reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Stopa Witaj :-)

Szkoda, że ktoś ze Szczecina się nie pojawi :-(.

Dubeltówka...moja pralka też inteligentna bo nie gniecie ubrań i dużo pomaga też złożenie ubrań przed powieszeniem :-). ja tak robię i potem....nie prasuję :-)

Nie chce mi się robić obiadu...mogę do którejś wpaść???

W takim razie komunikat- jeżeli ktoś ze Szczecina, Bydgoszczy lub Tczewa ( gdzie mieszkasz Mamusia? edit: oki doczytałam;) ) nas podczytuje, to prosimy o rychłe ujawnienie się celem wspólnego spacerowania:-)

A ja chętnie podrzucę komuś moje prasowanie :)
Mimo, że nas tyle z Wawy do tej pory spotkałam się jedynie z Zeberką, która mieszka pod Wawą :) Chyba najlepiej jest się spotkać jak się ma do siebie blisko....
Zebra - moja koleżanka miała kiedyś chłopaka, który prasował nawet skarpetki :D Dzisiaj jest jej mężem :happy:

Maja padła :) Komuś kawy :)?
A... Dorocia wpadaj na obiad :D

Mi się marzy zwiedzanie Krakowa. Może zrealizuję w tym roku to marzenie :) Moja serdeczna koleżanka mieszka w Krakowie, więc tym większa mobilizacja do podróży :happy:

reklama
Do góry