reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

oj działo sie dzisiaj na spotkaniu:szok: dziewczynki nie chciały współpracować i bawić się razem, Emi w ogóle dziś przylepa do mnie, więc mało pogadałyśmy plus Antosia nie chciała spać i cały czas na rączkach, troszkę Ją ponosiłam - ależ cudnie pachniała:zawstydzona/y: plus przeszukiwanie szaf w poszukiwaniu sukienek i wyszłam z dołem - oj przytyło mi się...:no::crazy: Dwie wybrane, jeszcze M musi ocenić:-p dzisiejsze parę godzin powinno mi uzmysłowić, że dwójka dzieci to... dużo 'zamieszania' ale i tak chcę drugie...:zawstydzona/y: choć patrząc się na mój dość duży brak cierpliwości to nie wiem czy to dobry pomysł... Dziś nakrzyczałam na Emi, bo dorwała się do słoika z miodem i stawiała go na blat kuchenny a ja już widziałam jak słoik spada i rozpryskuje się w drobny mak, kalecząc Emi... no i tak nakrzyczałam, że mała skuliła się i zrobiła się strasznie smutna, jakby chciała powiedzieć: nie krzycz mamusiu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ogólnie dała mi popalić wieczorem (M na próbie)- pierwszy raz centralnie była niegrzeczna:shocked2: dokazywała, stawiała się, robiła odwrotnie niż prosiłam, no nie moje dziecko:no: chociaż spać poszła ładnie!
andariel wiosną powiało od Ciebie!
zołza heeeej!:-) no ja nie jestem na fb i nic nie wiem... To na ostry rygor przechodzicie: dieta plus ten trening! no, no:tak:
wrzuć jakieś zdjęcie Ediśka - tyle Go nie widziałam!
kati zdróóówka!!! dobrze, że Mati zdrowy:tak: daj znać co tam po wizycie lekarskiej!
Doris jak miło, że piszesz! już po urlopie? a co do odwiedzin na forum to jestem bo praca mi to umożliwia;-)
forever oby specyfiki pomogły na oczko, widać żeby Młodej to dokuczało?
asinka jak miło czytać Twój post - pozytywny! super, że Ninusia nadal tak ładnie śpi, że Tymek i że dla siostry dobry brat:tak: no i pieknie - 2kg to wagi sprzed ciąży - respect!

reklama
Kochane ja jestem z wami, wciąż czytam. Ale bywają takie momenty w życiu każdej z nas, ze nie ma siły na pisanie o sobie. Smutno mi i źle, tyle w tym temacie. Pozwólcie ze poki co będę raczej bierną forumką.

Doris:-) - lubię robić zdjęcia. Z mężem tworzymy nowy sklep internetowy z odzieżą męską i za każdym razem jak jest nowy model bluzy trzeba zatrudnić fotografa i mu płacić za robienie zdjęć. Miejsce w domu na małe studio się znajdzie a inwestycja prędzej czy później się zwróci. Prowadzę też blog więc studio mi się przyda do robienia dobrych zdjęć na bloga a jak już bym nabyła praktyki to zawsze można kombinować coś dalej :) Podstawy photoshopa i picassa znam, tylko na sprzęcie totalnie się nie znam. Aparat mam dobry tylko o tych lampach pojęcia nie mam :eek:

Dzień dobry:)

M. dziś w delegację pojechał o 6-ej więc mi Szymka obudził:wściekła/y:

ale dziś dzień usg więc nic mi humoru nie popsuje:laugh2:

Zołzik - podziwiam rzucanie palenia - ja już wiem, że po ciąży wrócę, gdyby jeszcze M zechciał współpracować, ale niestety... a razem zawsze raźniej:) to powodzenia!

Japaneczka - poszukaj info na forach fotograficznych - myślę, że do robienia packshotów są jakieś standardowe rozwiązania...

Doris - hej:) dzięki za pamięć!

Trasia - nie wiem jak pocieszyć:( ślę gorące uściski!

Martadelka - mnie też się zdarza krzyknąć więc nie stresuj się za bardzo. Cały czas pracuję nad sobą, ale z dzieckiem łatwo nie jest:)

Asinka - gratuluję dokonań wagowych! No i super, że Ninka grzeczniusia:)

Kati - płyn na siusiaku to zapewne mastka uwięzina pod skórką. Szymek miał takową sporych rozmiarów. Jeden lekarz konował stwierdził, że to kaszak - do usunięcia pod narkozą! Nastraszył nas, ale chirurg na szczęście wyjaśnił o co chodzi. Nawet do 6 roku życia może się tak mastka blokować, póki cała skórka nie zejdzie. Szymkowi już dawno to zniknęło, pojawiło się coś nowego, znowu zniknęło:) sama się ta skórka zdziera i mastka ucieka, nic się z tym nie robi. Mam nadzieję, że u Matiego to samo:)

Idę sobie śniadanie robić bo mam wilczy głód! Miłego dnia:)

mam dziś ogromny ból głowy...:sad: żyć się nie chce...
trasiu kochana :*
Silva no ja wiem, każdej się zdarza krzyknąć, co nie zmienia faktu, że nie jestem z siebie zadowolona, oj zbliża mi się okres i hormony szaleją:baffled: dziś usg - jeeeee:-)
a gdzie mamaM?

heloł
ja dziś w gorszym humorze, głowa mi pęka, kręgosłup boli ale ponoć fatalne ciśnienie!!!:-(
i ta pogoda.... buuuuuu........
Silva dzięki za wyjaśnienie też mam taką nadzieję, ale sprawdzić zawsze warto w końcu siusiak dla chłopaka to ważna część ciała ;-)
badanie moczu zrobione - wyniki dobre wg mnie bo wszystko w normir ale niech sie lekarz wypowie.
&&&&&&&&& za usg oby wszystko było ok i maluszek pokazał co ma między nóżkami :-)
Doris hej :-) wpadaj choć powiedzieć cześć - ja teak też czasem robie :-)
Zołza trzymam &&&&&& za was razem zawsze raźniej :-)
Forever oby z oczkiem Krysi było ok &&&&&&
Asinka super, ze sie normuje. Oby Tymek był spokojny jak Sz pójdzie do pracy &&&&&&. Jak wszyscy bedziemy zdrowi to sie spotkamy :-)
Martadelka my nie mamy czasem humoru to dzieciaczki też mają do tego prawo ;-) a z krzyczeniem nie jesteś sama :zawstydzona/y: ale ja powtarzam Matiemu że co go nie zabije to go wzmocni ;-) i nie moze być mazgaj więc troche dyscypliny sie też przyda.
Japaneczka nie znam sie wiec nie pomogę :-(
Trasiu co sie dzieje? pamietaj, ze zawsze mozesz powiedzieć: "cześć" grunt, ze bedziesz z nami :-)

reklama
No to muszę wózek w suwaczku na niebieski zmienić bo dziewuszce siusiak urósł:) ja tak czułam! Dlatego nie skupiałam się na wyborze imienia, ciuszków itp. To teraz mogę zacząć myśleć. Wszystkie parametry idealne więc ufff:) Mój M. troszkę rozczarowany... nie chciał pokazać po sobie, ale wiem, że chciał córcię. Ale powiedział... "to do trzech razy sztuka:)"

I tyle u mnie. W weekend zamierzam się lenić więc zajrzę do Was w poniedziałek. Buziaki!!!

Do góry