oj działo sie dzisiaj na spotkaniu dziewczynki nie chciały współpracować i bawić się razem, Emi w ogóle dziś przylepa do mnie, więc mało pogadałyśmy plus Antosia nie chciała spać i cały czas na rączkach, troszkę Ją ponosiłam - ależ cudnie pachniała plus przeszukiwanie szaf w poszukiwaniu sukienek i wyszłam z dołem - oj przytyło mi się... Dwie wybrane, jeszcze M musi ocenić dzisiejsze parę godzin powinno mi uzmysłowić, że dwójka dzieci to... dużo 'zamieszania' ale i tak chcę drugie... choć patrząc się na mój dość duży brak cierpliwości to nie wiem czy to dobry pomysł... Dziś nakrzyczałam na Emi, bo dorwała się do słoika z miodem i stawiała go na blat kuchenny a ja już widziałam jak słoik spada i rozpryskuje się w drobny mak, kalecząc Emi... no i tak nakrzyczałam, że mała skuliła się i zrobiła się strasznie smutna, jakby chciała powiedzieć: nie krzycz mamusiu... Ogólnie dała mi popalić wieczorem (M na próbie)- pierwszy raz centralnie była niegrzeczna dokazywała, stawiała się, robiła odwrotnie niż prosiłam, no nie moje dziecko chociaż spać poszła ładnie!
andariel wiosną powiało od Ciebie!
zołza heeeej!:-) no ja nie jestem na fb i nic nie wiem... To na ostry rygor przechodzicie: dieta plus ten trening! no, no
wrzuć jakieś zdjęcie Ediśka - tyle Go nie widziałam!
kati zdróóówka!!! dobrze, że Mati zdrowy daj znać co tam po wizycie lekarskiej!
Doris jak miło, że piszesz! już po urlopie? a co do odwiedzin na forum to jestem bo praca mi to umożliwia;-)
forever oby specyfiki pomogły na oczko, widać żeby Młodej to dokuczało?
asinka jak miło czytać Twój post - pozytywny! super, że Ninusia nadal tak ładnie śpi, że Tymek i że dla siostry dobry brat no i pieknie - 2kg to wagi sprzed ciąży - respect!
andariel wiosną powiało od Ciebie!
zołza heeeej!:-) no ja nie jestem na fb i nic nie wiem... To na ostry rygor przechodzicie: dieta plus ten trening! no, no
wrzuć jakieś zdjęcie Ediśka - tyle Go nie widziałam!
kati zdróóówka!!! dobrze, że Mati zdrowy daj znać co tam po wizycie lekarskiej!
Doris jak miło, że piszesz! już po urlopie? a co do odwiedzin na forum to jestem bo praca mi to umożliwia;-)
forever oby specyfiki pomogły na oczko, widać żeby Młodej to dokuczało?
asinka jak miło czytać Twój post - pozytywny! super, że Ninusia nadal tak ładnie śpi, że Tymek i że dla siostry dobry brat no i pieknie - 2kg to wagi sprzed ciąży - respect!