reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasieńko, uśmiałam się:-D " synku nie teraz, mama ogląda film!":-D
Madzioolka, polecam więc geomag, Miesio baaaardzo lubi, można dostać tańsze podróby, ale tam już chyba elementy mniejsze... Niemniej muszę p[oszperać, bo marzy nam się rozszerzenie naszego zestawu, całą trójką lubimy sobie konstruować i nam nie starcza elementów:tak:

reklama
u mnie wekend nie do końca samotny, M został wczoraj w domu:-) dziś jestem sama, kończę gotować zupę i idziemy na spacerek
odezwę się pewnie późnym wieczorkiem
miłej niedzieli!

hej! a ja wstałam po... 13:szok:M.mnie nie obudził o normalnej porze i wyspałam się okrutnie nieprzyzwoicie; a jakie sny! imprezy, alkohol, stare znajomości - normalnie dałam czadu:-Dnadrabiam snami mało urozmaicone życie w realu;-)
trasiu - ale fajnie, że synek okazał łaskawość i nie przerwał Ci seansu:-Dwidzisz jak się poukładało - Marysia zdrowa, Ty nawet Hobbita zaliczyłaś, wszystko piknie w terminie:tak:
kati - jak najbardziej możesz świeże ziółka dać, z tego co pamiętam wtedy trochę więcej ich możesz wsadzić nawet, niż suszonych; super, że Matiemu zasmakowała zupka:tak:

zapomniałam napisać ostatnio, że Leo mówi "kokam" czyli "kocham":-)widzę, że najwięcej i najchętniej powtarza przy muzyce, tj. słowa piosenek; bo to kokam też się wzięło z bajki "Nawet nie wiesz jak bardzo cię kocham" (jest taka seria wydrukowana w ogóle - bardzo mi sie ilustracje w niej podobają: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://ecsmedia.pl/c/nawet-nie-wiesz-jak-bardzo-cie-kocham-b-iext6133167.jpg)

andariel 13???:szok: jak możesz nam to robić???:dry::-p 'kokam' - zazdroszczę:tak: toż to musi pięknie brzmieć z Leosiowych usteczek:-)
trasiu jak się czujesz? jakieś oznaki na dzisiejszy poród???:-) powtórzę się za dziewczynami: jak ta Twoja ciąża szybko NAM zleciała:-)

Andariel, już kiedyś pisałam, że u Miesia 'kocham" to właśnie " kokam":-D nie tylko miny mają podobne chłopaki;-) u nas dwa nowe słowa "peppa" i " dziordź" ( george)- on naprawdę kocha te świnki:szok:

Andariel - czyli.... sex, drugs and rock & roll :-D

o to to:-Dw samo sedno:-D

Aestima - no to faktycznie Miesio sie zafiksowal na prosiaki - u nas Ninka miala taki etap, teraz też lubi i obejrzy jak w Dobranocce po 19 puszczą, ale już takiego aż szalu nie ma (od babcie w czasie owego szału dostała dresy z Georgem na nogawce - cóż to była za euforia:-D); teraz ma fazę na księżniczki - Śnieżka wodzi prym; i lubi róż!!! i boi się wiedźmy, więc zaczynają się pytanie typu: czy ta albo tamta staruszka to stara wiedźma... no a Leo bajkami bardzo mało zainteresowany, raczej tylko na starcie jak jest jakaś piosenka (wtedy zaśpiewa pepa i kilka innych słówek, których tak "normalnie" znajomości nie przejawia) i na końcu:tak:no i z trójpaku z Kleksa sporo słówek śpiewanych nam serwuje;

martadelko
- ale jak spytam Leosia czy mnie kocha, to on nie odpowiada "kokam", tylko podchodzi i obejmuje mnie za szyję nadstawiając swój polik do całowania:)
martadelko - o widzisz, nie taki zły ten Twój luby - nie byłaś wczoraj sama!

jak ja się zajebiście czuję - wyspałam się, wzięłam spokojny (bez zaglądających do mnie dzieciaków, bo śpią) prysznic, kawka... pełen rekax:cool2: chwilo, trwaj!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
andariel moja Emi na pyt czy mnie kocha bezczelnie odp, że 'nie':-p wymieniam wszystkich tatę, babcię, dziadzię itd nie, nikogo nie kocha, ale na pyt czy kocha kotka zawsze odp 'tak':-D ale masz dziś dzień dziecka!;-)

Do góry