reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam serdecznie,
Mam nadzieje, że mogę się przyłączyć do pogaduszek. Podczytuje Was od jakiegoś czasu i co jakiś czas próbuję coś napisać. Niestety trzyletni okres siedzenia w domu troszkę mnie ograniczył w pewności siebie kontaktach międzyludzkich :zawstydzona/y:
Jestem szczęśliwą mamą niespełna trzyletniego Bruna oraz czerwcowej Ninusi aaaa i tak jak Trasia mieszkam w BB.
Co do Madzi to tak jak Wy wszystkie przeżywam sprawę od samego początku. I w głowie mi sie to wszytsko nie mieści. Okropna tragedia niewinnego dziecka.

reklama
Hej stopa:-)

Trasia, co 4 ubranko:-) Rozczuliłaś mnie. Ja dalej nie prasuję, tak mi się nie chce... A mogłabym, bo Miesiu ślicznie się bawi...

czesc stopa ;-) to sie trasia ucieszy !

ja juz prawie po pracy :szok: kurczak...zrobie obiad szybko poki paula bawi się z Beniem zjemy jak pojdzie spac i pewnie zostane juz z nim sama :tak::-D

Witaj Stopa :)

Aestima, ja w ogóle nie używam żelazka ;) No chyba, ze jakieś wyjście i trzeba, ale wtedy podsuwam moje Olafowi do wyprasowania :) Za to moja mama prasuje nawet majtki... Chyba stąd moja nienawiść do żelazka ;)

Marysia już po obiadku. Zaszalałam i ubrałam jej spódniczkę hehe:)

stopa witaj! Jak miło, że wreszcie pojawił się ktoś z Bielska! Gdybyś miała ochotę na wspólny spacer to jestem otwarta na propozycje, oczywśce jak się troszkę ociepli. A gdzie mieszkasz w BB?

Hej Stopa...hmmm ciekawy nick:-D
Zebrra ja też jestem anty żelazko i tak jak mówisz to chyba uraz z dzieciństwa bo pamiętam mamę co niedzielę ze stertą prasowania:eek: u nas żelazko tylko przed wyjściem i to nie zawsze bo mam jakąś inteligentną pralkę, która nie gniecie ubrań:-)

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie :-) No i święty spokój się skończył. Ninka zamiast spać jak zwykle, czyli ok. 2 godziny, wstała po pół i bawi się w Godzille, niszcząc misternie ułożone tory brata:-)
Trasiu mieszkam blisko centrum, w rejonie Biblioteki wojewódzkiej. Oczywiście, że piszę się na wspólny spacerek jak tylko mróz odpuści, bo wybranie w się w tą pogodę z dwójka maluchów wymaga dużo wysiłku.

Do góry