reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam wieczornie
dziękuję za porady odnośnie viburcolu. Julia ładnie poszła spać choć podejrzewam, że drugi ząbek będzie jutro, bo już go widać.

Cały czas myślę, o tej malej magdzie z Sosnowca :-(. Jutro sekcja...ciekkawe jaki będzie wynik....
czytałyście co powiedział jasnowisz Jackowski???
Jasnowidz: Magdę uduszono. Matce pomagał mężczyzna - DziennikBaltycki.pl

reklama
Andariel co to sa rajstopy z abs-em:confused::sorry2:
antypoślizgowe - z takim czymś gumowym na podeszwie

ja pierdziu, ale mi młody znów scenę zrobił! dopiero go położyłam spać - i to głodnego! na kolacje była owsianka, najpierw próbowałam podać łyżeczką, a gdy nie szło nam zbyt dobrze, rozwodniłam i z butli; i niestety, dopiero się jazda zaczęła! nie wiem co to dalej będzie; nie wiem czy go słodki Sinlac tak "pokiereszował", że teraz nie chce jeść czegoś, co jest lekko słodkie, a nie: słodkie jak ulepek, czy o co chodzi; mam dość w każdym razie:/

hej, my juz tez od 6 na nogach...bleeee
a cos kicham i prycham, dzis mam dwie lekcje to sie wyrwe z domu
a wczoraj bylismy z dominika na urodzinach u jejkolego, norbert z tatusiem w domu zostal to sie zrelaksowalam ech, fajnie bylo zanurzyc sie w fotelu z kawka i nikt ode mnie nic nie chcialheheh
czesc mamusia

Andariel- u nas to samo- zrobiłam mu kaszkę holle od mamy ( w ogóle nie są słodkie, super!) a on krzywił się, miał odruch wymiotny- za nic nie chce ich jeść!!! Przez ten sinlac:/ Teraz znów kupię sinlac ( skończył się ) i codziennie będę 1 miarkę sinlacu zamieniać na holle...
Tak w ogóle to dzień dobry!

Witam się z poniedziałku..
Lecę popędzać Igora, bo znowu będzie problem z dotarciem na terapię na czas. Moje dziecko ma ostatnio gorszy okres. Wczoraj przez pół dnia prosiłam, żeby poczytał: NIE, NIE, NIE. Skończyło się to mega kłótnią w domu i dzisiaj mam wszystkiego dosyć. Najchętniej wyjechałabym gdzieś SAMA, żeby odpocząć psychicznie.

Doris - chciałabym, żeby sprawa małej Madzi się szybko wyjaśniła, bo ja spać przez to nie mogę, za bardzo to wszystko przeżywam, ale nie umiem inaczej. Tak żal mi tej małej duszyczki....

witam się i ja :D własnie zajadam sniadanko a beni siedzi w koszu na zabawki ;-)

czekamy na nianię paulę i zabieram się do pracy :tak:

trzymam kciuki zeby dzis się wszystko wyjaśniło - jackowski jadsnowidz mówił że Madzia została uduszona i brał w tym udział jakis mezczyzna oprocz matki - :no: zobaczymy... mam tylko nadzieje że cokolwiek jej się stało to nie ockneła sie na tym śmietniku..mam nadzieje ze zmarła szybko i bezboleśnie :-:)-( jakos nie umiem sobie z tym poradzić:no: jeśli okaze sie ze to matka była winna i zrobiła to z premedytacją mam nadzieję ze sumienie nie da jej spokoju i sprawiedliwości stanie się za dosc.. tak byłoby lepiej dla wszystkich...inaczej ludzie pewnie ja osadza i zrobia lincz...hope so... :wściekła/y:

Doczytałam Doris new'sa. Moim zdaniem to mąż jest zamieszany w śmierć Madzi.
To wcisnęłam na szybko co chciałam a teraz pędzę do obowiązków, bo Igor ma terapię pedagogiczną na którą musi zdążyć.
Do później :)
:*

Ironia - Jackowski mówił że Madzia została uduszona? kurcze czytałam wszystkie info i chyba przeoczyłam...:eek:
a moim zdaniem na pewno ojciec jest w to zamieszany...

reklama
Trasia, papierosy to zawsze była taka moja chwila dla siebie... kawka, papierosek na balkonie i od razu mi było lepiej... Nie ukrywam, ze takich 5 minut dla siebie bardzo mi brakuje, a wychodzić na balkon ot tak, wcale mi się nie chce ;)

Madzioolka, ściskam urodzinowo!

U nas z autem podobnie, tyle, ze trzeba wymienić całą chłodnicę.. Że też padł akurat ten na gaz... Jeździmy teraz dieslem..
Widzę, że mediderm, ma coraz wiecej zwolenniczek :) Cieszę się, że pomógł!

Doris, staram się nie myśleć o sprawie Madzi, nie mogę potem na niczym się skupić.. Ja tylko zastanawiałam się, czy bedą starali się podciągnąć to pod niepoczytalność, ale już wiadomo, ze matka była w pełni świadoma tego co robi...

U nas wyszły kolejne 2 zęby, czyli w sumie 8szt... Śmiesznie wygląda taki maluch z taka ilością zębów...
Ja w środę umówiłam się z przyjaciółką na oglądanie sukni ślubnych, niestety musze dojechać komunikacją, więc licze na to, ze mrów nieco zelżeje...

Do góry