reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

A ja gotuję zupkę cukiniową dla Weroniki :-) Mam chwilę, bo mała z ojcem na spacerku. Pogoda się u nas popsuła, jest jakoś tak szaro i buro... :-(

reklama
witam sie :)

byłam u mojej pediatry i powiedzialam ze potrzebuje opieke nad małym bo jest niwyraźny lpo tej jelitówce...dobrze ze go nie bralam bo wszyscy w kolejce zasmarkani... mam do 15 stycznia wolne potem 26 dni urlopu... a potem sie zobaczy pewnie wychowawczy...

hej
melduję, że jutro mam wolne i w piątek też, mam nadzieję, ze zajrzę :-)
gratulujemy ząbków u nas póki co nic... ale mamy problem z zasypianiem, tzn. zasypia ale co chwila sie budzi i przy próbie przeniesienia płacz i budzenie sie... nie wiem co to, podejrzewam że wszystko na raz, tzn ja w pracy, święta to ciągłe jeżdżenie, teraz był 2 dni u mojej mamy, więc musieliśmy go budzić o 7 (zawsze śpi do ok 8-9) no i inne miejsce, no i chyba te ząbki zbliżające sie ...
ach nie wiem co już robić... a ja ciągle kaszle, skończyłam antybiotyki i dalej mnie to meczy...
to sobie ponarzekałam

Ja mówię dobry wieczór i od razu dobrej nocki życzę wszystkim bo spadam do łózia, zajrzę jutro z pracy zapewne :)

Dubeltówka zdrówka dla Malutkiej, Kati dla Ciebie też :) Niestety przez brak zimy nie wybiło wirusów i teraz przeróżne chorubska się pałętają...

Marta do porannej kawy albo herbaty forum musi być, to taka moja nowa tradycja w pracy :-)
U mnie ksiądz w piątek... nie przepadam za tymi wizytami...

Mrsmoon trzymam kciuki żeby wujek wyzdrowiał &&&&&

Saffi a co jeszcze dajesz do takiej zupki? a skąd masz cukinię? bo to chyba już nie sezon, przynajmniej u mnie już nigdzie nie można dostać...

Angel gratulacje dla Bianeczki!!! szaleństwo zębowe trwa :-)

Ironia fajnie że macie przedłużony urlopik tym zwolnieniem, a Benio faktycznie jeszcze nie doszedł do siebie?

Kati widzę że i u Was święta całkowicie rozregulowały Mateuszka... u nas też dużo "szkód" w planie dnia... powoli się reguluje ale jeszcze nie jest tak jak było przed świętami...

No dobra uciekam, jeszcze raz spokojnej nocki dla aktywnych i przyczajonych forumek i ich maluszków :)

hej z rana, z kawa w reku zeby dojsc do siebie bo norbert nie chcial w nocy spac, ale nie plakala tylko po porstu nie spal:no:
nie mialam ochoty na ta wizyte ksiedza,bo jakos ostatnio mam do nich "ale po niemilych sytuacjach ale ten ksiadz okazal sie super i moz enawet sie przełamie i pojde w koncu do nas do parafi na msze bo tak to do lublina jezdzilismy

norbert juz szaleje z rana, wszedzie wlazi a dominika za nim łazi i strofuje :-D
wczoraj dziewczyny naszlo mni i powycinalam dominice narzute patchworkowa, wyszla sliczna, ale nie umieim szyc na maszynie wiec czesc bede recznie szyla a reszte mamie podrzuce, jak skoncze to sie pochwale:tak:

no to milego dnia, mnie znowu czeka całodniowe łapanie norberta bo wszedzie staje gdzie tylko sie da o i juz łepek wystaje nad łóżkiem to tymczasem....

Ja też się witam porannie, ale w ręku z herbatą :) tak się rozbestwiłam piciem pysznego late z automatu w domu że taka zwykła kawa mi nie wchodzi, a fuj :-p
No to się przywitałam i coś popracuję może :)

Marta za mną też chodzi już jakiś czas taka patchworkowa mata dla Majki ale nie mam za bardzo materiałów na nią, więc póki co siedzi mi tylko w głowie :p

madziolka no ja robie z tego co mam, kiedys w lerła kupilam kawal pieknego materialu dzieciecego za grosze i tak lezal, mialam tez piekny obrusik z wyszywanaymi kwiatami ale poplamiony wiec wykorzystalam kwiaty i wykorzystalam posciel norberta-kupilam mu zielona ale stwierdzialm ostatno ze nie moge patrzec na zielony kolor w naszym pokoju bo w wszytsko jest w bezu lub brazie:)i generalnie w ciuchach kupuje za grosze poszewki na poduszki kolorowe i odkladam dominiki ubranka:-D w ogole piekne sa te prace patchworkowe, mam nadzieje ze sie w koncu naucze szyc na maszynie bo juz mam pomysl na dekoracje nowej poscieli norberta( kupilam na szafce za 15 zl z przesylka nowa posciel retro- w brazowa krateczke)

reklama
Witajcie...
Mała na podłodze szaleje, ja przy śniadanku czytam co u Was.
Madzioolka cukinię kupiłam ekologiczną, wygląda na świeżą, Weronice smakowała a zapomniałam w sklepie zapytać skad ona jest. Do zupki oprócz cukinii dodaję ziemniaczka, marchewkę i kawałek pietruszki, ewentualnie odrobinę natki, mam zamrożoną od babci z ogródka. No i wczoraj był dzień mięsny u nas wiec dodałam troszke królika.

Do góry