reklama
katamisz
Fanka BB :)
saffi wiem kochana ,że dziwnie ale dzwoniłam jeszcze do położnej dla upewnienia w środę i potwierdziła.Nie muszę być na czczo i mam ograniczać słodkości rano.A jakie macie obciążenia??Bo może 75 g...ja mam 50 g a tu podobno nie musi być pobierana wcześniej krew dla prawidłowego porównania...
katamisz
Ja także mam jutro 50 g.Nie miałam wcześniej badania cukru...to mój pierwszy raz
Być może...na poprzedniej wizycie ukuła mnie w palucha...myślicie ,że bez sprawdzania tego w laboratorium sprawdziłyby zawartość cukru??
Być może...na poprzedniej wizycie ukuła mnie w palucha...myślicie ,że bez sprawdzania tego w laboratorium sprawdziłyby zawartość cukru??
Ostatnia edycja:
Katamisz, tylko ten zwykły cukier na czczo badają normalnie z krwi, bez picia glukozy. Ale jak nie miałaś to nie wiem. Choć myślę, że tam wiedzą co robią kierując na takie badanie właśnie w ten sposób Tym bardziej, że jak pisałam ja też tak miałam w pierwszej ciąży
Edit:
Ja się już żegnam na dzisiaj. Nie proszę o litość w jutrzejszych postach, bo wiem że i tak jej nie będzie
Spokojnej nocki Mamuśki
Edit:
Katamisz, no to pewnie z palucha Ci cukier sprawdziły
Edit:
Ja się już żegnam na dzisiaj. Nie proszę o litość w jutrzejszych postach, bo wiem że i tak jej nie będzie
Spokojnej nocki Mamuśki
Edit:
Katamisz, no to pewnie z palucha Ci cukier sprawdziły
Ostatnia edycja:
katamisz
Badania mam robione w szpitalu więc myślę ,że muszą wiedzieć co robią.Jak dzwoniłam w środę do tej położnej to mówiłam jej ,że boję się złego samopoczucia po tej glukozie itd.Kazała mi się nie denerwować i powiedziała ,że wszystko będzie dobrze mam się niczym nie stresować i tyle.Mam wypić z letnią wodą i połową cytryny o 13,30 i na 14,30 jechać na wizytę.Trzymajcie mocno kciuki bo oprócz glukozy będę miała normalną wizytę z mierzeniem malutkiej i zobaczę ją jutro :-) tzn razem ją zobaczymy z moim D bo lekarz kazał nam przyjść razem w Walentynki żeby mojemu D niedowiarkowi pokazać ,że nasza dzidzia to dziewczyna!!Bo w dalszym ciągu nie dowierza :-)
reklama