traschka
Mama Marysi
u nas nocka jak zwykle ostatnio, Marysia budzila sie o 9, 23, potem nie spala od 0-2, pobudka o 5 i na szczescie dospalysmy jeszcze chwile do 7. Jutro Marcin czuwa w nocy a ja ide sie wyspac do drugiego pokoju.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety włączyłam akurat jak leciał ten materiał początku nie widziałam, ale końcówkę; i nie mogę się uspokoić, cała się trzęsę! przepraszam, że nic więcej nie napiszę, ale nie mogę pozbierać myśli nawet;Andariel, mam nadzieję, ze nie oglądasz ddtvn...
Zołza, dopiero doczytałam ( sorki, ja od kilku dni totalnie niewdrożona i kiepsko mi z tym... ) , co za babsztyl Trzymam kciuki za niedzielę i czekam na wieści- pozytywne! Liczę, że emocje im trochę opadną i nie będą chcieli się konfliktować na maksa przez wgląd na Ediśka ( chyba jasne, ze muszą z Wami jakoś żyć skoro zależy im na relacjach z E.)
Moja teściowa mnie wk... a na maksa ale przynajmniej się nie wtrąca. Ona odwrotnie jest taka słodka, że po 10 minutach aż mdli- przesyt,przesyt, przesyt! Moja pewnie szeptałaby Małemu coś odwrotnego " Niuniuśku (czasem myślę, że nie pamięta jak nasze dziecko ma na imię) śliczniutki twoja mamunia cię bardo kocha, wiesz? i tatunio też, mój skarbeńku kochany, mój misiuniu- pysiuniu, daj babci buziunia itp. " Uwierzcie, że to też może na maksa wnerwiać!!
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale mojej rodzinie pozwalam na więcej niż rodzinie D, i to co mnie wkurza w postępowaniu teściowej, to już nie wkurza jak robi to moja mama Nie wiem czy to normalne
Mrsmoon, moja teściowa tak samo z tym kupowaniem, ale dotarło w końcu, że używanym bodziakom w kiepskim stanie mówimy nie i ostatnie prezenty fajne- ubranka z tesco i zabawki też z tesco lub biedronki.