva - skoro czułaś to super
, mnie jak jakiś lekarzw trakcie ciążył powiedział, że Młoda to chłopak pomyślałam, że ściemnie bo mi to kompletnie nie leżało
A reakcja M. - poza jak najbardziej uzasadnionym rozczarowaniem skoro było mówione inaczej no i dla odmiany - po prostu godna pozazdroszczenia
Oby nadal było wszystko ok, podejrzewam Cię o zachomikowane zasoby odzieżowe po Szymim
My nadal mamy - i używamy - szarą bluzę z białymi rękawami w zielone paski i naszytą myszką ;-)
Asinka85 - Dziewczyny mają zupełnią rację odnośnie podobieństwa
Martadelka - jak dziś głowa ?
Marta24 - przyłączam się do tego co napisała Aestima, Rodziców masz super.
Ja po małym resecie - teatr z koleżanką, komedia, ale bilety obłędnie drogie w porównaniu z jakością a szczególnie nagłośnienia - tak sprzed 20 lat. Potem poszłyśmy jeszcze coś zjeść - wbrewm pozorom nie mam dużo miejsc gdzie nie wyganiają o 23, jak poprzednio ta sama knajpa na Nowy Świąt tym razem siedząc w oknie no i ze zdziwieniem zauważyłyśmy, że jakieś życie się na ulicy toczy.
Rano zakupy z kuponikami, potem "krótka" drzemka i pora do pracy się zabrać niestety 

Silva - skoro czułaś to super

Asinka85 - Dziewczyny mają zupełnią rację odnośnie podobieństwa

Martadelka - jak dziś głowa ?
Marta24 - przyłączam się do tego co napisała Aestima, Rodziców masz super.

Ja po małym resecie - teatr z koleżanką, komedia, ale bilety obłędnie drogie w porównaniu z jakością a szczególnie nagłośnienia - tak sprzed 20 lat. Potem poszłyśmy jeszcze coś zjeść - wbrewm pozorom nie mam dużo miejsc gdzie nie wyganiają o 23, jak poprzednio ta sama knajpa na Nowy Świąt tym razem siedząc w oknie no i ze zdziwieniem zauważyłyśmy, że jakieś życie się na ulicy toczy.

Ostatnia edycja: