reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

cześć dziewczynki

kati..... a ja mam taką ochotę na loda!!!!!!!!!!!!!!Chyba zaraz zapakuję d... w auto i pojadę do Maka na loda!!!Bo już nie mogę...

tusen to pewnie krótkotrwały kryzys z męzem, bądz dobrej myśli...przejdzie Wam szybko :-)Trzymam kciuki za Was&&&

ironia a próbowałaś zrobić sobie inhalację w pokoju z gorącą wodą i amolem...i postawić to gdzieś na półce, zamknąć się w pokoju i powdychać...A jeśli o hormony chodzi to niestety kazdą z nas to dopada po kolei i trafiło na Ciebie;-)nie martw się jutro na pewno będzie dobrze!!

justynka rozumiem że z Twoim D lody stopniały ??? :-)
Wszystkie chorowite niech szybko do zdrówka wracają...

reklama
Tusen, ściskam wirtualnie!!

Misialina
, super, że randka się udała :)

Misia, Ironia, zdróweczka dla Was :)

Kati, ale narobiłaś smaka tymi lodami. Ja dziś ograniczam słodkości, bo jutro idę na badanie glukozy :/

Dziewczyny, mam takie pytanie. D ma prawdopodobnie półpaścca. Piszę prawdopodobnie, bo typowym objawem jest swędzenie a to go nie swędzi, ale bardzo podobnie wygląda. Czy jeśli przechodziłam ospę to coś mi zagraża? O to, że Jaś mógłby ewentualnie złapać to się nie martwię, przynajmniej byłoby z głowy. Ale ze względu na ciążę trochę się martwię. Jutro pójdzie do lekarza, zobaczymy co stwierdzi, choć teściowa i szwagierka (która to przechodziła) mówią, że to raczej to.

saffi, katamisz wiem, ze wam smaka narobiłam :-), niedobra jestem:zawstydzona/y:, ale za mną te lody chodziły od kilku miesięcy. Zawsze coś było nie tak i nie mogłam ich zjeść. Albo chora, albo za zimno, albo nie było sposobności, żeby jechać itd.
Ale polecam kupcie subie maliny, zmiksujcie i lekko podgrzejcie i na lody oczywiście z bitą śmietaną :-)
ja tak chcę jutro w domu zrobić :-)

kati dzięki.Dzisiaj też się muszę smakiem obejść bo jutro podobnie jak blusia mam obciążenie glukozą.

Blusia trzymam kciuki za jutro i za brak cukrzycy ;-) &&&&&&&

Kati, ja mi D tylko to pokazał to od razu do neta wskoczyłam. Niby piszą, że od półpaśćca można jedynie ospę złapać. Ale ze względu na ciążę i lekkie przeziębienie nie wiem czy nie jestem jakoś bardziej narażona. No nic, jutro popytam w labie babeczek może mnie trochę uspokoją.

Katamisz, udanego obciążenia ;) oby obyło się bez niespodzianek. No i oczywiście dobrego wyniku nam życzę :) Bierzesz cytrynę?

blusia ja piję w domu i mam zamiar wcisnąć sobie cytrynę:-) A w ciągu godziny mam dojechać do szpitala i zgłosić się równo po godzinie od momentu wypicia...a na którą godzinę masz??Ja mam dopiero wizytę na 14,30 i troszkę panikować zaczynam bo nie wiem za bardzo czego mam nie jeść żeby ten wynik wyszedł w miarę wiarygodny...

Katamisz dziwne masz to badanie. Moja ginka zastrzegła, że najpierw mam mieć pobraną krew na glukozę na czczo, a później po godzinie od wypicia żeby było się do czego odnieść. A Ty nie dość że nie na czczo to jeszcze w domu pijesz.

reklama
Katamisz, ja jadę z samego rana, najpierw mam zrobić na czczo, potem wypić glukozę i po godzinie znów kłucie. Do tego jeszcze mocz, morfologia i tarczyca.
Oj to późno masz to badanie. Z tego co mówiła mi położna, to najlepiej unikać słodkiego, więc może jakieś lekkie jedzonko bez dżemów i innych takich.

Saffi, dzięki :)

Do góry