Dzień Dobry
Ale mroźno!!!! U nas pomimo tego, że najcieplej w kraju to i tak termometr wskazuje -15 stopni. Wczoraj bylismy na spacerze ale było cieplej. Dziś zostajemy w domku.
Julia opanowała do perfekcji wstawanie na nogi w łóżeczku lub jak ktoś leży przy niej to się łapie i też wstaje. Cieszę się, że ona jeszcze nie pełza i nie raczkuje, bo by wstawała pewnie wszędzie i w każdym miejscu. A tak to póki co tylko w łóżeczku. Druga jedynka się wyrzyna już ją widać :-). W nocy spi bardzo niespokojnie właściwie to mam wrażenie, że cycoli całą noc. To tyle co u nas :-)
Mamusia cz...witaj
Marta....Ty jak zwykle ranny ptaszek. Julia dziś obudzila się ok 7,30 i jestem niewyspana. mam nadziej, że pośpi później to się z nią położę :-)
Aestima...Julia też co nie słodkie to nie lubi. Ostatnio kupiłam jej mleko Bebiko...jest zachwycona, bo to chybe najsłodsze mleko.
Iza...witaj ;-). ja też nie mogę się doczekać wyników sekcji Magdy. mam nadziję, że dziewczynka się nie męczyła.
Ironia...witaj...i nie przepracuj się Ty nasz pracoholiku wieloetatowy :-)
Mamusia...mi tez się wydaje, że on jest w to zamieszany.
Zeberko....8 zębów. szok! Julii dopiero pierwszy wyszedł a już w 3 miesiącu życia lekarka powiedzial, że będą szybko zęby. Nie były szybko, bo pierwszy w 8 miesiącu to raczej późno.
Dubeltówka...a jaka temperatura u Ciebie???
Andariel...witaj