reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

heloo
ja sie witam z wami poświatecznie, Saffi gratulujemy ząbka :-) u nas póki co cisza...
jestem padnięta, w ogóle nie wypoczęłam ale jeszcze jutro i mam opiekę - 2 dni urlopu na Mateusza :-) ale super, wtedy sie wyśpie i wypoczne :-)

reklama
Hejka i ja sie witam po cudownych świętach...jelitówka odeszła mam nadzieje w siną dal...w wigilie już było dobrze...tylko w piątek wieczorem był mega krzyk bo Malwinka miała odparzenie pupci i wyła jak nie wiem co...ale problem zażegnany....i musze sie pochwalić że mamy pierwszego ząbka...bez żadnych oznak...wiec ząbkowanie przechodzimy jak narazie bezobjawowo...pozdrawiam Was...ten tydzien zajrzę ale zawsze w tym okresie odwiedzamy lub nas odwiedzają znajomi więc mało mnie będzie :* całuski

Witam się dziś pierwsza i zastanawiam się, kiedy ruch na forum wróci do normy? Bo na razie pustki:-(
Zapisałam Maję na 3.01 na szczepienie i już portki na samą myśl na tyłku mi się trzęsą...

ironia ale macie przygody...daj znać jak dzisiejszy lekarz
saffi gratuluję pierwszego ząbka, u nas póki co nic nie ma

I ja się witam:)
Pogoda dziś piękna, słoneczko świeci, już się spacerku nie mogę doczekać.
mrsmoon z tym ruchem na bb to rzeczywiście kiepsko ostatnio. Puchy jak nie wiem co:no::no::no:
ironia współczuje przeżyć świątecznych.
misialina gratuluję pierwszego ząbka. U nas pojawił się po świętach, ale dzień po więc liczę, że to taki świąteczny prezencik :-)

o! i u Malwinki ząbek - niedoczytałam...gratulacje!!!
a ja zawaliłam sprawę spaceru - A. ma wózek w swoim aucie a rano do pracy pojechał...szkoda takiej pięknej pogody, mam nadzieję, że jutro też taka będzie

Cześć :)
U mnie też słońce piękne świeci, nie to co ta wczorajsza szarówa przez cały dzień i też już przykazałam Tomkowi żeby na spacer poszli :)

Gratuluję oczywiście kolejnych ząbków - ale wysyp świąteczny, ho ho :)

Poświąteczne dzień dobry:-)
U nas katar kaszel i marudzenie....w Wigilię była gorączka, ale lekarz kazal tylko dawać nurofen i czyścić wydzielinę. Gorączka przeszła, ale katar i kaszel pozostał....mokry, męczący i tak strasznie jej w klatce charczy, że dziś śmigamy na pogotowie bo oczywiście lekarze irlandzcy mają wolne aż do 4 stycznia:wściekła/y: Myślałam, że to może ząbki, ale dziąsełka normalne, palcem nic nie wyczułam.....żeby tylko nie było jakiegoś zapalenia:-(

Gratuluje ząbków....:-)

reklama
a ja z Mają na podłodze...rano dowiedziałam się, że mój wujek jest w szpitalu z zapaleniem płuc, stan bardzo ciężki, wprowadzili go w śpiączkę farmakologiczną:-(on ma problemy z krążeniem, więc to się pewnie dołączyło do niewydolności oddechowej...mam nadzieję, że z tego wyjdzie...

Do góry