reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

poza tym od wczoraj ciagle do mnie przypelza i wlazi mi na kolana mowiac mama mama mama :-)

Super, musi Ci być bardzo miło, to takie słodkie:-)
Co do histerii w sklepie to jak od małego nie będziesz ulegać to nie będzie tak źle......chyba;-)
U nas problemu z badziewnymi zabawkami nie ma, bo akurat w tym temacie teściowa wie, że lepiej rzadziej cos kupić, ale lepszej jakości.

reklama
Zołza, ciesze się, że się uśmiechnęłaś :)

Aestima, ja też zjadłam 4, ale dzisiaj dieta :)

Trasia, wypali, wypali, jesteś tak ciepłą osobą, że na bank bedziesz miała sporo
chętnych! :)

Dołączam do klubu tych nieidealnych! Ja też tak czasem mam! :)

Dubeltówka, zdrówka! Nie choruj!

_Olga_
po prostu był poruszany trudny temat...

Ostatnia edycja:
Maja śpi, murzynek upieczony, obiad się robi(kurczak w sosie słodko-kwaśnym z papryką i z kaszą gryczaną). Jak na razie ma 37,5, temp. nie rośnie póki co, ale jest po paracetamolu o 6.30.
zeberko oj przyjechałabym na te pączki:tak:wczoraj zjadłam trzy, dziś na śniadanie czwartego, ale dalej mam na nie ochotę;-)

no i Maja się obudziła...

reklama
Do góry