reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

dzień dorby
asinka jak dobrze, że Wy w domku! super, że wyniki dobre! jak Tymek zniósł rozłąke...?
Silva ło matko:szok: dobrze, że skończyło się tylko podrapaną szyją, a swoją drogę pewnie gdyby nie Twój zakaz to po chwili wszedłby z powrotem do szafy, co...?:sorry:
moon zarzuć jakieś fotki Mai:tak: a jak z mieszkaniem? coś się kręci?
Madzioolka pada u Was...? bo u nas tak, do d... taka pogoda i to w kwietniu:crazy:

a gdzie mamaM i kati?

nawołuję też kasiewild: hop hop!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć, ale piękna zima:)

Szymon dziś spał do 8 więc jestem mega wypoczęta:)

Moon - może jak się bardziej wiosennie zrobi, to się w kocu narzeczeństwo zobaczy?

Martadelka - hejka, a jak u Ciebie? Humor lepszy widzę ostatnio:)

Zabieram się za zupę...

Cześć!

Martadelka u mnie padał mega snieg przez cały wczorajszy dzień a dziś leje deszcz ;/

Silva matko co te dzieci nei wymyślą :szok: impossible is nothing :-D gratuluje zachowania zimej krwi :-)

Silva a dziękuję, humorek rewelacyjny:tak: a Ty nadal pełna energii??? pewnie coraz mocniej odczuwasz ruchy Maleństwa?:-) kiedy masz usg? jaką zupkę gotujesz?:-p
Madzioolka buuu wiosny!!!

Silva - o my God :szok: Naprawdę jestem pod wrażeniem Twoje zimnej krwi. Może Szymi dziś odyspiał wczorajsze zdarzenie no i zimą co do zasady się dłużej śpi....;-)
Ironia, Andariel - o żesz k...... :wściekła/y:
Fajnie, że Asinka85 z Niną wreszcie - i miejmy nadzieję na stałe - w domu. :happy:
Co do Kasiwilde to pisała mi, że od środy miała iść do pracy - gdzie nie wiem - więc może dopiero koło weekendu się odezwie.
Ja po prostu padam - wczoraj jak się dowlokłam do pracy musiałam posiedzieć chwilkę spokojnie by dojść do siebie. Po południu maraton z Młodą - dziś i jutro szykuja mi się podobne.... :baffled: - dentysta troszkę płaczu było ale naklejki, zwierzątka i medal się spodobały, naklejki oczywiście bez naklejania, zajęcia Baby Crafs - indywidualne jak się okazało, owady z masy solnej, przesypywanie soli i maki było super :-p, pediatra. Nie wiem czy jak tak dalej pójdzie to dociągnę do weekendu.... Dziś badania gęstości kości i biegiem do fryzjera....

Martadelka, cieszę się, że u Ciebie słonecznie pomimo aury;) Ja nadal pełna wigoru, czuję się wyśmienicie! Ruchy czuję już codziennie, ale narazie głównie wewnątrz, na brzuszku jeszcze słabo wyczuwalne, raz dziennie się zdarzy kopniak duży, ale mąż jeszcze nie miał okazji poczuć... usg mam już jutroooo:) o 17! Już nie mogę się doczekać!

A zupę pomidorową upichciłam, nic szczególnego:)

Forever - wow! Nie nudzisz się:)

Silva super, cieszę się, że tak dobrze się czujesz:) i jutro usg:tak::-) to może płeć poznacie?
moon ok, kuknę w domu

ja lecę do mojej Bratniej Duszy (tej co ma Antosię i Marysię), zrobiłam sobie pół dnia wolnego i jedziemy z Emi do Niej:-) jeeeeeee:-)

reklama
Do góry