reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam Was dziewczynki po latach :)

Musiałam zajrzeć dzisiaj ale widzę ,że nie tylko ja tu wpadłam z życzeniami dla Trasi i Szymka :-)

Trasiu kochana.Jeszcze raz gratuluję.Mam nadzieję ,że sms doszedł.Szymek jest prześliczny.Spisałaś się na medal!!

hej kobitki!

ja dziś miałam histeryczny dzień z Kubą... nawet mi się nie chce pisać, skończyło się mega rozpaczą, bo tatuś go nie położył spać (a zawsze to robi), tylko tatuś jak na złość jeszcze w pracy... no i fajnie, kasa nam potrzebna, ale czemu do cholery on ma awarie wtedy kiedy Kuba ma taki 'cudny' humor?!?!?

ironia no to hmm, fajnie, że się uwolniłaś! teraz już tylko lepiej będzie :)

andariel jak wizyta?

i całe tyle zapamiętałam...

trasia obolała i zmęczona, bo całą noc nie spała, Szymuś za to podobno śpi konkretnie :) Marysia dziś u nich była i braciszek jej się podobał!

a co tu takie pustki???

katamisz:-p

edit: kasia, andariel a Wy gdzie??? no chyba nie śpicie...? hmmm i trasi nie ma, ale ma alibi a Wy nie:-p

Ostatnia edycja:
hej laski
dzień pełen euforii , teraz tylko czekać na trasie aż sie u nas pojawi:)ech mi sie też nawzruszenie wzięłó, to są takie emocje jak sie dzidziuś rodzi,żeby to wychowanie było łatwiejsze, to bym sie skusiła:-)

katamisz:) witaj kochana co u was? jak z mężem jak dzieciaki?

ironia respect i super, że dałaś rade tak zrobić:) nasza bohaterka
hej blusia:) co u was?

mi juz troche lepiej, wiele rzeczy w szkole sie wyjaśniło, dzieci naskarżyły na mnie do psycholozki, ze daje im na testach rzeczy,których nie bylo- gnoje jedne, przeprowadziłam z nimi rozmowe to mnie przepraszały, oszusty jedne....a dyrektorke no cóż.....nie powiem brzydko co o niej myśle, robie swoje i szukam nowej pracy niedługo i sie nie przejmuje, bo nie uważam,że jestem beznadziejna i juz koniec kropka
właśnie zaońyczłam szkolenie bhp online, wypiłam piwo i zaraz ide spać

Ostatnia edycja:
aaaa ja siedzę cicho bo udaję, że lekcje przygotowuje... szczerze nienawidzę matury ;-)

martadelka co tam u Emi? standardowo - jaki plan na ten tydzień? 3 na 2?

marta fajnie, że u Ciebie lepiej i wiesz co? najważniejsza jest wiara w siebie! wiadomo każdemu się wtopy różne zdarzają, ale ja np toleruje jeśli ktoś mnie opierdziela bo mi się należy... gorzej, jeśli ktoś ma zły humor i nie ma konkretnego powodu...

kasia a ty pracujesz w szkole???
ja nie potrafie przełknąć i przetrawić postawy naszej dyrektorki,nie jest za nauczycielami, nie broni nas przed rodzicamii a czasami to ma sie wrażenie, że jest za nimi, opierdziela za byle gownooo, nie można sie jej coś psytać, bo zaraz jedzie po cżłowieku jak po szmacie sie sie czujemy jak tacy gówniarze, co nic nie wiedza i jest niesprawiedliwa, po cichu liczyłam, ze może uda mi sie tam zostac a teraz to szczerze wale...trudno

reklama
marta nie, jam bezrobotna :) ale mam paru maturzystów na doszkalanie... ło matko, jakie to nudne!
rozumiem Cię jeśli chodzi o dyrektorke, ale co zrobisz? zastanów się jeszcze, może akurat warto tam zostać i ją przetrawić, jeśli nie tylko Ciebie tak traktuje, a wszystkich... cholernie ciężko z tą robotą.. u nas dla nauczycieli nie ma nic, jak coś się pojawia na stronie kuratorium, to tylko formalnie, bo tak to już dawno ktos po znajomości ma to miejsce :/

ironia luzuj się!

Do góry