reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dzien dobry

U nas dzis nocka nie zaciekawa,Gabrys obudzil sie o 1 i do 4 rano meczyl sie bidulek,chyba mu zeby ida.ma powiekszone wezly chlonne,dalam mu nurofen.
Wstal o 10 z goraczka ,ale juz dobrze se czuje ,goraczka zeszla.

trasia to super weekend Ci sie szykuje,zazdroszcze:-p

Gabrys nosi rozm 23 lub 24 zalezy od butow

Milej soboty zycze

reklama
Trasia to dobrze, że ma fazę na tatę no i że bedzie sama u babci (choć już tak chyba bywało) bo jak będzie u babci tez po porodzie albo w trakcie to nie bedzie to dla niej nowość :tak: i tak tego nie przeżyje.
Marta a Mati znów nie chciał iść z dworu do domu. Tylko, ze u nas nie sypie śniegiem ale jest go dość sporo więc dzis moja kolej byla by iść na sanki (M. sprzątał) no to na naszych górkach mnie Mati wymęczył, ale potem też go przegoniłam.
Kurcze kombinezon mamy na 86 i ledwo się w nim mieści, dobrze, ze mam osobne gacie i kurtkę na śnieg w rozm 92 bo bym musiała kupować jeszcze.\
Mam nadzieję, że zima długo nie potrzyma:-p
Asinka to dobrze, ze Ci się unormowało :tak:co dziś macie w planach wędrowniczki? ;-):-)
Mamo M aż tak sypie? to zrób i wrzuć jakieś zdjęcie co?
kasiawilde hej :-)
damada biedny Gabryś, zdrówka dla niego oby gorączka zeszła a ząbki wyszły bezboleśnie. A które mu idą?
Martadelka kochana wszystkiego najlepszego :-) mniej stresów i więcej rozumniejszego M. no i pociechy z Emilki :-)

Kati83 - Młoda po prostu nosi rozmiar mniejszy niż ma wzrostu :happy:
Aestima - jeszcze jesteśmy w starej - niemowlęcej - grupie basenowej, ale gdy się Krysia zaprzyjaźni z rękawkami pomyślę o przenosinach :happy:
Martadelka - najlepszości :-D
A może tak konkurs ma męskie wtopy ? :-p
Ja trochę poogarniałam ubranka, położyłam się na chwilkę i zaraz do papierów - tak pewnie do wieczora. :-( Młoda chyba ma jakąś niestrawność - w nocy wymiotowała kawałami obiadu :baffled:

kati ida mu 4 i 3,tzn zostala mu jedna 4 do wyjscia na dole.

Myslalam ,ze nie pojdzie na drzemke bo pozno wstal,ale polozylam go o 13 bo bidnie wygladal i zasnal.
Ja mam teraz czas na kawke i rosolek mi sie studzi:-)

Co do wpadek tatusiowych to u nas jest tak wiele ,ze nie potrafie jednej wymienic:baffled:

Hej u mnie też dziś sypie konkretnie ale wieje przy tym bardzo więc siedzimy w domu. Maja poszła spać dopiero po 15 gdzie zazwyczaj po 13 jest już dawno po drzemce... T zaraz wybywa na jakieś doszkalanie nurkowe a ja się będę raczyć kawką :)

Maja nosi rozm 92 przeważnie, nie lubię przymałych bluzeczek bo wtedy zazwyczaj są za krótkie i całe plecy na wierzchu a u nas ostatnio jakoś chłodno w mieszkaniu, buty rozm 23. Przeglądam ostatnio fotki sprzed roku i M do tej pory ma niektóre bluzki (ze Smyka) i body (z h&m) jeszcze z tamtego czasu, jakoś rosły razem z Nią więc jeszcze nie jest z Nią tak źle :) ogólnie jest wysoka ale rośnie cały czas proporcjonalnie - co miesiąc zaznaczam kropki na ścianie i są w równych odległościach.

Zołza, martadelak STO LAT!!!!! :*

zołzik wszystkiego dobrego dla siostry i wierzę że powoli się ułoży, mama ochłonie, oswoi się z myślą i będzie się cieszyć wnukiem/wnuczką

trasia miłego weekendu, to pewnie już was ostatni we trójkę :) czyli argument o karnecie filmowym poskutkował na Marcina :-)

No to zmykam po tę kawkę, pa :)

Odzieżowo też mamy takie ubranka, roczne i starsze - po prostu spodenki na gumkę robią się coraz krótsze, na lato będą do kolan :-D
Pospałam troszkę sobie w dzień, Młoda jakiejś niestrawności dostala będąc u mojej Mamy - zwrot obiadu pożłobkowego, rzadka kupa.
Czas do pracy. :baffled:

A może tak konkurs ma męskie wtopy ? :-p

forever widze ze po ostatnich konkursach ty tez masz wziąść udział, tylko wiesz tu słąbo z nagrodami bo wcale sie ich nie otrzymuje :szok: moderatorka sie buntuje :-p:-p:-p
a jak Krysia teraz?

martadelka wszystkiego co najlepsze, duzo zdrówka przede wszystkim i spełnienia wszystkich marzeń 100 LAT

kati u nas sypało w dzięń w kratke ale jak juz sypało to porzadnie zrobiłam klika fotek ale jak na nie teraz patrze to wcale nie widac tego sypiacego sniegu :eek:

damada to Gabryś cierpiący przy tych zębach bidulek, u nas narazie w kwestii zebów spokój, mamy 16 i dalszych nie widac, ale kontroluje stan paszczy na biezaco :happy:

Madzioolka jak tam stan śniegu?
w sumie dobrze ze w ubrankach sprzed roku Maja jeszcze chodzi, zawsze to oszczedność
Mati teraz smiga w body z wiosny-były kupione o wiele wieksze wtedy (az na nim wisiały) i teraz jeszcze chodzi ale juz widze ze niedługo trzeba je odłozyc i cos kupic bo rekawki krótki i ogólnie ciasnawe sie zrobiły :baffled:
wiec czekaja mnie zakupy i body i chyba rajstopek, bo tez ciasnawe sie porobiły ehhh

Martadelka samych najlepszości dla Ciebie :-) dużo uśmiechu i jeszcze więcej radości!!
Kati a my dzisiaj mamy siedzenie w domu w planach. Właśnie zrobiłam pizzę i będziemy oglądać film. A Wy co robicie?

reklama
dziewczyny kasy nadal brak:szok: dzis dzwonila kolezanka ze w poniedziałek sie pakuje i spieprza stamtad... ja idę bo musze miec ta kase... poza tym o 9 przychodzi firma i musze z nimi dopiac zeby im chociaz zaplacic za to co zrobili bo swiece oczami przez znajomym :eek:

Do góry