reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a my zamówilismy kartki z fotkami Matiego, ale dwa dni siedziałam zeby powybierac zdjecia i wierszyki :zawstydzona/y:
a dzis wieczorem jeszcze bedziemy z Matim tworzyc rysunki na pamiatke
jutro dziadkowie beda przejazdem u nas wiec wszystko dostana :-)

reklama
Aestima kółka hihi przynamniej wiadomo, że to żadne z Was (rodziców) nie narysowało:-D
mamoM ciężko wybrać naładniejsze i najciekawsze zdjęcia, co? ale wybierałaś te najswieższe czy jak Mati był malutki?

ja spadam po Emi:)

MamoM, będą zachwyceni. Czy moze być coś lepszego dla dziadków niż zdjęcia i rysunki wnuka??? jakie wierszyki wybrałaś?? Hah, czyli pół niedzieli, to jeszcze nie tak źle?;-) A pokażesz nam te kartki? Strasznie ciekawa jestem!:tak: Ja już myślę co zrobimy na przyszły rok- uwielbiam robić niespodzianki!!!:tak:

martadelko jakoś po 17 jest wizyta (ruszamy tuz po 16, bo dość daleko)
forever - to nie pomaga u Ninki; nawet nie zawsze "krem specjalny" Emolium daje sobie z tym radę, na te najbardziej suche najlepsza clobaza (tłusta);

martadelka zdjęcia są najbardziej aktualne

Aestima
ja zamawiałam przez internet wiec juz w tamta niedziele i poniedziałek to tworzyłam podczas drzemek Matiego
a pdf-a da sie wrzucic tutaj?

andariel Matiemu tez sie okropne zrobiły te krostki, na nóżkach ma bardzo, na pleckach na wysokosci konca pampersa i na rączkach z tyłu, nawet Mediderm nie pomaga tzn. jest to suche ale nieładnie wyglada, mam nadzieje ze to tylko teraz w okresie zimowym tak ma i na wiosne mu sie łande zrobia bo jak nie to bedziemy musieli do jakiegos dermatologa isc

co do babć i dziadków to tak: dla Dziadka (jedynego) mamy laurkę - Ninka pokolorowała duże białe serce, które nakleiłam na zieloną kartkę, podpisać jeszcze tylko muszę i gotowe (chcę dziś wysłać); to tylko od Ninki będzie, uznalam że Leo sam zdecyduje w przyszłym roku jaką formę chce wybrać itd. A dla babć poszły fotki gdzie moje bąble siedzą obok siebie trzymając w rączkach dwa serca - na jednym, trzymanym przez Leo jest napisane "kocham moje 3 babcie" a na drugim, które trzyma Ninka, są imiennie wymienione (pomysł że ma to być serce podpatrzyłam u Aestimy, bo nie wpadłam sama na to);

jezusie, Leo wstał i jojczy (tj. kwęka, stęka, wyje, ale bez łez, taką pokazówkę odstawia):sorry:

reklama
Do góry