reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

a my zamówilismy kartki z fotkami Matiego, ale dwa dni siedziałam zeby powybierac zdjecia i wierszyki :zawstydzona/y:
a dzis wieczorem jeszcze bedziemy z Matim tworzyc rysunki na pamiatke
jutro dziadkowie beda przejazdem u nas wiec wszystko dostana :-)

reklama
Aestima kółka hihi przynamniej wiadomo, że to żadne z Was (rodziców) nie narysowało:-D
mamoM ciężko wybrać naładniejsze i najciekawsze zdjęcia, co? ale wybierałaś te najswieższe czy jak Mati był malutki?

ja spadam po Emi:)

MamoM, będą zachwyceni. Czy moze być coś lepszego dla dziadków niż zdjęcia i rysunki wnuka??? jakie wierszyki wybrałaś?? Hah, czyli pół niedzieli, to jeszcze nie tak źle?;-) A pokażesz nam te kartki? Strasznie ciekawa jestem!:tak: Ja już myślę co zrobimy na przyszły rok- uwielbiam robić niespodzianki!!!:tak:

martadelko jakoś po 17 jest wizyta (ruszamy tuz po 16, bo dość daleko)
forever - to nie pomaga u Ninki; nawet nie zawsze "krem specjalny" Emolium daje sobie z tym radę, na te najbardziej suche najlepsza clobaza (tłusta);

martadelka zdjęcia są najbardziej aktualne

Aestima
ja zamawiałam przez internet wiec juz w tamta niedziele i poniedziałek to tworzyłam podczas drzemek Matiego
a pdf-a da sie wrzucic tutaj?

andariel Matiemu tez sie okropne zrobiły te krostki, na nóżkach ma bardzo, na pleckach na wysokosci konca pampersa i na rączkach z tyłu, nawet Mediderm nie pomaga tzn. jest to suche ale nieładnie wyglada, mam nadzieje ze to tylko teraz w okresie zimowym tak ma i na wiosne mu sie łande zrobia bo jak nie to bedziemy musieli do jakiegos dermatologa isc

co do babć i dziadków to tak: dla Dziadka (jedynego) mamy laurkę - Ninka pokolorowała duże białe serce, które nakleiłam na zieloną kartkę, podpisać jeszcze tylko muszę i gotowe (chcę dziś wysłać); to tylko od Ninki będzie, uznalam że Leo sam zdecyduje w przyszłym roku jaką formę chce wybrać itd. A dla babć poszły fotki gdzie moje bąble siedzą obok siebie trzymając w rączkach dwa serca - na jednym, trzymanym przez Leo jest napisane "kocham moje 3 babcie" a na drugim, które trzyma Ninka, są imiennie wymienione (pomysł że ma to być serce podpatrzyłam u Aestimy, bo nie wpadłam sama na to);

jezusie, Leo wstał i jojczy (tj. kwęka, stęka, wyje, ale bez łez, taką pokazówkę odstawia):sorry:

reklama
Do góry