reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Forever - co za napięty grafik!!! Krysia już u dentysty? Wow!
Silva - no faktycznie hardcore jakiś z wyczynami Szymka:szok:
Martadelko - to miły dzionek będziecie mieć z Emi, fajnie!

na Ziemi Lubuskiej nic na szczęście nie pada, ale zalega sporo śniegu na ulicach. Na parapecie zakwitła mi forsycja:
https://www.google.pl/search?q=fors...hl=pl&client=safari#biv=i|0;d|bcI-BB_Q6fqk7M:

więc mam wiosnę w domu:yes:podczas świąt były to same gałązki (skądinąd z ogródka teściowej:-p), na których wisiały jajka ozdobne, a 2 dni temu pąki zaczęły się otwierać i jest pięknie. Do tego ptaszory za oknem cudnie trelują:tak:

przesadziłam wczoraj kwiatka od razu dzieląc go na 2 doniczki, mam nadzieję, że nic mu nie będzie, bo to jedyny kwiat, który wytrwał pod moją ręką ponad rok:zawstydzona/y:

reklama
Silva- jak on to zrobił :szok: dobrze, że nie spanikowałaś ja nie wiem czy by mi się udało
andariel - u nas też gałązki zielenieją (ale tylko w domu) dobrze, że chociaż śnieg nie pada :)

Czy któraś z was zajmuje się fotografią bądź zna się na sprzęcie fotograficznym? Będę tworzyć studio fotograficzne na własne potrzeby i potrzebuję doradztwa co do lamp :)

Cześć Babeczki! :-)

Silva,
no to nieźle Ci dziecko dało czadu :-p Ja bym chyba się poryczała, jak by już było po wszystkim... Szok normalnie :-p
I wiesz, nie sądziłam, że to kiedykolwiek napiszę, ale... trochę Ci zazdroszczę kopniaków! ;-) Ale tylko trochę ;-)

Cześć Zołzik:) kopę lat...;)

A co u Ciebie, napisz koniecznie! Na fb śledzę poczynania Twojego małego artysty, ale skrobnij cosik!

Japaneczka - Aestima coś tam dzierga w tym temacie więc jej pytaj, może pomoże:)

Coś tam dziergam, ale na sprzęcie się nie znam wcale, nie mam żadnej lampy i nie zamierzam w najbliższym czasie mieć;) Ale ja nie zajmuję się fotografią profesjonalną, ale raczej taką amatorską, codzienną: dziecko, wydobycie jego naturalnych cech i minek, estetyczne tło, fajna, ciekawa aranżacja a przede wszystkim dobra zabawa- tym na razie się zajmuję;-)

hej my wszyscy na L4 w domu i mąż okupuje kompa a lapka nie wyciągam (Mati) a wieczorami wciągnęła mnie książka a właściwie trylogia (taki sobie obyczajowy romans bym powiedziała ale super na odstresowanie) i nie zaglądam.
Ale poprawie sie moze jutro :tak:
Mati już zdrowy ale wczoraj zauważyłam na siusiaku taki płyn pod błoną i nie wiem co to, siusiak nie jest czerwony Mati sie nie drapie, nie uskarża umówiłam sie na wizyte jutro do lek. a rano dam mu zbadać mocz co by po południu już do lek z wynikami iść...
jak nie urok to...

Witajcie Kobietki
Melduje, że jestem, czytam ale nie udzielam się ostatnio, często czytam na telefonie jak mam chwilę. Myślę o Was i forum często ale jakoś ciężko się wbić w tematy jak tak rzadko się pisze...
Marta...gratuluję i życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży!
Silva...czekam na wieści po usg...dziewczynka czy chłopiec???
Aestima...piękne te Twoje fotki dzieci
Asinka...jak Ninka? Wstaw jakąś nową fotkę
Trasia...Ty też ostatnio rzadko bywasz...jak nastrój?
Forever...czemu byłaś z Krysią u dentysty? Widzę, że Ty bardzo często odwiedzasz lekarzy różnych specjalności...
Martadelka...widzę, że Ty jesteś wzorową forumką! Jesteś właściwie zawsze i codziennie!
Japaneczka...super! masz już jakies większe doświadczenia z fotografią? Jakie robisz zdjęcia?
Andariel...czekam na wiosnę prawdziwa i ocieplenie i wtedy jadę do Gorzowa :-)...to tylko 100 km ;-)
Kati...duuuużo zdrówka dla Was!!!

Pozdrawiam oczywiście resztę forumek!!!

Silva, dzięki, ale nie będę się rozpisywać, bo dużo by tego było ;-) Wszystko u nas w porządku, mały bez problemu wrócił do żłobka po 2-mies. przerwie, tylko w nocy i dziś raz wymiotował - w żłobku rota :-( A ja nie palę, K. też nie. Tylko nam brzuchy i tyłki rosną ;-) Więc idziemy od pn na South Beach i zaczynamy ćwiczyć "6Vadera" - zobaczymy, jak nam pójdzie :-)

Pozdrawiam cieplutko!

Forever,
też myślę o stomatologu - masz fajnego? Na NFZ? Niedaleko? ;-)

Po kolei :happy:
Martadelka - Baby Crafts jest od 1,5 roku :-p Jak wizyta ?
Silva - niestety się nie nudzę - dziś mi jeszcze doszedł pediatra znowu albowiem się Młodej coś na powiece zrobiło - zdiagnozował perspektywe jęczmienia więc okłady i kropelki no to wizyta w aptece a obok poczta - największy przekaz pieniężny tamże jak dotychczas, głupków nie brakuje.... :wściekła/y::no:, więc w domu znów po 19.... A czasem bym chciała.... :tak:
Andariel - Krysi u dentysty po raz drugi, po raz pierwszy jak miała ok. roku ale wstrętne babsko nam się trafiło. :wściekła/y:
Doris :- ) - dentysta kontrolnie - oboje z Tatą mamy .... zęby :eek:. Chadzam z uwagi na parametry Młodej głównie no i skoro bulę co miesiąc abonament nam obu to żal byłoby nie korzystać.
Ja - Zołza - po wredocie po raz pierwszy ta dentystka z wczoraj była fajna - młoda dziewczyna - niestety w ramach Luxmedowskiego abonamentu i od Was kawał większy niż ode mnie :sorry: I się witam.... tu ;-)
Kati83 - zdrowiejcie :tak::happy:
PS Kasiawilde do mnie napisała. Żyje, ogarnia się pomału...:-p

reklama
Hejka!!
Ja się pomału ogarniam... Dość mam tych szpitali i mam nadzieję, że prędko tam nie wrócimy. Ninka w porządku, wesoła i bardzo spokojna, coraz częściej się do mnie uśmiecha :-) Tymcio łobuzuje, ale to nic nowego. Ważne, że dla siostry bardzo miły :tak: Ja kupiłam sobie pas poporodowy i się ściskam, bo skóra na brzuchu wisi okropnie. Do wagi z przed ciąży zostało mi już tylko 2 kg, więc nie jest źle ;-) Ninka pięknie śpi w nocy. Jak zaśnie o 20, to pierwszy raz budzi się o 1.30, a potem koło 5, więc ja praktycznie wyspana. Przez dzień też śpi i budzi się co 2-3 h. Sz.jeszcze do końca tyg.ma opieke na Tymka, a potem do pracy po miesięcznej przerwie. Wtedy się życie zacznie :-D
Aaa i dla nie fb mam, Tymek po mojej długiej nieobecności w domu, mówi do mnie "ciociu" bądź "Asia"... Hmm...
Doris jutro zrobię jakieś zdjęcia Nince i wrzucę :-)

Do góry