reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witajcie brzuszki, u mnie bez większych zmian.Humor raczej mi się nie poprawił i nie mam na nic ochoty.Jeszcze nie zdarzyłam nadrobić moich zaległości.To przez to że tak piszecie i piszecie :) końca nie widać. Powoli zabieram się za przeczytanie tego co naskrobałyście. Miłego popołudnia życzę :)

reklama
dziewczyny A czy w ciazy mozna w ogole aspiryne? bo mi sie wydaje ze raczej chyba nie?

a tak ogolnie to mam zje....ny nastroj i ciagle rycze....nic mi sie dzisiaj nie udaje spalilam placki ziemniaczane zupa nie wyszla a pizza przyszla zimna i nie ta co chcialam.... kur^%$a dupa cycki to tyle jesli chodzi o dzisiejszy nastroj :((((

hej ironia głowa do góry! Hormony nam po prostu szaleją, jutro będzie lepiej na bank!

A co do aspiryny, to jeśli lekarz zaleci.. ale generalnie raczej się nie poleca z tego co mi wiadomo :/

no wlasnie cos mi sie tak obijalo o uszy bo gosia mowila ze brala na noc :) ale moze lekarz przepisał?

mnie w sumie ten antybiotyk nie pomaga kaszle juz 3 tydzien :( do srody go biore a potem nie wiem co ale mam juz ochote sie połozyc i zdechnąć :(((

Gosiaczek chyba ma tak czy inaczej przepisany acard...więc to raczej z zalecenia lekarza. Nie wiem co mogło by Ci pomóc.

W każdym razie dziewczyny nadrobiłam zaległości i chciałabym odpisać każdej z osobna ale tyle tego było, że mam wielki mętlik :/ Wszystkim w każdym razie życzę zdrówka i humoru :)

Ja wczoraj obudziłam się z mega bólem głowy, po 2h już miałam bliskie spotkania z muszlą klozetową, pierwszy raz w ciąży! No i od wczoraj nie mam siły na nic. Okropne zmęczenie, bóle mięśni, brzucha, stan podgorączkowy. Przy czym nie mam kataru, kaszlu ani nic takiego, więc to raczej nie przeziębienie. Nie mam pojęcia o co chodzi. Strach mnie ogarnia na myśl jak ja jutro wytrzymam w pracy, a muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie!

Witajcie.
Ja na chwile tylko odmeldowac sie bo nie było mnie dwa dni.I pewnie nie będzie mnie dłużej,bo mam mega doła,pokłuciłam sie z mężem,głowa mnie boli codziennie ale uparcie nic nie biore,nie chce mi się nic.:-(
Pewnie to trochę potrwa zanim wrócę do normalności
Wszystkiego dobrego Wam życzę.

no wlasnie cos mi sie tak obijalo o uszy bo gosia mowila ze brala na noc :) ale moze lekarz przepisał?

mnie w sumie ten antybiotyk nie pomaga kaszle juz 3 tydzien :( do srody go biore a potem nie wiem co ale mam juz ochote sie połozyc i zdechnąć :(((

kochana, nic nie bierz na własną rękę, aspiryna może być niebezpieczna !!!! rozrzedza krew i może spowodować nawet krwotok
w moim przypadku to zupełnie inna historia od początku ciąży mam nakazany acard -tak więc zalecono mi 4-5 dniowa kuracje na noc aspiryną
pisałam wyżej - kazdy lek konsultujcie!!!!!

Ostatnia edycja:
oki gosiaczek :))

sprubuje moze jakas inhalacje rumiankiem czy czyms takim naturalnym bo mam juz dosc tego kaszlu i zupełnie nic nie pomaga :(((

mysia, kasiawilde, ironia dziewczyny duzo zdrówka dla was, nie dajcie sie tym paskudnym choróbskom...
Angel będzie lepiej głowa do góry :-)
tusen przesyłam duzo pozytywnych myśli w stronę Norwegii, przytulam i ściskam Cię :tak:

a my byliśmy na lodach mmnnnnniam
lody waniliowe z bita śmietaną i malinami na gorąco + cappuccino :-):biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
było mega smacznie o ile można tak napisać

reklama
Kati ale bym zjadła takie lody, mniam. Ja w ogóle w ciąży mam takiego smaka na lody, że szok. Dzień w dzień ok 21 nachodzi mnie ochota. Na szczęście potrafię zwalczyć tę zachciankę o tej porze :-)

Do góry