reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

I ja się witam porannie...wtranżoliłam pyszne śniadanko...oczywiście kanapeczki z twarożkiem i szczypiorkiem...no wczoraj z mężulkiem było cudownie...uwielbiam takie wypady od czasu do czasu...cieszymy się sobą nawzajem jak małe dzieci...i przy okazji polecam Wam film "Jak zostać królem" - piękny. Dzisiaj obiadku nie musze gotować...moi rodzice zapraszaja nas na obiad do restauracji bo moja mama jutro ma 50 urodziny czyli "abrahama" i już dzisiaj zaczynamy świętować. Czyli do południa lenistwo maksymalne

reklama
WItajcie!
Ja miałam koszmarną noc. Śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę Zuzię (nie wiem dlaczego to imię, nigdy nawet o nim nie myslałam) ale ona byłą wcześniakiem, takim maleńkim. I od razu po porodzie wróciłam z nią do domu i nie miałam dla niej nic tak małego do ubrania ani żadnej tak małej pieluszki... w drugim pokoju mój mąż z kolegami grali w playstation i nikt nie chciał iść do sklepu. Zadzwoniłam więc po mamę i ona kupiła mi te pieluszki i ubranka, chciałam żeby mi pomogła ale ona od razu poszła. I siedziałam z tym golutkim i maleńkim dzieckiem na kolanach i kompletnie nie widziałam co z nim zrobić:( Siedziałam i płakałam bo zaraz miałą przyjść kontrola ze szpitala czy dobrze się zajmuję dzieckiem.
Potem się obudziłam, a jak zasnęłam był ciąg dalszy - uwielbiam senne seriale:( Pamiętam z drugiego odcinka tylko że było oberwanie chmury i moja młodsza kuzynka niosła to nagie niemowle przez podwórko. Dobrze, że więcej nie pamiętam.

traschka straszny sen! Na szczęście to tylko sen... I nigdy się nie zdarzy! Więc bądź spokojna :-)

My świętowaliśmy wczoraj poniedziałkowe Walentynki- byliśmy na pysznej kolacji.

I moja Maryśka umiała się zachować, bo cały dzień dokazywała, kopała, wierciła się...
A jak dotarliśmy do restauracji to chyba zasnęła- bo ni drgnęła :-D

miłego dnia Mamuśki

Cześć dziewczynki my też już nie śpimy.Na śniadanko była jajeczniczka z cebulką i pieczarkami...i kawusia Ricore z mlekiem.Na obiad robię rybkę z ziemniaczkami i suróweczką...:-)

misialina gratuluję udanej randki i strasznie zazdroszczę takich relacji z mężem...u mnie jest po prostu ok ale dawno się tak sobą nie cieszyliśmy nawzajem-ostatni raz po jego powrocie z niemiec(był tam 1,5 mies)...

traschka biedna...faktycznie straszny ten sen.Najgorszy ten niemowlak taki goły...dobrze ,że to tylko sen :-)
Ja też dzisiaj miałam serialowy sen...najpierw sniło mi się , że mój mąż prowadził podwójne życie a ja o tym wiedziałam i byłam przy jego rozmowie telefonicznej z tą drugą babą i słuchałam o czym gadają...ehh chore!! Obudziłam się na siku:-)jak zasnęłam śniło mi się ,że był koniec świata...strasznie lało, były trzęsienia ziemi i panika na ulicach...wszyscy uciekali gdzieś do jakiegoś budynku który był bunkrem i ledwo zdążyłam tam.A pózniej szukałam mojego Igora i mamy i strasznie płakałam bo nigdzie ich nie było...poźniej znowu przerwa na siku :-) i dalej śniło mi się jak jechałam do koleżanki opowiedzieć jej o tym śnie...że koniec świata itd...i zaczęło się wszystko od nowa-trzęsienia ziemi i walenie się budynków...masakra jakaś!!

zebrra śliczne te Twoje nowe suwaczki :-)

Ostatnia edycja:
czesc niedzielnie...
ja na chwilke, bede wieczorkiem ;-)
wczoraj mielismy bal w przedszkolu, pozniej znajomi przyszli na flaszke i czas zlecial ;-) MILEJ NIEDZIELI :tak:

także miałam koszmarną noc :baffled:, zasnęłam ok 24 a obudziłam się już po 4 do toalety i po no-spę bo brzuch mnie bardzo bolał :-( i małe kopało :eek: w nocy? myslalam ze ona nocki przesypia :sorry:, potem zaczelam myslec jak to bedzie po porodzie, kiedy wroce do pracy, w jakim dniu tyg urodze i inne pierdoły :zawstydzona/y: .... zasnęłam... znow ok 6 sie przebudzilam i krecilam, duszno mi bylo, spocilam sie jak kot - pewnie po apirynie (przeziebienie) no a potem jak ok 7 :-p:-p zasnelam to obudzilam sie jak mąż podal mi sniadanie do lozka ok 9:30 :-)

caly czas jeszcze lenimy sie w lozku, ale chcialabym pojechac do Ikei dzis i na jakis dluuuugi spacer z naszym kudłatym zwierzem, takie piękne slonce - az zyc sie chce!!! :-):-)
kino odpada bo ze wzgledu na zwolnienie oglądamy masowo DVD ;-)
a na obiad mam pomidorową i koptyka z gulaszem wołowym i surówką z pekińskiej :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie niedzielnie :)

Wstałam więc, zaraz robię twarożek z rzodkieweczką

I ja się witam porannie...wtranżoliłam pyszne śniadanko...oczywiście kanapeczki z twarożkiem i szczypiorkiem...
My też już po śniadanku, również twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką :-)

Ale macie sny... ja na szczęście swoich nie pamiętam, wiem tylko ze śniło mi sie cos głupiego ale nie mam zielonego pojęcia co , może to i lepiej... :-) za to dziś w nocy jakies starszne sny musiała miec moja psica bo prawie całą noc warczała przez sen, pare razy nawet szczeknęła :-D w dzień jest to śmieszne ale w środku nocy już mniej...

My obiadek wsuwamy dziś też u mojej mamy więc do kuchni się dziś nie zbliżamy, chyba że po herbatkę albo dokładkę ciasta :)

U mnie mimo śniegu tez śliczne słoneczko, temp -3, trzeba będzie wziąć warczysławę na spacer :)

Misialinko fajnie, ze randka się udała. Ja muszę mojego M w końcu nauczyć, żeby mnie też na takie randki zabierał.

Traschka i Katamisz okropne sny macie. Całe szczęście, że to tylko sny.

Gosiaczek rzeczywiście okropna noc.
U mnie dziś na obiad pomidorowa z ryżem i kotleciki z piersi kurczaka z surówką z pekińskiej :-)

reklama
cześć Brzuszki :-)
Ja poszłam spać wczoraj po 22 ale obudziłam się ok 24 i koniec spania do 2 w nocy. Julcia urządziła sobie salę gimnastyczną w brzuszku i szalała na całego przez 2 godziny, brzuch mi falował na wszystkie strony :-).
Tez tak macie?????

Do góry