reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Trasieńko, uśmiałam się:-D " synku nie teraz, mama ogląda film!":-D
Madzioolka, polecam więc geomag, Miesio baaaardzo lubi, można dostać tańsze podróby, ale tam już chyba elementy mniejsze... Niemniej muszę p[oszperać, bo marzy nam się rozszerzenie naszego zestawu, całą trójką lubimy sobie konstruować i nam nie starcza elementów:tak:

reklama
u mnie wekend nie do końca samotny, M został wczoraj w domu:-) dziś jestem sama, kończę gotować zupę i idziemy na spacerek
odezwę się pewnie późnym wieczorkiem
miłej niedzieli!

hej! a ja wstałam po... 13:szok:M.mnie nie obudził o normalnej porze i wyspałam się okrutnie nieprzyzwoicie; a jakie sny! imprezy, alkohol, stare znajomości - normalnie dałam czadu:-Dnadrabiam snami mało urozmaicone życie w realu;-)
trasiu - ale fajnie, że synek okazał łaskawość i nie przerwał Ci seansu:-Dwidzisz jak się poukładało - Marysia zdrowa, Ty nawet Hobbita zaliczyłaś, wszystko piknie w terminie:tak:
kati - jak najbardziej możesz świeże ziółka dać, z tego co pamiętam wtedy trochę więcej ich możesz wsadzić nawet, niż suszonych; super, że Matiemu zasmakowała zupka:tak:

zapomniałam napisać ostatnio, że Leo mówi "kokam" czyli "kocham":-)widzę, że najwięcej i najchętniej powtarza przy muzyce, tj. słowa piosenek; bo to kokam też się wzięło z bajki "Nawet nie wiesz jak bardzo cię kocham" (jest taka seria wydrukowana w ogóle - bardzo mi sie ilustracje w niej podobają: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://ecsmedia.pl/c/nawet-nie-wiesz-jak-bardzo-cie-kocham-b-iext6133167.jpg)

andariel 13???:szok: jak możesz nam to robić???:dry::-p 'kokam' - zazdroszczę:tak: toż to musi pięknie brzmieć z Leosiowych usteczek:-)
trasiu jak się czujesz? jakieś oznaki na dzisiejszy poród???:-) powtórzę się za dziewczynami: jak ta Twoja ciąża szybko NAM zleciała:-)

Andariel, już kiedyś pisałam, że u Miesia 'kocham" to właśnie " kokam":-D nie tylko miny mają podobne chłopaki;-) u nas dwa nowe słowa "peppa" i " dziordź" ( george)- on naprawdę kocha te świnki:szok:

Andariel - czyli.... sex, drugs and rock & roll :-D

o to to:-Dw samo sedno:-D

Aestima - no to faktycznie Miesio sie zafiksowal na prosiaki - u nas Ninka miala taki etap, teraz też lubi i obejrzy jak w Dobranocce po 19 puszczą, ale już takiego aż szalu nie ma (od babcie w czasie owego szału dostała dresy z Georgem na nogawce - cóż to była za euforia:-D); teraz ma fazę na księżniczki - Śnieżka wodzi prym; i lubi róż!!! i boi się wiedźmy, więc zaczynają się pytanie typu: czy ta albo tamta staruszka to stara wiedźma... no a Leo bajkami bardzo mało zainteresowany, raczej tylko na starcie jak jest jakaś piosenka (wtedy zaśpiewa pepa i kilka innych słówek, których tak "normalnie" znajomości nie przejawia) i na końcu:tak:no i z trójpaku z Kleksa sporo słówek śpiewanych nam serwuje;

martadelko
- ale jak spytam Leosia czy mnie kocha, to on nie odpowiada "kokam", tylko podchodzi i obejmuje mnie za szyję nadstawiając swój polik do całowania:)
martadelko - o widzisz, nie taki zły ten Twój luby - nie byłaś wczoraj sama!

jak ja się zajebiście czuję - wyspałam się, wzięłam spokojny (bez zaglądających do mnie dzieciaków, bo śpią) prysznic, kawka... pełen rekax:cool2: chwilo, trwaj!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
andariel moja Emi na pyt czy mnie kocha bezczelnie odp, że 'nie':-p wymieniam wszystkich tatę, babcię, dziadzię itd nie, nikogo nie kocha, ale na pyt czy kocha kotka zawsze odp 'tak':-D ale masz dziś dzień dziecka!;-)

Do góry