reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Powiem Wam że myślałam że dziś będzie słabo ale dużo osób na urlopach i nikt d... nie zawraca więc mogę sobie na spokojnie porobić to co mi się nazbierało :)
My sylwestra też w domu będziemy, przez chwilę rozważaliśmy wyjście ale po tych świętach widzę że to kiepski pomysł, jednak swój domek i swoje łóżeczko jest dla takiego małego dziecka bardzo ważne...

reklama
Madzioolka zgadzam się z Tobą, tylko A się nastawił na wyjście jak mu wspomniałam...a wczoraj prawie się obraził jak powiedziałam, że to kiepski pomysł...

My też Sylwesytra w domu spędzamy ale u nas wyjście gdzieś wieczorem bez Julii jest niewykonalne, bo ona usypia tylko przy mnie i przy cycu. A poza tym wcale nie mam ochoty nigdzie iść...jest Julinka i spędzimy Sylwestra wspólnie.

to czuje sie rozgrzeszona, bo przez chwile czulam sie jak ufolud, ze tak wymyslam z tym sylwestrem ale widze, ze nie jestem sama:tak: teraz dzieciaki sa najwazniejsze, swoje sie wyszalalam a dziecka spokoj jest teraz najwazniejszy. kocyk zakupioy, chco owiem ze bylam w jednym najlepiej zaopatrzonch sklepow w lublinie i ybor w sumie zaden, w ostatniej chwili idac do kasy znalalzalm to czego w miare szukalam i dominika ma super czapke

Witam się poświątecznie:)
Uwielbiam święta, ale cieszę się, ze się już skończyły. Weronika była marudna, za dużo atrakcji jak dla takiego małego dziecka. Byliśmy u teściów całe święta, niby dziadkowie więc ich dom to jak wlasny powinien być, ale jednak to nie to co swoje łóżeczko.
Pierwszy sylwester i nowy rok też chcemy spędzić w domu więc nigdzie nie wychodzimy.

i ja sie witam ;) siedzimy jeszcze u mamy :-) bo jutro ide do lekarza ze sobą i z M....u nas tradycyjnie wigilia nie mogla sie odbyc gdyby ktos nie mial jakiejs kontuzji lub wypadku... michal szedl z malym w foteliku i poslizgnal sie na stopniu i sie wywalili:szok: masakra myslalam ze serce mi stanie ze strachu !! :-:)no::no:

malemu nic sie nie stalo bo byl w foteliku michal uderzyl fotelikiem o auto taty :shocked2: i spadl z fotelikiem na ziemie...ale maly sie przestraszyl... tak do niego polecialam z M odepchnelam na drzwi garazowe:wściekła/y:

mały cały, auto raczej też...ale M ma skręconą kostkę:eek::dry::no: zajebiste swieta... jeszcze godzine mnie trzepało :-(

witam się i ja
święta piękne, objadłam się jak świnka, Tymcio dostał furę prezentów, normalnie szok, sam już nie wiedział czym ma się bawić :D podobały mu się święta, już nawet pierwszą bombkę stłukł na szczęście a myślałam że to dopiero za rok się zdarzy ;) u nas jeszcze ząbków nie ma ale gorące pozdrowienia dla wszystkich zębolków od cioci Kasi :*

reklama
Witam sie i ja. Swieta, swiata i po swietach - szybko, sprawnie, bezbolesnie. Jedzonko dobre, ale bez przejedzenia, troche pracy, troche odpoczynku. Maly przyzwyczajony do ludzi i zamieszania wiec niezauwazyl zbytnio tych swiat. Zal tylko, ze sniegu nie ma.

Do góry